pampa
4
5
5
2007. június 28. | 12:58
#1

Mi lesz veled világ?  

Legyen egy topikja a külföldi híreknek is.

Mint mindennek ezeknek is van hatásuk a Magyar tőzsdére.

Ezt most találtam nagyon érdekes,demokrácia értelmezés.link
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
november 10. | 18:55
előzmény: #5626  pampa
#5627
ez egy olyan "kutatás" volt ahol már az elején tudták a végeredményt? :)
november 10. | 18:00
előzmény: #5625  pampa
#5626

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) és több nemzetközi civil szervezet kutatásából kiderült, hogy a 25 millió nem a klímamenekültek teljes száma, hanem csak azoké, akik az éghajlatváltozás miatt hirtelen bekövetkező természeti katasztrófák miatt válnak földönfutóvá.
A hosszabb távú folyamatok, például az elsivatagosodás miatt az otthonukat elhagyni kényszerülő emberek számáról nincsenek megbízható adatok.
Kubában például csak az idei hurrikánszezonban 1,7 millió embernek kellett elhagynia az otthonát, ami a teljes lakosság 15 százaléka. A Dominikai Köztársaságban 50 ezren menekültek el, Barbuda egyik fele, Barbuda szigete pedig 300 éve most először teljesen elnéptelenedett.
A klímaváltozás jellemzően fejlődő országok lakóit teszi menekültté. A leginkább veszélyeztetett országok listáján az első helyén Kína áll, utána a Fülöp-szigetek következik. A háborús vagy politikai menekültektől eltérően a klímamenekültek többnyire a hazájukban maradnak, a nagyvárosok szegénynegyedeiben húzzák meg magukat, vagy a lakható területekre vándorolnak.
november 10. | 17:29
előzmény: #5624  pampa
#5625
Erdogan tavasszal felszólította az Európában élő törököket, terjesszék ki befolyásukat és vállaljanak több gyermeket. "Ne csak három, hanem öt gyermeket nemzzetek, mert ti vagytok Európa jövője!" – hangoztatta a török államfő. Törökország akkor diplomáciai vitába keveredett mindenekelőtt Németországgal és Hollandiával, mert ezek az uniós tagállamok nem engedték, hogy török kormányzati tisztségviselők kampánygyűléseket tartsanak náluk az elnöki jogkörök kiterjesztéséről szóló török népszavazás alkalmából."
október 25. | 09:29
előzmény: #5623  pampa
#5624

Több ország is betiltja a belsőégésű motoros autókat
Hamarosan több villanyautó lesz, mint belsőégésű
Gere Tamás·2017. október 25., szerda 8:18 (1 órája)
Címkék: egyéb, szmog, környezetvédelem, Budapest
Egyre több ország tervezi, hogy végleg betiltja a benzin és dízelüzemű járműveket. 2030-ra komolyan megváltozik az európai géppark.
Nem jó hír az arab olajországoknak.
október 25. | 09:10
#5623

Nincs egyetértés a miniszterelnök mentességéről szóló törvényjavaslat kapcsán a koalíciós törvényhozók közt
2017-10-23 0
Megosztás Facebookon Megosztás Twitteren  
David Bitan (balra) és Benjamin Netanjahu (jobbra) fotó: Yonatan Sindel
Avi/ujkelet.live
Moshe Kahlon pénzügyminiszter és David Bitan, a koalíció elnöke vasárnap összekapott egy törvényjavaslaton, amely a miniszterelnököket mentesítené a büntetőeljárás alól.
A David Amsalem (Likud) által javasolt jogszabály módosítaná az izraeli alaptörvényeket oly módon, hogy megtiltja a rendőrségnek, hogy vizsgálatot indítson a hatalmon lévő miniszterelnök ellen csalás, vesztegetés vagy bizalmatlanság miatt. A jelenlegi formájában azonban a törvényjavaslat valószínűleg nem segítene Benjamin Netanjahu miniszterelnökön, aki jelenleg vizsgálat alatt áll, mivel kijelenti, hogy ez nem vonatkozik a folyamatban lévő nyomozásokra.
