miert ne mernem??? en nem otthon elek a terrorba....en egy szabad orszagban elek es ha valami torvenytelent latok akkor jelentem...sosem volt wallisom de ha valaki ilyen arogansan nem erti mi a baj azzal amit tett akkor jelentem...adamosit jelentse akinek kart okozott...nekem jaszai meg fekete okoztak kar...roluk mar a sajtonak is ment meg mnbnek is ment anyag....sot mar ugyveddel is beszeltem errol....gunyolodjatok csak de nekem fontos hogy a kereskedes torvenyes keretek kozt menjen!
Akkor légyszi feljelenteni Ádámosit is, aki a 6 milla részvény egy 1 hetes generált hype után a kisbüfik nyakába szórta és jó részük vagy rohadt nagyott bukott, vagy azóta is beleragadva várja a kiolvadást. Ki okozta a nagyobb kárt abban a papírban szerinted?
ha igy gondolod akkor biztos nem lesz....ha napi 1000 mail erkezik be akkor abbol azt latjak hogy ideje komolyan venni...ha napi 2 akkor meg lesz@rjak...
azt jelentem amit latok...amikor a setben ment a manipulalas az is ment... ha te latsz ilyet tedd meg...opust kepekkel meg screenshot-okkal meg esetleirassal jelentem.
A MONAVIS-t is feljelentetted, aki belső infók alapján 2 millió részvényt szórt piacra? Mert akkor azt mondom, fasza gyerek vagy és valóban az egyenlő feltételekről szól a dolog.
leirtam ne a hibaval van a baj hanem azzal hogy enm erti miert baj amit tett es ugy van vele hogy o serthetetlen es neki ez jar es megteheti....hat nem! k"£vara utalom a konyvet tesztelo meg kitakaro sz@rhaziakat...jelentem nyugi a tobbit is....es igen, ez a felelos magatartas mert csak igy tudunk mindannyian egyenlo feltetelek mellett kereskedni. Ahogy apam mondta: szorakozzak a kis f@%zommal!
Az MNB monitoring rendszert működtet a manipulációk kiszűrésére. Így jelentgetés egyrészt felesleges, másrészt nem is túl elegáns. Bár látom te még büszke is vagy magadra, külön topik a hőstettnek? Pont ő volna a legnagyobb BÉT manipulátor? Bár hibázott ( legnagyobbat azzal, hogy nyilvánosságra hozta), de azért kicsit túlzás volna a vérét követelni.
Kedves zellerevi! En feljelentettelek a mnb-nel mert nem erted meg hogy mennyire onzo vagy!! Ha mindenki igy gondolkodna mint te es ennyire sz@rna a szabalyokra akkor minden nap romba lehetne manipulalni es donteni egy egy reszvenyt!!! A szabaly egyertelmu es rad is vonatkozik!!!! Remelem elmeszelnek! Koszi a bizonyitekot sajat magad ellen!
masodik