Közvetett irányítást szerez Mészáros Lőrinc, felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla és Keszthelyi Erik a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft-n keresztül az Agenta Consulting alkuszcég fölött - áll a Gazdasági Versenyhivatal közleményében. Az Agenta a Keszthelyi Erik tulajdonában álló Keszthelyi Holdinghoz tartozik, lakossági ügyfeleknek nyújtanak alkuszi szolgáltatást. A Hungarikum vállalati ügyfeleket szolgál ki, főleg az állami szférában tevékenykednek. A Népszava úgy tudja, Mészáros Lőrinc azért szerzett befolyást a társaságban, hogy nagyban köthessen életbiztosításokat különféle cégek dolgozóira, illetve vagyonbiztosításokat saját tulajdonára. A lap szerint ez elsősorban a kisebb alkuszcégeket érintheti hátrányosan, hiszen az ő piacukról szívja majd fel a megbízásokat az Agenta.
Még mindig nem akarom elhinni” – pislog könnyes szemekkel Lovas József, bélmegyeri gazdálkodó a Békési Járásbíróságon, csütörtökön délután, az ítélet kihirdetése után. Ő volt az, aki elsőként kiszúrta, hogy nincsenek rendben azok a papírok, amelyeknek segítségével másfél évvel ezelőtt kizárták őket a bélmegyeri vadászterületről. Másfél éven át csak nézhették, ahogy Mészáros Lőrincék helikopterrel leszállnak, hallották a lövéseket, az ő vadászpuskáik meg tokba zárva rozsdásodtak. „Láttuk, ahogy a tűzoltó autó locsolta tisztára a sáros utat, és műgyepet terítettek le, hogy ne legyen sáros a vadász urak csizmája. Még Kádár János is maga vette le a sáros csizmáját annak idején, amikor a hajtó ugrott volna, hogy segítsen neki. Ma már más idők járnak.” „Megfordult erre Kádár, Brezsnyev, meg mostanság Semjén Zsolt is. Itt ült mellettem az autóban, viccelődött, hogy náluk otthon nőuralom van, ki kell engedni a gőzt néha” http://hvg.hu/gazdasag/20180218_Harom_belmegyeri_vadasz_lenyomta_Meszaros_Lorinc_fiat
Csak magadat égeted egy nyilvánvaló dolog agresszív tagadásával,én szóltam! Fordított esetben te már az asztalt verve otthon követelnéd a másiktól a beismerő vallomást,és bocsánatkérést! Bele is fáradtam a hazudozásodba,mentem aludni.Szevasz!
Úgy nem rövidítünk idézettel,hogy megváltoztatjuk a mondat jelentéstartalmát,te ezt tetted szándékosan! Ugyanis a "NEKED" szó kihagyásával megváltozott Vazsmegyei mondanivalója,mert nem csak azt jelentheti amit írtál,hanem olyan jelentése is lehet,hogy "a te értékítéleted szerint Orbán mindig hazudik,tehát szerinted mindig hazudik".Amíg nem kérsz bocsánatot egy nyilvánvaló szöveg hamisításért,csak magadat égeted egyre jobban!
Egyszóval akkor hazudsz amikor jólesik. Az igazságtartalmával nem törődsz! De már kérjél bocsánatot, hogy gerincesen bizonyíthasd a jó szándékodat! Mielőtt a homály rád borul az éjszakában!
Ne fárassz a hülyeségeddel. Rövidítettem az idézettel, minthogy minden idézés rövidítés, mert nem szokás semmit teljes terjedelmében másolni (még Schmitt Palitok is csak 95%-ban lopott). A "neked" megjegyzés a mondanivaló szempontjából ráadásul teljesen értelmetlen volt, hiszen nincs olyan, hogy valaki csak valakinek hazudik. Hazudik, vagy nem hazudik. Egy állítás igazságtartalma nem függ az állítás fogadójának a személyétól. Ez trivialitás. De úgy tűnik, nektek még ez is teljes homály.
Hatig (6) számoltam, hogy ezt az irományodat folyton bemásolod! Ahelyett, hogy végre bocsánatot kérnél, amiért meghamisítottad a hozzászólásomat! És az UNIO költségvetésébe befizetett összegről.
Olyan tételeket szeretnél beleszámolni amit nem szoktak beleszámolni :) Így maradnak a szikár tények: A FIDESZ ALATT 80%-RÓL 75%-RA CSÖKKENT A GDP ARÁNYOS ÁLLAMADÓSSÁG.PONT!
Mondom, nézzük GDP arányosan is (ez ugye kiszűri a most egyébként sem létező inflát): . - A kimutatott államadóság 2010-ről mára 80%-ról 75%-ra csökkent. Hurrá. A Fidesz propaganda és a buta Fidesz hívek eddig jutnak. DE: . - Elment a teljes MNYP: GDP 10%. . - Csökkent a devizatartalék: GDP 10-12%. . Így 75%-ra csökkenés helyett gyakorlatilag 80%-ról közel 100%-ra NŐTT... Mindezt úgy, hogy: . - Kaptunk GDP 25-30%-nyi EU-s pénzt. . - Nincs benne a fentiben az Eximbank korrekció: GDP 2-3%. . - Paks 2.: GDP 15%.
Feleslegesen erőlködsz! Ennek akkor sem lesz már hitele, ha csak azzal foglalkozol, hogy mindenütt ezzel akarod bemutatni hozzá nem értésedet! Pedig van más lehetőség a GDP arányos akciód bemutatására! Az államadósság tényadatairól már mondtam nem csak neked van tudomásod! Csak nem tudsz engem meggyőzni! És a bocsánatkérésed még mindig várat magára! Az UNIO költségvetésébe befizetett összeg megjelölésével is adós vagy!
És nézzük GDP arányosan is: . - A kimutatott államadóság 2010-ről mára 80%-ról 75%-ra csökkent. Hurrá. A Fidesz propaganda és a buta Fidesz hívek eddig jutnak. DE: . - Elment a teljes MNYP: GDP 10%. . - Csökkent a devizatartalék: GDP 10-12%. . Így 75%-ra csökkenés helyett gyakorlatilag 80%-ról közel 100%-ra NŐTT... Mindezt úgy, hogy: . - Kaptunk GDP 25-30%-nyi EU-s pénzt. . - Nincs benne a fentiben az Eximbank korrekció: GDP 2-3%. . - Paks 2.: GDP 15%.
Olyanról mint infláció,hallottál e már? Azért sem számoljuk a tényleges összegben az államadósságot,mert nem veszed vele figyelembe az inflációt.Ezért mérvadó a Maastrichti szerződés alapján a GDP arányos államadósság amiben még egyszer leírom: A Fidesz alatt 80%-ról 75%-ra CSÖKKENT! Azaz kevesebb lett!
Talán nem értesz valamit? Ha nem érted, mit értek és nem tudsz meggyőzni, keresd magadban a hibát! Elég volt másokat csendre inteni és ignorálni! Várom továbbra is a bocsánatkérésedet és mennyit fizetünk be az UNIO költségvetésébe! Remélem nem akarod égetni magad eme csekélységért!
Igen mondtál valamit! El is gondolkodhatsz a szavaidon! Neked viszont meggyűlt a bajod az etikával! Még mindig nem kértél bocsánatot, hogy hazudtál a nevemben!
Pal! Már te is kamus vagy? Ki mondta, hogy Vazsi bukását komolyan vegyed? Bukott a kamus gyerek, mert nem tudja kiszámolni a GDP arányos vagy GDP-vel nem arányos adósságszámításait, úgy hogy én is elfogadhassam. Ja és azt sem tudta kiszámolni, hogy mennyi az az "aprópénz" amit befizetünk az UNIO költségvetésébe.
Régi megfigyelésem, hogy a hűde nagyon magyaroknak még a nyelvvel is gondjuk akad (a pénzügyi analfabetizmus mellett). Néhány ritka kivételtől eltekintve itt nem jobb-bal törésvonal van, hanem tanulatlan-iskolázott törésvonal...
Ma már sokszor láttam, tőled többször is: a jobb olvashatóság érdekében a kezd ige felszólító módjánál tedd ki légyszi a felszólító módra utaló második d betűt. Így: kezdd. Köszi.
Figyi nem nekem kell számolgatnom a magyar államadósságot meg neked sem! Ha azt hiszed, hogy jobban ki tudod számítani mint én nem tehetek semmit, de azt megtehetem, hogy NEM fogadom el!
"Akárhogyan is számoltad nem látom az adóssághalmazban" . Mert fogalmad sincs, hogy benne van. . "Ha aprópénz miért szerepelteted a az UNIOs támogatásokat is "aprópénzként"?" . Mert az nem aprópénz, nagyságrendekkel több. . Figyi, bántás nélkül: ezzel a tudásszinttel inkább csak trollkodj tovább. Nagyon égő, hogy a mostani hozzászólásaidból süt, hogy az alapokkal sem vagy tisztában.
Akárhogyan is számoltad nem látom az adóssághalmazban! Látsz te olyant a számításodban!? Ha aprópénz miért szerepelteted a az UNIOs támogatásokat is "aprópénzként"? Másrészt a GDP számításokat erőlteted, amiket nem minden közgazdász fogad el egységes kimutatásként az adósság számításnál! Persze ha mindenáron ragaszkodsz a GDP alapú elszámoláshoz, akkor számold be az külföldi cégek által kivitt "aprópénzeket" is!
Nézzük akkor GDP arányosan is: . - A kimutatott államadóság 2010-ről mára 80%-ról 75%-ra csökkent. Hurrá. A Fidesz propaganda és a buta Fidesz hívek eddig jutnak. DE: . - Elment a teljes MNYP: GDP 10%. . - Csökkent a devizatartalék: GDP 10-12%. . Így 75%-ra csökkenés helyett gyakorlatilag 80%-ról közel 100%-ra NŐTT... Mindezt úgy, hogy: . - Kaptunk GDP 25-30%-nyi EU-s pénzt. . - Nincs benne a fentiben az Eximbank korrekció: GDP 2-3%. . - Paks 2.: GDP 15%.
Mindezt úgy,hogy el lett neki mondva,az utolsókat rúgja a fórumon notórius visszaesőként,de csak nem nyugszik.Nézd meg az összes politikai topikot szét offolta a hangulatkeltő posztjaival.A lényeget akarja eltakarni,miszerint A FIDESZ ALATT 85%-RÓL 75%-RA CSÖKKENT A GDP ARÁNYOS ÁLLAMADÓSSÁG! Ugyanis ez a lényeg,nem az,hogy "mi lett volna ha",senkit nem érdekel!
Miért kéne kivonni, az adósságokat korrigáltam a nagy tartalékok változásaival. Az úniós befizetés a költségvetés része, tehát az adósságban benne van.. Látszik, hogy az alapokkal sem vagy tisztában. Megjegyzem, ráadásul aprópénz ezekhez a tételekhez képest.
Hát nincsenek rendben ezek az adatok? Nocsak és a te számításaidat vegyem alapul, amikor telehazudozod a fórumot a saját adataiddal és véleményeddel, azt meg el kell elismerni! Ha nem fogadom el nem is érthetek hozzá! Köszöntem az ilyen megállapításaidat. Minden nap van benne részem!
Nézzük akkor GDP arányosan is: . - A kimutatott államadóság 2010-ről mára 80%-ról 75%-ra csökkent. Hurrá. A Fidesz propaganda és a buta Fidesz hívek eddig jutnak. DE: . - Elment a teljes MNYP: GDP 10%. . - Csökkent a devizatartalék: GDP 10-12%. . Így 75%-ra csökkenés helyett gyakorlatilag 80%-ról közel 100%-ra NŐTT... Mindezt úgy, hogy: . - Kaptunk GDP 25-30%-nyi EU-s pénzt. . - Nincs benne a fentiben az Eximbank korrekció: GDP 2-3%. . - Paks 2.: GDP 15%.
"Hányszor kell még elmondani hogy ne akarjad mások szavába adni a feltételezett véleményedet!" . Hányszor kell még elmondani, hogy az adatok forrása: KORMÁNY, MNB, ÁKK, ÁSZ, KSH.
Hányszor kell még elmondani hogy ne akarjad mások szavába adni a feltételezett véleményedet! Eszem ágában sincs hazugságnak nevezni a kedved szerint! Nem akarod megérteni, hogy te mindenáron megváltoztatnád a saját véleményeddel, mert nem fogadod el. Mégsem te vagy aki tanácsokat adhatnál a PÜ minisztériumnak! A te megállapításaid megfellebezhetetlenek!
éppen ez a lényeg: GDP arányos. Ebbe benne vannak a külföldről érkező transzferek: EU támogatás, kölföldi magyark hazautalásai, - EXIM bank...ezek nélkül az államadóság NŐTT! 0%-os kamatkornyezet és konjuktúra mellett egy majom is összehozná, illetve jobban teljesítene.
Mintha írtam volna, hogy nem a belinkelt halmazokat kifogásoltam, inkább a te hozzáadott értékítéletedet! - Remélem átment! Ne gondold hogy napokra elegendő időm van az adatok valóságát ellenőrizni! Elegendő volt az, amit kifogásoltál! Máris másképp és megfoghatatlan érveléssel akartad megváltoztatni a linkeket! Jó munkát hozzá, kedves időtöltést a források hiányosságainak a feltérképezéséhez.
.A Fidesz alatt a GDP arányos államadósság (a maastrichti szerződés alapján ez a mérvadó,cumi múltkor szépen elmagyarázta neked) 80,5%-ról CSÖKKENT 75%-ra.Minden más csak mellébeszélés,terelés a lényegről! Van még kérdésed a hangulatkeltésen kívül?
Nézzük akkor GDP arányosan is, ahogyan szerinted van értelme: . - A kimutatott államadóság 80%-ról 75%-ra csökkent. Hurrá. A Fidesz propaganda és a buta Fidesz hívek eddig jutnak. DE: . - Elment a teljes MNYP: GDP 10%. . - Csökkent a devizatartalék: GDP 10-12%. . Már 80%-ról közel 100%-ra növekedésnél járunk... Mindezt úgy, hogy: . - Kaptunk GDP 25-30%-nyi EU-s pénzt. . - Nincs benne a fentiben az Eximbank korrekció: GDP 2-3%. . - Paks 2.: GDP 15%.
Teljesen értelmetlen így nézni az államadósságot,persze hangulatkeltésre hibátlan,ha már más haszna nincs,de akkor nézzük már meg a baloldali kormányok idején hogy alakult: 2002-ben amikor a szocik átvették a kormányzást a Fidesztől 55% volt a GDP arányos államadósság.Euro-ban ugyanez a szám 40,5Mrd volt. 2010-ben a Fidesz 80,5%-os GDP arányos államadósságot örökölt a szeretett elvtársaidtól,Eur-ban ugyanez a szám 78,4Mrd!!! volt.A Fidesz alatt a GDP arányos államadósság (a maastrichti szerződés alapján ez a mérvadó,cumi múltkor szépen elmagyarázta neked) 80,5%-ról CSÖKKENT 75%-ra.Minden más csak mellébeszélés,terelés a lényegről! Van még kérdésed a hangulatkeltésen kívül? forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_%C3%A1llamad%C3%B3ss%C3%A1ga
Mészáros Lőrincet Miniszterelnöknek!