a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
pedig van ilyen, pl a silver gold topic-ban teljesen általános, amikor vki érdeklődött erről a gépházban akkor az admin egy érdekes videót linkelt be amiben azt illusztrálta hogy vki - valószínűleg egy ember - egy löketben lead 50-60 szavazatot...
Ez nem válasz, csak terelés. A kérdés az volt, miért nem zavar téged Orbánék durva centralizációja, téged aki mindenáron decentralizációt akar (és ezt tartja a legfontosabb problémának, hiszen a migrációt és a korrupciót is jelentéktelennek nyilvánítottad ehhez képest)?
ezt még egyszer megküldöm: jó szokásodhoz HÍVEN te kezdtél személyeskedni, ne csodálkozz hogy hasonló választ kapsz, amelyben nem rejtem véka alá a véleményemet...
Szerintem tök értelmetlen dolog egy ilyen szük körű, esetleges, visszaélésektől sem mentes bármivel foglalkozni. Komolyan mondom. . A közvéleménykutatók nagyobb mintán mérnek, az összes mérés átlaga bizonyosan jól közelíti a valóságot. Számomra az mérvadó, totoro minden igyekezete ellenére egy fórumos klikkelgetés nem az. Ezt még egy nagyobb netes újság házi szavazása esetében is így gondolnám, nem egy fórumos likeolgatásnál.
sokan itt 5-10 nick-el nyomják... de abból kiindulva, hogy néhány perc alatt 50-60 szavazat is megjelenik egyesek nick-je mellett lehet, hogy nem mondtam ezzel sokat...
több alkalommal kifejtettem már hogy 2010 előtt is csak látszat önkormányzatiság volt a valódi önkormányzatiság kb. ott kezdődik, hogy helyben marad a pénz java és helyben van a jogalkotási kompetenciák döntő többsége is... gondolj pl. a svájci modellre... most te jössz: hogy is állasz az Európai Egyesült Államok gondolatával?
Mi lesz veled Magyarország?