Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban
Speka huzni fogja még szerintem , bár 3. Nap már kiszoktak szállni.. Holnap eldől mennyire kamu az emelkedés.. 4600ról indultunk én 4900 és 5000nél vettem.Marika szerint 5100 át ér, az emberek szerint ha az otp 13000 akkor ez amit tol a kormány gőzerővel, többet ér..
Nekem a lényeg a pénz a zsebemben, 1,8 m maradt benne az ingyen van, ennek nem mindene buko jelenleg.Ezen kivul még maradt belole hasznom amit ma delután el akartam kolteni csak belemerultem a kartyába.
MHB fundak temaban, aki kepben van, kerem javitsa ki Merlegfooosszeg 10487Mrd Sajat toke 892Mrd net kamatjovedelem (6 honap) 283Mrd net jutalek bevetel (6 ho) 64.6Mrd net profit (6 ho) 84.7Mrd Reszvenyszam 322m db Egy reszvenyre juto profit (6 honap) 255Ft . Van valakinek egy fundas ertek kalkulacioja? BV, PE, EPS felfutas, stb. Kosz elore is.
MBH Bank Nyrt
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban