a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
az MNB kapcsán ne feledkezz meg az alábbiról:) "A BIS Igazgatótanácsa kéthavonta tartja ülését, melynek kapcsán minden alkalommal sor kerül a G-10 országok jegybankjai kormányzóinak, illetve azok bizottságainak az ülésére is. Szintén ezen alkalmakkor kerül sor az ún. jegybanki kormányzók közötti tanácskozásra, melyen már valamennyi BIS tag jegybank elnöke is részt vesz. A Magyar Nemzeti Bank elnöke rendszeres résztvevője a kéthavonta sorra kerülő jegybanki kormányzók tanácskozásának, melyen a nemzetközi pénzügyi rendszer legaktuálisabb kérdéseit vitatják meg." https://www.mnb.hu/a-jegybank/informaciok-a-jegybankrol/nemzetkozi-kapcsolatok/a-nemzetkozi-fizetesek-bankja-bis
:) közel van az orrodhoz a hónod alja? :DD igen látom sokat melóztok..nem csoda megizzadtok.. mindezt puszira.. szar lehet ilyen kiltástalan melót vállalni werbernek.. szél berni nem olyan aki előre fizet.. volt egy ismerős egy fórumon.. lmp-nek gyűjtött aláirásokat..hóban sárban..szorgalmasan.. az volt a juti vacsizhatott volna a górékkal.. persze utolsó pillanatban lemondták.. egy világ omlott össze benne..
:) ezek zöldségek.. ezért mennek ki mert kimehetnek..ha fiatal lennék vagy rászorulnék én is kimennék.. tudod vannak az úttörők.. a gyors követők utána a gnúcsorda.. nekik már a tuti kell..pontról pontra leirva miről beszélsz..külkereskedelmi többlet van.. irtam 350et akartak a komit, hogy jobb legyen a exportőröknek.. jobb legyen a statisztika..széles majd meg szakadt annyit lobbizott ezért.. ja..és mi van az Angliában dolgozókkal..kimentek 440ft-on a gbp megtakaritás most -25%.os.. Én exportálok és importálok is 310 az egy jó érték.. a komcsilibsik emelték az adósságot..most stabilan áll..megállitotta Mató.. úgy, hogy az államnak egyre kevesebb hitelre van szüksége..
"Igaz, hogy Budapesten születtek, de ez csak rámutat a veszélyre, hogy a migráns elveszi a magyar nőt, migráns gyereket csinál, és keveredik idegenekkel szép fajunk." Remélem a magyar nőket fenyegető nagy veszélyre van orbánynak megoldása!
Mi lesz veled Magyarország?