A kormány elvesztette a rezsiharcot, neked mennyibe fog ez kerülni, mi az alternatívád? A kapkodás és átgondolatlanság okozott álmatlan éjszakát? Átlag alatti fogyasztó vagy, esetleg egy központi gázfűtéses társasház egyik lakója? Minden ami rezsi!
HÜLYÍTIK AZ EMBERT, ÉN EBBE NEM LÁTOK BELE. mért nem ezt mondjátok.::)) ehhez értetek. -jó reggelt. Már olv. róla:Tátsasházak 30%-ka Rezsicsökkentésbe nem esik bele,DE EZ ELLENZÉKI OLDALT KÉPVISELŐ HÍRBŐL SZÁRMAZIK.Számszakilag nincs is levezetve.Mint akinek a hasára ütnek Bontásokról fogalmuk nincs,(hogy fog kiterjedni)de így jár roszabbúl a társasházak lakói,meg úgy a KÁZKAZÁNNOKKAL MEGOLDOTT FÚTÉSEKKEL!!! ELŐRE BEHARANGOZZÁK A SÜLETLENSÉGET, NO EZEN SZÓRAKOZHATOK. Okosat nem montok, feleslegesen Ne kritizáljatok.(IGE) belekötni én is bele tudok, azzal nem leszünk ELŐRÉBB.
nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Havsznoitkhagyiodaszközót, és betűket, akkor az egész olyan, mint a "rókából" kitalálni, mit evett az illető! Jobboldali helyesírás nincs?
ja értem ez tiszta SŐT KEDVEZŐ FELTÉTEK. Villanyszálák megse haladják nálam a 7000Ft/hó kitettséget kb. Fele jelenik meg nálam havi színten . na Gázfelhasználásunk egy nagy dillema nekem. Gázkazánunk (nem tudom a paramétereit)van 4 Épülettömb,mind mis más ALAPTERÜLETŰ( 1 szobás,1.5 sz., 2 sz., 3sz.)GKazán látja el melegvíz előállítását+télire a RADÍÁTOROKAT melegvízzel (Szerintem azt is egyszer töltik fel melegvízzel minden évbe) -beleesek-e kedvezményezetti körbe.. ezen filózok. Áhh közösképviselőnk gond előre kidolgozott FELHASZNÁLÁSI ELŐÍRÁST ALKALMAZ.
A 65 Ft egységár jónak tűnik, ez egyszerűen adódik, mert 0.16 x 405 = 64,8 (Az átalánydíj nem tudom mit jelent náluk, de kevésnek tűnik.) Ilyen értékeket találtam 2019-re: Szlovákia 0,158 Euro/kWh, Románia 0,136, Magyaro. 0,112 A szlovákoknál van valami árbefagyasztás-szerű egyezség az áramszolgáltatóval. Az ár összetétele is érdekes lehet arányaiban: áramár/rendszerhaszn. díj, náluk 63:38, nálunk 18:82
De tudok erre válaszolni Ma kérdeztem egy havert REZSI BEÁLLÍTÁSˇˇ :nevezem Gázfogyasztás,LIMITÁLT^ felhasználásnak Fogyasztott gázmennyiség LAKÁSTERÜLET ALAPU LESZ (1 szobásra vetíttve kevesebb a radiátor,min a több szobásoknál. Gázkazán által megtermet hőt,akár a melegvíz ellátást felmelegítést is a Gázkazán látja el,nem csak a radiátorok felfűtését,télen-nyáron a melegvíz ellátás miatt Kazán folyamatos üzemeltetés alatt működik ) -az,hogy kire voksoltam ne legyen gond Neked. ::)))
Mennyire szilárd a Rezsid?