Bitan, Netanjahu párt szövetségese, állítólag azzal fenyegetőzött, hogy leállítja az összes kormányzati törvényhozást, amíg a törvénytervezetet a bizottság el nem fogadja. Állítólag azt mondta Kahlonnak a koalíciós vezetők találkozóján, hogy: “Átengedtük a javaslataidat” – szóval neked is meg kell szavaznod a miénket.
Kahlon, a Kulanu párt vezetője erre azt válaszolta: “Mindent a koalíciós megállapodások szerint végzünk. Azt akarod, hogy hagyjam ki ezeket az üléseket? Válságot próbálsz gerjeszteni.”
Egy neve elhallgatását kérő koalíciós jogalkotó, aki ellenzi a törvényjavaslatot, félelmének adott hangot, hogy Amsalem a jogalkotási folyamat során módosítani kívánja a törvényjavaslatot, hogy az passzoljon a Netanjahu ellen jelenleg folyó vizsgálatokra.
A Kulanu más pártokkal együtt a szavazás elhalasztását kérte jövő hétig.
A “francia törvény” – francia mintára – szerint a rendőrség nem vizsgálódhatna a miniszterelnök után korrupcióval kapcsolatos gyanúk miatt, bár nem nyújtana hasonló védelmet a nemzetbiztonsággal, szexuális bűncselekményekkel, erőszakkal vagy kábítószerekkel kapcsolatos gyanúk alól.
A törvényjavaslat a Netanjahu elleni rendőrségi nyomozások miatt született, akit kétrendbeli állítólagos korrupcióval gyanúsítanak, és egy harmadik ügyben tanúnak fognak beidézni.
De még a különböző koalíciós pártok vezetőivel is, akik támogatják a törvény izraeli változatát, számos törvényhozó, köztük Ayelet Shaked igazságügyminiszter, aki a bizottságot vezeti, aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a törvényjavaslatot a jogalkotási folyamaton keresztül, megfelelő megfontolás nélkül terjesztik elő.
Abban a reményben, hogy eloszlatja azt az aggodalmat, hogy a törvényjavaslat a törvény felé emeli miniszterelnököt, Amsalem a múlt hét végén hozzácsatolt egy a záradékot, mely szerint a miniszterelnökök szolgálati idejét legfeljebb két ötéves terminusra  korlátozza. Az említett módosítás szerint egy miniszterelnök, aki nyolc egymást követő évet töltött hivatalban, nem alkothatna új kormányt.
A záradék azonban lehetővé tenné, hogy a miniszterelnökök új kormányt alakítsanak ki – amely akár öt évig is kitarthat – a hetedik hivatali idejükben, és nem említi az egymást követő hivatali kinevezések megakadályozását. És akárcsak a rendőrségi nyomozások korlátozása esetében, a törvény nem vonatkozik a jelenlegi miniszterelnökre.
Netanjahut már többször kihallgatta a rendőrség, két ügyben folyik vizsgálat ellene:
A 2000. sz. ügy szerint a miniszterelnök tárgyalásokat folytatott Árnon Mozesszel, a Yedioth Ahronoth kiadójával és felajánlotta, hogy kedvezőbb cikkekért cserébe segít stabilizálni a lap helyzetét, a fő rivális, Israel Hayommal szemben.
Az 1000 sz. ügy szerint a miniszterelnök és felesége drága ajándékokat fogadtak el az izraeli születésű hollywoodi producer, Árnon Milchan milliárdostól és James Packer ausztrál üzletembertől. Az ajándékba kapott drága szivarok és pezsgő értéke többszázezer sékel. A rendőrségi nyomozás szerint Benjamin Netanjahu az elsőszámú gyanúsított az ügyben.
A miniszterelnök következetesen kitart korábbi nyilatkozata mellett: egyik esetben sem történt jogellenesség.
Augusztus elején fordulóponthoz érkezett a nyomozás, ugyanis Ari Harow, Netanjahu korábbi kabinetfőnöke, vállalta a tanúskodást a miniszterelnök ellen, mint a főügyész koronatanúja, így fél év közmunka és 700 ezer sékel büntetés megfizetése után mentesül a jogi felelősségrevonás alól.
A kormány és a koalíció szerint a vádalkura azért volt szükség, mert a rendőrség által felhozott bizonyítékok gyenge lábakon állnak, és az egész ügy az ellenzék által uralt baloldali média összeesküvésének köszönhető.
Az említett média és több ellenzéki képviselő is lemondásra szólította fel Netanjahut azonban a jelenlegi izraeli jogrendszer vádemelés esetén sem kötelezi a miniszterelnököt lemondásra. A bizalmatlansági indítványhoz kötött lemondatás pedig bonyolult procedúra árán lehetséges.
Avichai Mandelblit főügyész szeptemberben bejelentette, hogy szándékában áll Netanjahu felesége ellen csalás miatt eljárást indítani, mert állítólag mintegy 360,000 sékel (26.2 millió Ft) közpénzt saját felhasználásra költött el.
október 19. | 19:08
#5622

Az NGOk titkos aktái. Avagy hogyan lehet befolyásolni a választásokat állítólag spontán autentikus és demokratikus ""népi mozgalommal""!
A valóságban a CIA és a Pentagon által kifundált módszert arra használták, hogy a nem együttműködő kormányoktól megváljanak.
http://www.demokrata.hu/velemeny/ngo-k-titkos-aktai-xv
október 14. | 12:53
előzmény: #5620  giganti
#5621
Ja, elmúlt már a palesztin szerelem?
október 14. | 12:38
előzmény: #5619  -pny
#5620
Miért is?
október 14. | 12:19
előzmény: #5618  giganti
#5619
Igen, a Fidesz hívőknek.
október 14. | 11:58
előzmény: #5617  -pny
#5618
Nekünk?
október 14. | 11:30
előzmény: #5616  pampa
#5617
Mondtam én, hogy ez a Trump nagy benézés nektek...
október 14. | 09:27
#5616
"Az amerikai külügyminisztérium csütörtökön bejelentette, hogy az Egyesült Államok kilép az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetéből, az UNESCO-ból – írja az MTI. A döntés bejelentésekor a washingtoni külügyminisztérium a szervezet állítólagos Izrael-ellenességére és arra hivatkozott, hogy az UNESCO tevékenységében alapvető reformokra lenne szükség. A kilépés december 31-től hatályos. Az Egyesült Államok az állandó tagság helyett megfigyelői státuszt tart majd fenn az ENSZ párizsi székhelyű szervezetében. Az USA már 2011 óta nem támogatta anyagilag a szervezetet, mert ekkor vették be tagjaik közé a palesztinokat. Ezután még fenntartották az irodájukat az UNESCO párizsi központjában. Egy éve számoltunk be arról, hogy botrány tört ki Izraelben, miután az UNESCO elfogadott egy Izraelt elítélő határozatot. A tervezet palesztin kezdeményezésre készült, és az arab tagországok – Algéria, Egyiptom, Katar, Libanon, Marokkó, Omán és Szudán – támogatásával került a szervezet végrehajtó tanácsa elé."
 Izrael=USA USA= Izrael
szeptember 30. | 13:56
#5615
szeptember 28. | 12:06
előzmény: #5613  COLOP
#5614
nem a megegyezés a cél hanem a háboru,egészségükre,
szeptember 28. | 12:06
#5613
áborúra készülnek a dél-koreaiak: nyugtalanító videók lepték el a YouTublink
szeptember 28. | 10:38
#5612
Füstölög az Agung hegy Balin. Az Agung vulkán 2017 szeptember 20-án. A hajnali órákban közel 300 földmozgást regisztráltak és fehér füst jelent meg a vulkán felett. Az Agung vulkán éledezésének köszönhetően, 2017. szeptember 20-án, a hajnali órákban közel 300 földmozgást regisztráltak Balin, és fehér füst jelent meg a vulkán felett. Egyelőre még csak vékony füstcsík száll fel kb 200 m hosszban. A tűzhányó 3031 méter magas, legutóbbi kitörés 1963-ban volt. Az Indonéz hatóságok a hegy körüli 12 km-es körzetet lezárták, biztonsági okokból, de a szigetet továbbra is biztonságosnak mondják a turisták számára. Szemtanúként még nyugalomban láttam, de sejthető volt a változás, csak a “mikor” pontos ideje nem. Ha kitör és a füstje a magas-légkörbe is feljut 10 000 m magasságba, a parányi részecskék körbekerülve a Föld légkörét, elég gyorsan eljutnak akár fölénk is, módosítva a besugárzást. Ugye mondanom sem kell, nem a globális felmelegedés folyamatát fogja okozni?! Anno a Krakatau vulkán kitörése 2 éven keresztül fogta vissza a globális átlaghőmérsékletet, akár csak a Mount St. Helen. Ez a véletlen tényező sem lehet benne a meteorológiai számítógépes modellekben, bizonyítva, nem létezik megbízható hosszútávú előrejelzés. Ja és még valami, a természet ereje nagyságrendekkel haladja meg a 7 milliárdnyi emberét.
szeptember 13. | 11:30
#5611
Elmentettem, ide másoltam ! Ez ma Magyarországon a szólásszabadság NBM értelmezése szerint. Vazsmegyei
ma, 10:4
8#972
Tessék, tessék. Igy járnak a twitter majmolók itt a PF-en.
Lehet szurkolni a kisbírónak is aki szembement, de nem az autópályán! Így járnak azok, akik milliónyian, de mégis szembemennek! Mr. Trump egyenlőre szabályosan közlekedik a twitter majmok nagy bánatára!
Az USA Legfelsőbb Bírósága mégis Mr. Trumpnak adott igazat egy kis semmitmondó kisbíróval szemben!
link
0 0 Ezt a hozzászólást törölgeti Macika a SAJÁT topicjában a szólásszabadsága különleges értelmezésének köszönhetően!
szeptember 07. | 10:06
#5610
már 3hurrikán van
szeptember 06. | 18:39
#5609
elkezdödött
szeptember 06. | 18:39
#5608
szeptember 05. | 10:47
#5607
ez a hurrikán hatalmas kárt okoz/!
szeptember 04. | 15:13
#5606
link ez most nagyot fog szolni
szeptember 04. | 15:11
#5605
Az amerikai Nemzeti Oceanográfiai és Atmoszféra Hivatal Hurrikán-központja hétfőn figyelmeztetést adott ki az Irma útjába eső első szigetekre, Antiguára, Barbudára, Anguillára, Montserratra, St. Kitts és Nevisre. Hamarosan a Brit- és az Amerikai Virgin-szigetekre és Puerto Ricóra is figyelmeztetést adhatnak ki, írja a CNN. A jelenlegi modellek alapján a vihar ezután Dominika, Haiti, Jamaica és Kuba érintésével, vagyis a teljes karibi térséget végigpusztítva pénteken érheti el Florida dél-keleti részét, Miami környékét. Az alacsony fekvésű félszigeten nagy pusztítást okozhat, ezért a floridai kormányzó, Rick Scott már vasárnap arra kérte a floridaiakat, hogy kezdjék meg a felkészülést a viharra.
szeptember 04. | 07:01
előzmény: #5602  pampa
#5604
"Trump kész bevetni nukleáris arzenáljátAz Egyesült Államok kész megvédeni önmagát és szövetségeseit minden rendelkezésére álló eszközzel, akár nukleáris erővel is - közölte Donald Trump amerikai elnök Abe Sindzo japán kormányfővel telefonbeszélgetésükkor, amelyet hírügynökségek idéztek fehér házi forrásokra hivatkozva.A jelentések szerint Trump ismételten megerősítette, hogyWashington kész megvédeni önmagát és szövetségeseit, "felhasználva a rendelkezésre álló diplomáciai, hagyományos katonai és nukleáris eszközök egész sorát" Amennyiben az USA ezt megteheti minden nemzetközi felhatalmazás nélkül, felmerül a kérdés, más állam pl. Kína,Oroszország,India,Pakisztán esetleg már Észak-Korea is megteheti ? Mérhet saját esetleg más ország biztonságának megóvása érdekében megelőző csapást megelőző csapás atom fegyverrel?
szeptember 02. | 08:59
előzmény: #5602  pampa
#5603
nem lesz nincs és nem is volt
szeptember 02. | 08:36
előzmény: #5601  pampa
#5602
"Egy olyan Észak-Koreát látunk, amely célul tűzte ki, hogy a jövőben nukleáris fegyvert hordozó rakétákkal rendelkezzen. Néhány hónap múlva ez valóság lesz, és akkor, amikor már meglesznek az eszközei arra, hogy nukleáris fegyverrel csapjon le az Egyesült Államokra, sőt Európára is, vagy legalábbis Japánra és Kínára, a helyzet robbanáshoz közeli lesz, ezért kell előre gondolkodnunk” – fogalmazott Jean-Yves Le Drian." Egy hasonló tartalmú hír járta be a világot a Szaddam ellen tervezett katonai csapás előtt is.Mint utóbb kiderült teljesen alaptalanul. A támadás következményét pedig a saját bőrén érzi Európa!
augusztus 29. | 08:35
előzmény: #5595  _pampa
#5601
Ezzel új fejezet kezdődik a világpolitikában. Az ENSZ határozatokat nem kell betartani és ezért a továbbiakban már az ENSZ nem is szankcionálhat! Szép új jövő köszönt ránk........ "Netanjahu: Izrael földjén többé nem számolnak fel izraeli telepeket Benjámin Netanjahu miniszterelnök hétfő este egy ciszjordániai ünnepségen kijelentette: Izrael földjén többé nem számolnak fel izraeli telepeket. “Azért tértünk ide vissza, hogy örökre itt maradjunk”- hangoztatta a kormányfő a Ciszjordánia északi részén, Szamariában ötven évvel ezelőtt kezdődött telepes építkezések évfordulós rendezvényén – a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet értesülése szerint.“Izrael földjén nem fognak többé felszámolni izraeli telepeket. Bebizonyosodott, hogy ez nem segíti a békét” – vélekedett a miniszterelnök. “Felszámoltunk telepeket, és mit kaptunk? Rakétákat kaptunk. Ez nem fog megtörténni soha többé”- hangsúlyozta a kormányfő.“Képzeljék el mi lenne, ha ezeken a bérceken a radikális iszlám erői lennének. Ez nemcsak minket, hanem az egész Közel-Keletet veszélyeztetné” – tette hozzá. Az évfordulós megemlékezésre Szamariában élő telepesek ezrei utaztak hétfő este a térség egyik ipari központjába, Barkanba. Jeruzsálem, 2017. augusztus 28. António Guterres ENSZ-főtitkár (b) és Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök sajtótájékoztatót tart Jeruzsálemben 2017. augusztus 28-án. (MTI/EPA pool/Heidi Levine)Csaknem félmillió izraeli él Ciszjordánia és Kelet-Jeruzsálem területénA rendezvényen beszédet mondott, és több telepes építkezést sürgetett Naftali Bennet oktatási miniszter, a telepeseket támogató jobboldali Bájt Hajehudi (Zsidó Otthon) párt elnöke. “Nincs szükségünk engedélyekre, a ciszjordániai építkezéseket nem szabadna korlátozni. Szabadon kell építkeznünk a hazánkban”- jelentette ki Bennet.Jelenleg közel félmillió izraeli él az 1967-ben Jordániától elfoglalt Ciszjordánia és Kelet-Jeruzsálem területén, ahová már harmadszor látogatott el Netanjahu az utóbbi hetekben. Először a Bétár Illit nevű ultraortodox telepes városban vett részt egy alapkőletételen, majd megjelent az Ariel nevű városban az új orvosi egyetemi kar alapkövének lerakásán.A nemzetközi közösség Ciszjordániát megszállt területnek tekinti, és nem ismeri el Izrael részeként, az ott létesült zsidó telepeket pedig törvénytelennek tartja. Jeruzsálemet korábban Washington és Brüsszel is bírálta a telepek miatt, mert a telepépítések gyakorlatilag ellehetetlenítik a palesztin állam létrejöttét, a ciszjordániai palesztin területi egységet. Izrael visszautasítja a bírálatokat, és azt állítja, hogy a telepek nem akadályozzák a békekötést."
augusztus 21. | 10:19
#5600
Milliárdos bizniszre készül a világ legnagyobb fegyverimportőreismerik a mondást fegyver által vész el ,pápá india?
augusztus 21. | 09:42
előzmény: #5598  COLOP
#5599
Ez most egy mém vagy szórakozol a PORTFOLIÓVAL?
augusztus 21. | 09:01
#5598
Kegyetlen atomcsapással fenyegették meg Amerikátcsak az a baj hogy nincs atomja és nem is lesz soha,
augusztus 18. | 11:14
#5597
Bankmentés 1 euroért! Beperelték az UNIOt! link
augusztus 11. | 13:45
előzmény: #5595  _pampa
#5596
TU-154M típusu gép Washington felett! Milliónyi trollt szült! Nem torzszülöttek! link
július 30. | 08:48
előzmény: #5593  _pampa_
#5595
"Az Egyesült Államok két B-1B típusú stratégiai nehézbombázót reptetett át a Koreai-félsziget felett mintegy erődemonstrációként, válaszul az Észak-Korea által két napja, illetve július 3-án végrehajtott újabb ballisztikus rakétakísérletekre – írta az MTI az amerikai légierő közlése nyomán.A csendes-óceáni Guam amerikai légitámaszpontjáról felszálló B-1B nehézbombázókhoz japán és dél-koreai harci repülőgépek is csatlakoztak a művelet során.„Észak-Korea továbbra is a legközvetlenebb fenyegetést jelenti a régió stabilitására nézve” –hangsúlyozta a nyilatkozatban Terrence J. O,Shaughnessy tábornok, a csendes-óceáni amerikai légierők parancsnoka. „Ha parancsot kapunk rá, készek vagyunk gyors, halálos és megsemmisítő erővel válaszolni az általunk kiválasztott időpontban és helyen” – tette hozzá az amerikai tábornok." A világbékére az USA jelentei a legnagyobb fenyegetést! "„Ha parancsot kapunk rá, készek vagyunk gyors, halálos és megsemmisítő erővel válaszolni az általunk kiválasztott időpontban és helyen” – tette hozzá az amerikai tábornok" Milyen nemzetközi felhatalmazás alapján? Esetleg nekik erre nem kell? Ugyanezt Kína,Oroszország,Irán is megteheti bármikor bárki ellen akit ők veszélyesnek tartanak? Folyamatosan provokálják az oroszt mint politikailag mint katonailag. Ugyanezt kezdik el most Kínával és Iránnal szemben is! Ekkora a baj az USA gazdaságában,hogy már csak az utolsó!!!!! VH tud rajtuk segíteni? Mert a következő VH már nem lesz SZÁMOZVA!!!!!! Az ENSZ-t fel kell számolni és megalapítani egy újat ami képes lesz kordában tartani a tagállamait!Amennyiben nem lesz változás az emberiség ne tervezzen hosszabb távra a FÖLD nevű bolygón! szvsz
július 27. | 10:09
#5594
Putyin annyit mondott az oligarcháknak: 50 százalék, zsebbe link
július 25. | 08:05
előzmény: #5591  _pampa
#5593
"A kormányfői hivatal késő éjjel kiadott közleménye szerint a hazatérők között volt az a biztonsági ember is, aki egy nappal korábban az ammáni nagykövetség egyik lakóépületében önvédelemből lelőtt egy csavarhúzóval rátámadó fiatal jordániai munkást és véletlenül egy jelen lévő másik jordániai férfit is. Mindketten meghaltak.Jordánia ragaszkodott hozzá, hogy az őr csak a nyomozás lezárulta után távozhat az országból, Izrael azonban kiállt amellett, hogy a férfi diplomáciai mentességet élvez."
július 07. | 13:52
előzmény: #5591  _pampa
#5592
a kettős mérce a mindennapok része, pl. a dél-afrikai "affirmative action" gyakorlat ellen se tiltakozik jóformán senki pedig kísértetiesen hasonlít pl. az első és második magyar ZSIDÓTÖRVÉNYRE... ugyanazok a célok és nagyon hasonló módszerek és hun vannak a "social justice warrior"-ok?! SEHOL...
július 07. | 13:44
előzmény: #5590  _pampa
#5591
"Védett övezet lett Hebron óvárosaAz ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének (UNESCO) Világörökségi Bizottsága "védett övezetté" nyilvánította pénteki krakkói ülésén az Izrael által megszállt Ciszjordániában lévő Hebron óvárosát mint "kivételes értékű" helyet.A bizottság 12 tagja szavazott igennel, három nemmel, és hat tartózkodott a szavazáson. Izraelben felháborodást keltett a döntés." Esetleg ha valaki nem tudná mit jelent a megszállás az a cselekmény amit az orosz elkövet a Krímben.Kettős mérce?
június 01. | 09:26
előzmény: #5589  _pampa
#5590
"Az amerikai külügyminisztérium szerdán jelentette be, hogy a világ valamennyi országára érvényes új vízumkérő lapokat vezetnek be. Ezek kitöltése után nagyon szigorú ellenőrzésnek vetik alá a beutazni kívánókat. A külügyminisztérium nemzetbiztonsági okokkal indokolta a szigorítást.Az új űrlapokon a vízumot kérőknek:15 évre visszamenőlegesen kell életrajzi adatokat közölniük15 évre visszamenőleg közölni kell korábbi munkahelyeik listáját15 évre visszamenőleg be kell számolni az utazásokról 5 évre visszamenőleg számot kell adni a közösségi oldalakon folytatott tevékenységükrőlaz amerikai konzulátusok elkérik majd a jelentkezőktől a korábbi útleveleik számait, e-mail-címeiket, telefonszámaikatAz új szabályozást a Fehér Ház Menedzsment és Költségvetési Irodája (OMB) május 23-án hagyta jóvá és június elsején lépett életbe.Donald Trump már választási kampányában megígérte, hogy szigorítják a beutazást és a határellenőrzést. Trump kilátásba helyezte az amerikai-mexikói határon a fal megépítését, és két elnöki rendeletben akarta korlátozni átmenetileg a beutazást bizonyos országokból, de ezeket a bíróság felfüggesztette."
június 01. | 08:15
előzmény: #5588  Vazsmegyei
#5589
Soros: "Másrészt megtanultam, hogy a demokráciát nem lehet külföldről szállítani. " Ennek ellenére mégis megpróbálják! A következő célpont Észak-Korea. Igaz Afganisztánban,Irakban,Líbiában Szíriában,Jemenben, stb.... belebuktat a demokrácia odaszállításába.......de nem adják fel.
május 31. | 16:44
#5588
Ilyenek a kapitalista emberbarátok, ha pénzről és emberekről van szó. Másolják a Soros-önéletrajzot! ?intha semmi sem történt volna az utóbbi 70 évben! Úgy támogatják Venezuelát, hogy a lakosságnak legyen mit törleszteni Maduro után! link

Topik gazda

pampa
4 5 5

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE