a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
:DDDDD füles téged utánoztalak... legalább öniróniád lenne.. érdemileg nem tudsz hozzászólni semmihez... egy egy elütésen nyargalászol napokig... ez jutott..így jártál.
Azért nem zavarhatja, mert az "o.durvacentralizációja" éppen a decentralizáció legtisztább formáját viszi végbe! - Ez a "centralizáció" a decentralizáció is!
Stílusod én önszivatásra való erős hajlamod miatt a néhai scutum-crux nick örökbecsű önvallomása jut eszembe: . "könnyen lehet, hogy szánalmas vagyok. scutum-crux" . Szerintem ezt nyugodtan leírhatod ezzel a nickeddel is, és a feltételes mód el is hagyható:)
Örülök, hogy mindazzal, amiket ma írtam, ennyire egyetértesz, hogy az összes hozzászólásomban csupán egyetlen karakter elütést sikerült találnod egésznapos munkával, mint hiba. A felfedezésedért óriás gratula, ritka kincs, szerintem mentsd is le, mint penznyelo nagy tévedése. Csak ne csodálkozz, ha majd nem veled, hanem rajtad röhög mindenki...
Mi lesz veled Magyarország?