most valóban így jött ki a lépés, hogy 9.3ra és 9.35 -re is álltam eladással ebben tényleg 5 fillér különbség van de én arról beszélek, hogy a vételi és eladási ár közt 50 fillér van mindegy mindenki mondja a magáét nagyon gáz?
csak hogy ne hazudozz: 10.2-től vettem lefelé a papírt 8.55-ig, mert ott is kaptam 7400 darabot adogatok el belőle, például ma 8.85-ös vételeket 9.3-on és 9. 35-ön ezek nem 5 filléres eladások, hanem 50 filléresek ha olvasnád is rendesen a topikot, kijavítottam, hogy a vételeim zömét 10.2 fölé tartogatom, és soha nem csinálok torlaszt és ne hazudozz, hogy 5 fillérenként adok, mert 50 fillér a mai eladásom 5 fillér a lépésköz, de nem 5 fillérenként állok eladáson
A 2020-as veszteséges év után én azért szívesen látnék már egy 2021-es első féléves jelentést, hogy miként alakultak a számok. Reményt keltő, hogy a KÉSZ most nyomott ki kötvényt 22 milliárdért csak megnézték, 1 mrd-s körüli befektetést megelőzően a céget.
Valaki a múltkor mondta,hogy csicska lesz a Megakran a Kész Holdingnak hát nem.röviden tömören ez van most a bet.hu most így viszont túlfutott az árfolyam. Az óvatóság kedvéért lehet a 7 huf benne van fix információig
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint