2007. június 28. | 12:58
#1

Mi lesz veled világ?  

Legyen egy topikja a külföldi híreknek is.

Mint mindennek ezeknek is van hatásuk a Magyar tőzsdére.

Ezt most találtam nagyon érdekes,demokrácia értelmezés.link
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
szeptember 13. | 11:30
#5611
Elmentettem, ide másoltam ! Ez ma Magyarországon a szólásszabadság NBM értelmezése szerint.
Vazsmegyei
ma, 10:4
8#972
Tessék, tessék. Igy járnak a twitter majmolók itt a PF-en.
Lehet szurkolni a kisbírónak is aki szembement, de nem az autópályán! Így járnak azok, akik milliónyian, de mégis szembemennek! Mr. Trump egyenlőre szabályosan közlekedik a twitter majmok nagy bánatára!
Az USA Legfelsőbb Bírósága mégis Mr. Trumpnak adott igazat egy kis semmitmondó kisbíróval szemben!
link
0 0
Ezt a hozzászólást törölgeti Macika a SAJÁT topicjában a szólásszabadsága különleges értelmezésének köszönhetően!
szeptember 07. | 10:06
#5610
már 3hurrikán van
szeptember 06. | 18:39
#5609
elkezdödött
szeptember 06. | 18:39
#5608
szeptember 05. | 10:47
#5607
ez a hurrikán hatalmas kárt okoz/!
szeptember 04. | 15:13
#5606
link
ez most nagyot fog szolni
szeptember 04. | 15:11
#5605
Az amerikai Nemzeti Oceanográfiai és Atmoszféra Hivatal

Hurrikán-központja hétfőn figyelmeztetést adott ki az Irma útjába eső

első szigetekre, Antiguára, Barbudára, Anguillára, Montserratra, St.

Kitts és Nevisre. Hamarosan a Brit- és az Amerikai Virgin-szigetekre és

Puerto Ricóra is figyelmeztetést adhatnak ki, írja a CNN.

A jelenlegi modellek alapján a vihar ezután Dominika, Haiti, Jamaica és

Kuba érintésével, vagyis a teljes karibi térséget végigpusztítva

pénteken érheti el Florida dél-keleti részét, Miami környékét. Az

alacsony fekvésű félszigeten nagy pusztítást okozhat, ezért a floridai

kormányzó, Rick Scott már vasárnap arra kérte a floridaiakat, hogy

kezdjék meg a felkészülést a viharra.
szeptember 04. | 07:01
előzmény: #5602  pampa
#5604
"Trump kész bevetni nukleáris arzenáljátAz Egyesült Államok kész megvédeni önmagát és szövetségeseit minden rendelkezésére álló eszközzel, akár nukleáris erővel is - közölte Donald Trump amerikai elnök Abe Sindzo japán kormányfővel telefonbeszélgetésükkor, amelyet hírügynökségek idéztek fehér házi forrásokra hivatkozva.A jelentések szerint Trump ismételten megerősítette, hogyWashington kész megvédeni önmagát és szövetségeseit, "felhasználva a rendelkezésre álló diplomáciai, hagyományos katonai és nukleáris eszközök egész sorát"

Amennyiben az USA ezt megteheti minden nemzetközi felhatalmazás nélkül, felmerül a kérdés, más állam pl. Kína,Oroszország,India,Pakisztán esetleg már Észak-Korea is megteheti ? Mérhet saját esetleg más ország biztonságának megóvása érdekében megelőző csapást megelőző csapás atom fegyverrel?
szeptember 02. | 08:59
előzmény: #5602  pampa
#5603
nem lesz nincs és nem is volt
szeptember 02. | 08:36
előzmény: #5601  pampa
#5602
"Egy olyan Észak-Koreát látunk, amely célul tűzte ki, hogy a jövőben nukleáris fegyvert hordozó rakétákkal rendelkezzen. Néhány hónap múlva ez valóság lesz, és akkor, amikor már meglesznek az eszközei arra, hogy nukleáris fegyverrel csapjon le az Egyesült Államokra, sőt Európára is, vagy legalábbis Japánra és Kínára, a helyzet robbanáshoz közeli lesz, ezért kell előre gondolkodnunk” – fogalmazott Jean-Yves Le Drian."

Egy hasonló tartalmú hír járta be a világot a Szaddam ellen tervezett katonai csapás előtt is.Mint utóbb kiderült teljesen alaptalanul. A támadás következményét pedig a saját bőrén érzi Európa!
augusztus 29. | 08:35
előzmény: #5595  _pampa
#5601
Ezzel új fejezet kezdődik a világpolitikában. Az ENSZ határozatokat nem kell betartani és ezért a továbbiakban már az ENSZ nem is szankcionálhat!

Szép új jövő köszönt ránk........

"Netanjahu: Izrael földjén többé nem számolnak fel izraeli telepeket Benjámin Netanjahu miniszterelnök hétfő este egy ciszjordániai ünnepségen kijelentette: Izrael földjén többé nem számolnak fel izraeli telepeket.
“Azért tértünk ide vissza, hogy örökre itt maradjunk”- hangoztatta a kormányfő a Ciszjordánia északi részén, Szamariában ötven évvel ezelőtt kezdődött telepes építkezések évfordulós rendezvényén – a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet értesülése szerint.“Izrael földjén nem fognak többé felszámolni izraeli telepeket. Bebizonyosodott, hogy ez nem segíti a békét” – vélekedett a miniszterelnök. “Felszámoltunk telepeket, és mit kaptunk? Rakétákat kaptunk. Ez nem fog megtörténni soha többé”- hangsúlyozta a kormányfő.“Képzeljék el mi lenne, ha ezeken a bérceken a radikális iszlám erői lennének. Ez nemcsak minket, hanem az egész Közel-Keletet veszélyeztetné” – tette hozzá. Az évfordulós megemlékezésre Szamariában élő telepesek ezrei utaztak hétfő este a térség egyik ipari központjába, Barkanba.
Jeruzsálem, 2017. augusztus 28. António Guterres ENSZ-főtitkár (b) és Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök sajtótájékoztatót tart Jeruzsálemben 2017. augusztus 28-án. (MTI/EPA pool/Heidi Levine)Csaknem félmillió izraeli él Ciszjordánia és Kelet-Jeruzsálem területénA rendezvényen beszédet mondott, és több telepes építkezést sürgetett Naftali Bennet oktatási miniszter, a telepeseket támogató jobboldali Bájt Hajehudi (Zsidó Otthon) párt elnöke. “Nincs szükségünk engedélyekre, a ciszjordániai építkezéseket nem szabadna korlátozni. Szabadon kell építkeznünk a hazánkban”- jelentette ki Bennet.Jelenleg közel félmillió izraeli él az 1967-ben Jordániától elfoglalt Ciszjordánia és Kelet-Jeruzsálem területén, ahová már harmadszor látogatott el Netanjahu az utóbbi hetekben. Először a Bétár Illit nevű ultraortodox telepes városban vett részt egy alapkőletételen, majd megjelent az Ariel nevű városban az új orvosi egyetemi kar alapkövének lerakásán.A nemzetközi közösség Ciszjordániát megszállt területnek tekinti, és nem ismeri el Izrael részeként, az ott létesült zsidó telepeket pedig törvénytelennek tartja. Jeruzsálemet korábban Washington és Brüsszel is bírálta a telepek miatt, mert a telepépítések gyakorlatilag ellehetetlenítik a palesztin állam létrejöttét, a ciszjordániai palesztin területi egységet. Izrael visszautasítja a bírálatokat, és azt állítja, hogy a telepek nem akadályozzák a békekötést."
augusztus 21. | 10:19
#5600
Milliárdos bizniszre készül a világ legnagyobb fegyverimportőreismerik a mondást fegyver által vész el ,pápá india?
augusztus 21. | 09:42
előzmény: #5598  COLOP
#5599
Ez most egy mém vagy szórakozol a PORTFOLIÓVAL?
augusztus 21. | 09:01
#5598
Kegyetlen atomcsapással fenyegették meg Amerikátcsak az a baj hogy nincs atomja és nem is lesz soha,
augusztus 18. | 11:14
#5597
Bankmentés 1 euroért! Beperelték az UNIOt!

link
augusztus 11. | 13:45
előzmény: #5595  _pampa
#5596
TU-154M típusu gép Washington felett! Milliónyi trollt szült! Nem torzszülöttek!
link
július 30. | 08:48
előzmény: #5593  _pampa_
#5595
"Az Egyesült Államok két B-1B típusú stratégiai nehézbombázót reptetett át a Koreai-félsziget felett mintegy erődemonstrációként, válaszul az Észak-Korea által két napja, illetve július 3-án végrehajtott újabb ballisztikus rakétakísérletekre – írta az MTI az amerikai légierő közlése nyomán.A csendes-óceáni Guam amerikai légitámaszpontjáról felszálló B-1B nehézbombázókhoz japán és dél-koreai harci repülőgépek is csatlakoztak a művelet során.„Észak-Korea továbbra is a legközvetlenebb fenyegetést jelenti a régió stabilitására nézve” –hangsúlyozta a nyilatkozatban Terrence J. O,Shaughnessy tábornok, a csendes-óceáni amerikai légierők parancsnoka. „Ha parancsot kapunk rá, készek vagyunk gyors, halálos és megsemmisítő erővel válaszolni az általunk kiválasztott időpontban és helyen” – tette hozzá az amerikai tábornok."

A világbékére az USA jelentei a legnagyobb fenyegetést!

"„Ha parancsot kapunk rá, készek vagyunk gyors, halálos és megsemmisítő erővel válaszolni az általunk kiválasztott időpontban és helyen” – tette hozzá az amerikai tábornok"
Milyen nemzetközi felhatalmazás alapján? Esetleg nekik erre nem kell? Ugyanezt Kína,Oroszország,Irán is megteheti bármikor bárki ellen akit ők veszélyesnek tartanak?
Folyamatosan provokálják az oroszt mint politikailag mint katonailag. Ugyanezt kezdik el most Kínával és Iránnal szemben is! Ekkora a baj az USA gazdaságában,hogy már csak az utolsó!!!!! VH tud rajtuk segíteni? Mert a következő VH már nem lesz SZÁMOZVA!!!!!!

Az ENSZ-t fel kell számolni és megalapítani egy újat ami képes lesz kordában tartani a tagállamait!Amennyiben nem lesz változás az emberiség ne tervezzen hosszabb távra a FÖLD nevű bolygón!

szvsz
július 27. | 10:09
#5594
Putyin annyit mondott az oligarcháknak: 50 százalék, zsebbe

link
július 25. | 08:05
előzmény: #5591  _pampa
#5593
"A kormányfői hivatal késő éjjel kiadott közleménye szerint a hazatérők között volt az a biztonsági ember is, aki egy nappal korábban az ammáni nagykövetség egyik lakóépületében önvédelemből lelőtt egy csavarhúzóval rátámadó fiatal jordániai munkást és véletlenül egy jelen lévő másik jordániai férfit is. Mindketten meghaltak.Jordánia ragaszkodott hozzá, hogy az őr csak a nyomozás lezárulta után távozhat az országból, Izrael azonban kiállt amellett, hogy a férfi diplomáciai mentességet élvez."
július 07. | 13:52
előzmény: #5591  _pampa
#5592
a kettős mérce a mindennapok része, pl. a dél-afrikai "affirmative action" gyakorlat ellen se tiltakozik jóformán senki pedig kísértetiesen hasonlít pl. az első és második magyar ZSIDÓTÖRVÉNYRE...

ugyanazok a célok és nagyon hasonló módszerek

és hun vannak a "social justice warrior"-ok?!

SEHOL...
július 07. | 13:44
előzmény: #5590  _pampa
#5591
"Védett övezet lett Hebron óvárosaAz ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének (UNESCO) Világörökségi Bizottsága "védett övezetté" nyilvánította pénteki krakkói ülésén az Izrael által megszállt Ciszjordániában lévő Hebron óvárosát mint "kivételes értékű" helyet.A bizottság 12 tagja szavazott igennel, három nemmel, és hat tartózkodott a szavazáson. Izraelben felháborodást keltett a döntés."

Esetleg ha valaki nem tudná mit jelent a megszállás az a cselekmény amit az orosz elkövet a Krímben.Kettős mérce?
június 01. | 09:26
előzmény: #5589  _pampa
#5590
"Az amerikai külügyminisztérium szerdán jelentette be, hogy a világ valamennyi országára érvényes új vízumkérő lapokat vezetnek be. Ezek kitöltése után nagyon szigorú ellenőrzésnek vetik alá a beutazni kívánókat. A külügyminisztérium nemzetbiztonsági okokkal indokolta a szigorítást.Az új űrlapokon a vízumot kérőknek:15 évre visszamenőlegesen kell életrajzi adatokat közölniük15 évre visszamenőleg közölni kell korábbi munkahelyeik listáját15 évre visszamenőleg be kell számolni az utazásokról 5 évre visszamenőleg számot kell adni a közösségi oldalakon folytatott tevékenységükrőlaz amerikai konzulátusok elkérik majd a jelentkezőktől a korábbi útleveleik számait, e-mail-címeiket, telefonszámaikatAz új szabályozást a Fehér Ház Menedzsment és Költségvetési Irodája (OMB) május 23-án hagyta jóvá és június elsején lépett életbe.Donald Trump már választási kampányában megígérte, hogy szigorítják a beutazást és a határellenőrzést. Trump kilátásba helyezte az amerikai-mexikói határon a fal megépítését, és két elnöki rendeletben akarta korlátozni átmenetileg a beutazást bizonyos országokból, de ezeket a bíróság felfüggesztette."
június 01. | 08:15
előzmény: #5588  Vazsmegyei
#5589
Soros:

"Másrészt megtanultam, hogy a demokráciát nem lehet külföldről szállítani. "
Ennek ellenére mégis megpróbálják! A következő célpont Észak-Korea.
Igaz Afganisztánban,Irakban,Líbiában Szíriában,Jemenben, stb.... belebuktat a demokrácia odaszállításába.......de nem adják fel.
május 31. | 16:44
#5588
Ilyenek a kapitalista emberbarátok, ha pénzről és emberekről van szó. Másolják a Soros-önéletrajzot! ?intha semmi sem történt volna az utóbbi 70 évben! Úgy támogatják Venezuelát, hogy a lakosságnak legyen mit törleszteni Maduro után!
link

Topik gazda

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE