a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
"Mi most az lmp Schiffer, Sallai, Hadházy, Róna nélkül?. Egy megélhetési párt." . Egyetértek, de nekem pl. pont Hadházy nem hiányzik. Szerintem nem megengedhető, hogy egy társelnök vagy bármelyik párttag nyilvánosan kiteregesse a belső vitákat. Így nem tud működni egy párt, mert teljesen hiteltelenné válik.
Egyébként és is úgy gondolom, hogy Budapesten a nyilvánvaló 2-3 helyen visszaléphettek volna, még akkor is, ha azt épp dk-s javára kellett volna. Azt hívtam volna igazi önfeláldozásnak. Tény, nem tették meg.
Kissé elfogult vagy az lmp felé, nehéz feldolgozni a csalódást. Mi most az lmp Schiffer, Sallai, Hadházy, Róna nélkül?. Egy megélhetési párt. Az ellenzék a rendszer része lett (ill. aki legkevésbbé az a dk, de őket is leírhatjuk), nem képviselnek ők senkit csak saját magukat még négy évig. Az egyetlen közös nevezőről - rendszerváltás, elszámoltatás - már szó se esik.
"...az lmp összellenzéki összefogást akart..." . Az első pillanattól fogva olyan feltételt támasztottak, amiről lehetett tudni, hogy nem fog teljesülni. Én gondolkodtam, hogy rájuk szavazok, de az utolsó hetek/napok meggyőztek arról, hogy sajnos a fidesz szekerét tolják. Akkor is, ha nem tudatosan tették.
ÉN úgy láttam, hogy az lmp összellenzéki összefogást akart, amit a dk-mszp paktum egyből meg is akasztott. Egymás között leosztották az összes kerületet, majd várták a többi ellenzéki pártot, hogy vagy a dk-s, vagy az mszp-s javára lépjenek vissza, mivel ők már "mekkora áldozatot hoztak" így is. Jobbik elejétől kezdve és konzekvensen elutasított bármiféle együttműködést. Továbbá azt is kimutatták, hogy az lmp szavazói nem nagyon szavaznának dk-s vagy mszp-s jelöltre. Így értékelem.
azé cselesek a faszik, a szocho törlésből kieső bevételt pótolják a kafetériakulcsok emelésével. Köszi a nesze semmi fogd meg jól típusú adócsökkentést...
Ha az lmp, mint 5 százalékos párt, egyedül akarja megverni a fideszt, nem hajlandó összefogni más pártokkal, ezzel esélyt a fideszneka maximákis egyéni győzelemre, fidesz 2/3-ot. Te ezt hogy értékelnéd?
Ez jó, csak hogy fogja érvényre juttatni, hogy ellenzéki SZAVAZÓ. Csak úgy lehet, hogy valamelyik ellenzéki pártra szavazol. És csak olyanra van értelme szavazni, amelyikről nagy valószínűséggel sejthető, hogy szerez legalább 5%-ot...
Mi lesz veled Magyarország?