Kitiltás a "leves" topikbólA moderálás a "leves" topik #8797 sorszámú hozzászólása alapján történt.A moderátor indoklása: neked van klónod szerintem, csak tudd fejben tartani, mennyi:)
Nos ahogy visszajött most en is a díszes társasághoz tartozom ahonnan az öregasszony mindenkit kitilt.😂😂😂😂aAnnyira faj,hogy nem tudom este hogy alszom el😂😂😂
Zeller visszajott es bosszut allt!! :))) Remelem majd akkor is ir ha az Mnb majd ir rola egy kozlemenyt mondjuk egy ev mulva!! :))))) Balto klont meg halisten egybol kicsaptak!! ;)
Csak szoktam latni hogy a topikjaban iszod minden szavat... :) Jaaaa total ugy raugrottam hogy a vernyomasom a plafont veri!!! :))) Izgalmamban most atfordulok a masik oldalamra es visszaalszom mint egy mackobunda! :)
A kerdes inkabb az hogy te mitol vagy ekkora rajongoja evikenek?? Mi az amivel lenyugoz teged annyira hogy ugy vedd mintha a sajat lanyod lenne...mondtam mar neked kedves "csilla" hogy majd ha veled lesz bajom akkor hozzad fogok beszelni. Es a valasz nem... Mielott lefekszem atnezem az osszes kozossegi illetve egyeb oldalt hogy irt e valaki es arra valaszolok...mivel ez az en topikom kovetnem/moderalnom is kell... Evikere pedig jo magasrol es nagy ivben $z@...! Hidd el kb csak 20. hobbi... amolyan evekre visszanyulo. :))
Csakúgy van itt is mint az országban: a hülye nép nem a sokmilliárdos méretben áfacsaló tescó* vérét akarja, hanem a panel alatti garázsboltosét - azt feléri ésszel, hogy annak mennyire megy jobban mint neki. A tescó színvonaláig nem lát fel, az már a horizonton túl van. (De így van ez minden területen.) . Nyilván a sneci példás megbüntetése után a cápa szabálykövető lesz... Holott a nagyokat kéne vérbefojtani először, abból talán tanulnának a kisebbek - fordítva elképzelhetetlen. . Annyiból igazatok van, hogy éva kérkedik a dolgaival, míg a nagyok csendben lapulnak... . *úgy mondják áfacsalnak importtermékekkel a mai napig
Attól ami volt az nem múlik el. Még vizsgálhatják az őrmester kereskedést is. Ordít arról is, hogy egy-két ember manipulációja volt a 3000-13000-7000 kör.
Hali rallik is ilyenek voltak. Mnb ha megvizsgálná az őrmester kereskedést 2019.07 hó és 09.30-a közt biztosan ott is találnának hasonló önkötéseket. Érdekes módon B.L. 10% fölé kerülése után pár nappal jelentős forgalom mellett , (500 millió Ft körüli) 3000ről 13000 Ft ig drágult, majd szeptemberben 2 hét alatt 250 millióval vissza 7000re. Állítom, hogy hasonló eset ez is, mint az erys önkötések vélhetően az Futuraquaban. Hali volt a nagymestere az ilyen pufferelős ralliknak.
Azt hiszem a lényeg ez: "egy prémium tőzsdei kategóriába tartozó részvényre vonatkozóan – beismerten valós ügyletkötési szándék nélkül, az ajánlati könyv „tesztelése” céljából – a kereskedési idő egyik referenciapontja közelében az indikatív árat nagymértékben negatívan befolyásoló ajánlatot tett, amelyet még az ármeghatározás és a tényleges ügyletkötés előtt visszavont". Ezt kellene már végre megértenie az érintettnek és vádaskodni, fenyegetőzni visszafelé.
Részben hasonló lehet az eset: https://www.origo.hu/gazdasag/20190411-mnb-birsag-egy-kisbefektetonek.html . Ahogy lent olvasom, itt is egy "teszt" volt, valós szándék nélkül. A beírás alapján egyben be is ismerte a trader. Az enyhítő és súlyosbító körülményeket a felügyelet nyilván megvizsgálja, az elmarasztalás szerintem egyértelmű, a formája nem (feltéve, ha tényleg megjelent a könyvben a tétel). . A piacbefolyásolások felderítése, a tőkepiac zavartalan működése szerintem minden kereskedő számára fontos. Nem egyszerű felderíteni, bizonyítani, de ha valaki önszántából bevallja, közzéteszi, hát h is fogalmazzak, talán nem a legélesebb késsel van dolgunk a fiókban. . Gondolom a vizsgálat eredménye publikus lesz, kíváncsian várom, tanulságos lehet másoknak is!
Ez sajnos itt így van: szeretnének zavarosban halászni, azonban ha valaki veszít a tőzsdén, mert egy nagy kiszállt, az nem a nagy hibája. Persze könnyebb hibáztatni azt.A kicsik ostobasága sokszor nagyobb probléma.
masodik