a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Fékezett habzású fasiszták, megint beindultak a figyelőben. "A hetilap internetes portálja ezúttal azt vizsgálta: publikálnak-e eleget az MTA munkatársai és mennyire foglalkoztatják őket a homoszexualitás, a bevándorlás, vagy a kisebbségekkel kapcsolatos témák.A figyelo.hu ezúttal a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) finanszírozása kapcsán vette számba, hogy mennyit foglalkoznak az MTA társadalomtudósai a gendertémával, vagy a kisebbségek helyzetével, illetve általában, mennyit publikálnak.A FŐ MEGÁLLAPÍTÁS SZERINT A KUTATÓK MUNKÁJÁT LIBERÁLIS SZEMLÉLET JELLEMZI.Korábban az áprilisi választások után a Figyelő azon hazai civileket, újságírókat, professzorokat írta össze, akiket Soros György legfontosabb munkatársainak tartott."
Kik azok a "tavarisok"?Azért a gyerekeidnek , vagy az unokáidnak ne tanítsd ezeket a baromságokat, mert 20-30 év múlva , ha ők is ezeket hajtják majd , akkor igazából már "idiot"-nak fogják őket hívni, mert ugye 30 éve vége a múlt rendszernek, akik akkor politikában nyomták, azok most kb. 70 évesek, akkor pedig 90-100 évesek lesznek(illetve lennének).Ezt csak a tisztánlátás kedvéért írtam.
kicsit emlékezz a neolibsi médiauralomra, teljesen átvették a hatalmat, persze szükség volt a "saját" médiafelületekre. Anno Lázár mesélte össze akartak hívni sajtótájékoztatót bejelenteni valójuk volt, erre elszabotálták a neolibsik, aki elment az nem a témával kapcsolatban kérdezgetett hanem valami agymenésükkel kapcsolatosan. Persze már egyből nem tetszik a tavarisiknak nem az van amit akarnak, egyből nyomták nincs szabadság nincs szabad sajtó miközben 4csatornán élőben nyomja az agymenését valami furcsaarcú aktivista és bandája 8ember bohóckodik a média részéről többen vannak.. :DDD .. miközben a "szabad" német sajtóban nem írhatják le a migránsokkal kapcsolatos dolgokat, a bűncselekményeknél nem írhatják migráns hátterű az elkövető.
Megkapom tőletek minden nap a "háttérképzést"! nem kell nekem külön továbbképző spinóza-szeminárium! Sokan vannak de nem elegen. hogy elhiggyem miről hazudnak nekem!
Igen értettem! Nem érted a magyar nyelvet, tehát le kell írni, hogy megértsed! Mit is kell leírni? Ha nem tudod értelmezni, baj van a magyar "nyelveddel". Én megtanultam magyarul!
Mi lesz veled Magyarország?