igyekszem majd tömören fogalmazni, de nem mindig fog sikerülni :)
én a magam részéről elsősorban racionális érveket szeretnék felsorakoztatni, és arra kérek minden fórumozót, hogy hasonlóképp cselekedjen... előre is köszönöm.
Ilyet itt ne mondj mert gyorsan elvakult orbánista leszel. Itt csak orbánt, fideszt és az ország helyzetetét (2010-óta persze) szabad szidni pénznyelövel együtt. (még mindig) nagyon sok az ellendrukker média, foggal körömmel harcolnak hogy visszajuthassanak a hatalomba.
Tiszta vicc, hogy a melldöngetős, kirekesztős magyarok, akik sokkal nagyobb magyarnak tartják magukat (sőt kizárólagosan csak magukat tartják magyarnak) a velük egyet nem értőknél, még írni se tudnak helyesen magyarul:)
Törölt felhasználó2013. 09. 19. 15:35
Előzmény:
törölt hozzászólás
Első mondatoddal simán egyetértek.
A másodikkal már csak akkor, ha hozzá teszed, hogy nyomorunkban, szétdarabolásunkban tevőleges részt vállaltunk.
Ez a mondat meg alapos kiegészítésre szorul:
"Ebben a fertőzött világban, ahol az èlősködő paraziták szívják az emberek vérét, .... szégyeljük, ha bosszant, hogy a saját hazánkban akarnak rabszolgává tenni.."
Bár, ha hozzáteszed, hogy "magyar paraziták" és hogy magyarok akarnak "rabszolgává tenni" ... akkor több köze van magyarságunkhoz.. de így sem lenne tökéletes a mondat.
Ugyanis úgy tűnik ebből, hogy minden magyar vérét élősködő paraziták szívják. Node akkor kik azok a paraziták?? Vagy vannak a paraziták és vannak a magyarok??
De ha olyan büszke, bátor, a rabigát ledobó nép vagyunk... akkor miért is hagyjuk, hogy csúnya paraziták szívják a drága magyar vért???
Az a helyzet, hogy nem sok mindenre lehetünk büszkék. Sem arra, hogy büszkén elharapjuk egymás torkát (ahogy más nép is), arra se hogy büszkén lóg ki a nadrágból a seggünk, büszkén hülyítjük egymást és büszkén nem érdekel, hogy hülyének néznek.
Lehet, hogy szereted Magyarországot.. vagy legalább is így érzed. De amiért gondolod, hogy a szeretet azt jelenti, hogy becsukod a szemed a hibák előtt?? Hogy aki látja és kimondja a hibákat, vagy csak azt, hogy másképp gondolja... akkor az nem szereti Magyarországot???
Milyen szakmai fórum ? Ne röhögtess már.:)
Mindenki mondja /vagy írja/ a magáét jobbról-balról de a tényeket senki sem veszi tudomásul!
Agymosott meg van bőven baloldalon is,sőt!
Törölt felhasználó2013. 09. 19. 15:31
Előzmény:
törölt hozzászólás
"útálna", "útálat" - rövid u.
"lopva van" - ilyen nincs magyarul
Emlékszel amikor a szlovák közösségi házat kiköltöztették a település központjából egy felújított nagyobb épületbe a fél szlovák "vezérkar" mekkora hanggal tüntetett a magyarok szlováküldözése ellen.
Európában Szlovákia tud egyedül olyan arányú szlovák nemzetiség "gyarapodást" felmutatni ami a rekordok könyvébe való.
Ugyan hogyan csinálták?
Én nem mondom,hogy "szégyeld magad!", felesleges lenne...
Azért megnézném,hogy a szomszéd országokban,ott mernéd-e hagyni az utcán a járgányt? :-)
Nyilván nem emlékezhetsz rá,pedig nem is régen volt,hogy leköpködték a magyar rendszámú kocsikat,nagy M.o. térkép nélkül is....
Törölt felhasználó2013. 09. 19. 15:12
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szerintem:
1. Fogd vissza magad, ez nem a törzskocsmád, hanem egy értelmes vitára használandó szakmai fórum.
2. Keress fel szakembert, ha már végkép nem megy a kultúremberhez méltó viselkedés, vagy a gyűlölet ilyen szinten elurakodott rajtad.
A magyar emberi mivolta egy állapot csupán nem érdem és nem is probléma. A magyar a magyarnak vájja ki a szemét a I vh óta. Ezen a magyar nem tud változtatni, mert nem képes önmaga hibáit belátni, nem képes a bugyuta és velejéig romlott vezetőit elküldeni a vérbe. Nem képes összefogni, konstruktívan gondolkozni, ön-feláldozni, innoválni, tanulni, fejlődni, sőt lassan már dolgozni sem. Ideológiák döngölik a földbe a megmaradt büszkeségét és bátorságát a magyar embereknek. És ezt magyarok teszik magyarokkal.
Képtelen előre tekinteni, a múltba révedezve sajnáltatja magát, míg az egész világ elrobog mellette.
Törölt felhasználó2013. 09. 19. 15:09
Előzmény:
törölt hozzászólás
"aki büszkén vallja, hogy magyar, és bármilyen "megalázó" és "nevetséges""
Én is magyar vagyok. Csak az én magyarságom nem abból áll, hogy másokat - szintén magyarokat - hazaárulónak tartok csak azért, mert nem értenek velem egyet...
Elég nagy baj, ha a te magyarságod is csak ebből áll, a gyűlölet és a kirekesztés az alapja.
"hollókosztot"
Saját szellemi primitívségedet bizonyítod azzal, ha emberek millióinak halálából gúnyt űzöl. És ez független mindentől, akármelyik rendszer is okozta azt. Nálam a kommunizmus milliónyi áldozata és a nácizmus áldozatai egyenrangúak, de pl. az éhenhalt afrikai milliókra sem akasztok gúnyneveket.
Törölt felhasználó2013. 09. 19. 15:06
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2013. 09. 19. 15:00
Előzmény:
törölt hozzászólás
"és magyarul beszélünk..."
Már aki. Mert melldöngetős körökben még a nyelvismeret sem elvárás (csak a nagy hang, meg a mérhetetlen gyűlölet).
Miért NE szavazzunk Bajnaira?
én a magam részéről elsősorban racionális érveket szeretnék felsorakoztatni, és arra kérek minden fórumozót, hogy hasonlóképp cselekedjen... előre is köszönöm.