ez így van , mindenki a maga lépéseiért felel de nem gondolom, hogy most nagy népszerűségre tettél szert a 3,6.os "céláraddal" egyébként 3,6-on miért vennél?
értettem az 5 filléres lépésközt, ahogy adtam ma így adtam, mert változott a kép a reggelhez képest csak a dexcar azt nem akarta tudomásul venni, hogy a vétel és adás közt nem 5 fillér volt, és ez a lényeg
nehogy túl izguld magad miattam:) vettem én 80K-t DM-ben 52.5-ig, és szépen kijöttem belőle 73.5-ig , persze idő volt elboldogulok én itt 500K-val :) a kérdés az volt, hogy ma 9.3-on és 9.35-ön adtam, erre nekemrohantatok, hogy 5 fillér én pedig arról írtam, hogy nem 5 filléres különbséggel adtam a vétel és adást de még rugózhatsz ezen, ha tetszik:)
Ne izgulj dextar, mert én folyamatosan veszem és adom is, addig amíg Te csak nézed. Ha leküldik 6-7 közé, annak csak örülni fogok, mert ott megveszek mindent, akár több millió db-t is és 5 fillérenként fogom adni, amíg Te csak várod a csodát. Azt még nem mondták neked, hogy a tőzsdén kereskedni szoktak és nem nézelődni?
összesen ma 30K-t adtam, 85K-t kaptam nap végére alakult ki az az érzésem, hogy itt egy nagy borítást készítenek elő 9.15-re betehénkedett 140K, és állandóan beugrált adni 9-re , 9.05-re stb. kár, hogy nem adtam többet
ezt még csak úgy írom: kiszedtem minden eladásom tegnap este a megakranból gondoltam, ne én legyek az akadálya bárhol, ha menni akar felfelé beálltam 9-re venni 30K-t nyakon is csaptak utána beálltam venni 45K-t 8.85-re ott is nyakonvágtak erre jön ez a dexcar, hogy 5 filléres eladásközt csinálok hát csináltam csak én arról beszéltem, hogy 8.85-ös vételeket adtam 9.3-on és 9.35-ön de már szerintem túl van tárgyalva
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint