a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Tessék, akkor másold be, ahol írtad. Egyszerűen cáfolhatsz. (előre szólok, hogy pontosan tudom, hogy erre jó Fideszes szokás szerint megint nem lesz soha válasz)
Ez nem válasz, ez csak szimpla személyeskedés durva mellélövésekkel... . "csak szalatgálsz" . És már az esetedben is mindent értek... Régóta mondom, itt nem világnézeti törésvonal van, hanem szimplán iskolázottsági.
ne igyál cimbi.. agressziv leszel és csak szalatgálsz mint töketlen eb... gondolom beszoptad a kispapir részvényeidet... ezért vagy ilyen kis méregzsák.. napi 1Mf forgalom alatti papirt aki vesz az sokat ne várjon.. voltak akik még csártokat is felraktak ilyenekre :DDD ha vetté 10db-ot akkor rágörcsöltek..mertkitörést láttak .. ááá
Elszóltad magad, véletlenül bekerült a kocsma szintű ellenzék fikázásod közé Rogán is. Freud nagy koponya volt:) Ezek szerint belül azért minimum érzed, hogy milyen gáz, akiknek itt tapsikolsz...
És nézzük, mi a Fideszes vélemény, amióta kiderült, hogy Orbánék befogadtak csak tavaly 1300 muszlim migránst: . "pampa 2018. február 4. 11:49 Már az is baj, ha egy ország szolidáris a hazájukat elhagyókkal?” . "Phylaxa 2018. február 17. Maximálisan migráns párti vagyok és az is voltam mindig is.” .Nem semmi fordulat, a napraforgó nem képes ilyenre, mint amilyen utat bejártak a Fidesz hívek Orbán feneke körül/után...
"továbbra sem megy... ki a migráns..." . Álljon itt 1-2 útbaigazító a pártodon (Fidesz) belül: . "Phylaxa 2016. október 05. 14:07 Magyarország nem határos Szíriával, sőt, 4 ország van közöttük, amin nem gyalogosan jöttek végig, hanem szállították őket... Egy Budapesti repülőjegyet kérünk felmutatni, olyan járatét,mely Szíriából indult és az első megálló Budapest volt." . "Phylaxa 2016. október 05. 15:26 Hogy mi legyen? A Genfi Egyezmény világosan kimondja. Visszatoloncolható az anyaországába..." . "_pampa 2015. július 01. 15:51 Akik hozzánk jönnek nem MENEKÜLTEK!" . "pampa 2015. július 02. 07:59 Aki az életét családja életét meneti az megáll az első BIZTONSÁGOS országban! Amennyiben ezt nem teszi meg és tovább megy akkor már nem MENEKÜLT hanem ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓ!" . "pampa 2015. augusztus 04. 14:36 Aki a zöldhatár felől jön az terrorista és lelőjük." . Orbánék tehát saját szövegeitek szerint muszlim migránsokat fogadtak be (akiket most menekülteknek hazudnak).
mondtam..amig ilyen szinten nyomjátok akkor itt lesznek juhászok rogánok gyurcsótik.. szélbernik..nemkicsithazaárulógönckingák..alkeszszanyik.. és ezek "képviselnek téged... f@sza..
Mi lesz veled Magyarország?