egyébként, akinek még meg van a manyup számlája, még érdemes befizetnie. Mert generálja a hozamot , addig is, amíg ne adj isten megszűnik. Akkor meg a befizetet összeget a hozamokkal együtt ki kell fizessék neki. Kérdés, mennyire bízik meg az illető a pénztári befektetőben.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20211016/az-ordog-a-reszletekben-rejlik-teves-kovetkeztetesek-jelentek-meg-hazank-felzarkozasarol-505302 "Szó sincs stagnáló fejlettségről, hiszen Magyarországon a vásárlóerő-paritáson számolt egy főre jutó GDP dinamikusan növekedett az elmúlt években. Amennyiben a helyes számokat használjuk, úgy hazánk fejlettsége a csatlakozás évében a majdani EU-27 országok átlagának 62,8 százalékán állt, ami 2020-ban 74,4 százalékra emelkedett. Nem igaz tehát az állítás, amelyet Róna Péter tett a Magyar Hang 2021. szeptember 24-i számában[1], miszerint a szlovákok és lengyelek megelőztek minket fejlettségben. Ellenkezőleg! 2018-ban visszaelőztük fejlettségben a szlovákokat 12 év után, és 2010 óta Magyarország fej-fej mellett halad Lengyelországgal. 2018-2019-ben hazánk volt Lengyelország előtt, 2020-ban fordítva (2. ábra)." Így hagytuk le szlovákokat. https://etererted.home.blog/2020/01/22/nonek-a-jovedelmek-megis-van-ok-aggodalomra/ A román modell szép fejlődést írt le, de nem fenntartható módon, nem hiába mondta az utolsó miniszterelnök, hogy 25%-al csökkentené ha tehetné egyből a közalkalmazotti béreket ha tehetné, a gazdasághoz mért túl nagy fizetések a versenyképesség kárára megy, ami most pörgeti a gazdaságot az elfogy.
alsó hangon 2x annyit, de ebbe nem számoltam, amit azóta fizettek volna bele, mióta megszüntették. Szóval inkább 3x, 4x annyi lenne az annyi. És annak a pénznek egy része itt pörgetné a tőzsdét!
Így van, én nem a 2019-ben elért pozícíót írtam, minősítettem. Magyar ország korábban már magasabb szintet ért el. Hanem éppen a 2010-2021 között elért növekedés mértékét. Azt úgy kapod meg, hogy a végső értékből kivonod az induló értéket. 1. oszt. matek. Majd ezen növekedéseket hasonlítod össze.
Ne legyünk indulatosak, mert bár jó érzéssel tölt el ha odaszúrsz annak aki másképp lát kontraproduktív, mert elzárkózik tőled elég egy identitás vitába a kognitív disszonancia.
Hörpints egyet! Az jobban meglátszik rajtad. Még egyetlen, megalapozott állítással nem cáfoltad azt, amit írtam, csak vagdalkozol és személyeskedsz, ami ékes bizonyíték arra, hogy nincsenek érveid, csak handabandázol a papagájkórus tagjaként. tárgyi tudás és a tények ismerete nélkül. Persze jogodban áll annak lenni, aminek láttatod magad. A hozzád hasonlók még tapsolnak is neked. De ne izguljatok, a kétharmad most is meglesz, de lehet, hogy a háromnegyed is - azonban nem az ellenzéknek. Addig lehet vagdalkozni, süketelni, a kutyát nem érdekli. Bye, bye Szása! :)
De te megtetted ;-) Szép dolog, amikor belátod a korlátaidat. Jó kutya. Menj, vegyél magadnak egy diplomát a józsefvárosi piacon, azt gondolom elfogadja a Megafon, amikor posztgraduális képzésre jelentkezel náluk (két naposra, diplomával a végén)... :-D
Márki Zay - Gyurcsány Paktum