Topiknyitó: badsector1 2024. 02. 28. 07:57

Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)  

"A 444 több forrásból is úgy tudja, hogy az elmúlt napokban Magyar azon dolgozott, hogy összehívjon egy kört, ami egy jövőbeli párt magja lehet."
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
badsector1
badsector1 2024. 11. 05. 19:59
"TISZA: FIDESZ 46:39 a Mediánnál.Most van mire szerénynek lenni. A TISZA Párt érzi a történelmi felelősségét és minden nap azon dolgozik, hogy olyan programot és csapatot tudjon a magyar embereknek kínálni, amellyel Magyarország ismét növekedési pályára állhat.
A TISZA-kormány minden honfitársunk érdekében fog dolgozni."

Átszakadt a magyar front. :))
sztanil 2024. 11. 04. 16:46
Előzmény: #7738  badsector1

És ez is egy olyan téma, amiben még kevés pénzzel is nagy eredményeket lehetne elérni.
A "külföldi ügynök" civilek még ingyen is rengeteget tennének az ügyben, ha hagynák őket.
Pár önkéntes jogász még a szükséges törvénymódosításokat is megírnák nekik, amiket a háborús veszélyhelyzetre hivatkozva éjfélig érvénybe is tudnának léptetni
Utána meg a bátorak arathatnák le a dicsőséget, de ezek még ehhez is annyira lusták/hülyék/aljasak, hogy inkább nem tesznek semmit. A fizu így is jön, ebből meg nem lehetne plusz lóvét lenyúlni.
badsector1
badsector1 2024. 11. 04. 16:37
"A gyermekeink és az unokáink ügyében nincs kompromisszum, nincs megalkuvás.
Egy jól működő, egészséges államnak elsőrendű kötelessége, hogy megóvja, védelmezze a legkiszolgáltatottabbakat: a gyermekeket!
Amikor egy védtelen gyermeket ér bántalmazás, akkor nincs, nem lehet pardon!
Tűrhetetlen bármilyen mentegetőzés, magyarázkodás vagy felelősség elől bujkálás! Zéró toleranciára van szükség minden gyermekbántalmazási ügyben!Kérdem én, milyen ország az, ahol több százezer gyermek él a létminimum alatt? Ahol évekig tartanak az örökbefogadási eljárások, ahol akár egy évig is kórházban marad több száz magára hagyott csecsemő.
Orbánék a bicskei gyerekek tragédiájából semmit nem tanultak. Mindent megígértek, de semmit sem tettek. Továbbra is szakember hiány és alulfizetett nevelők, elhúzódó jogi eljárások és felkészületlen hatóságok jellemzik a hazai gyermekvédelmet.
Fideszes politikusok és oligarchák ringatóznak tízmilliárdos luxusjachtok fedélzetén, miközben gyermekek százezreinek nem jut megfelelő étel az asztalra.
A Tisza-kormány veletek közösen egy másfajta Magyarországot épít!Megóvjuk a gyermekeinket és unokáinkat és a törvény teljes szigorával sújtunk le a bűnösökkel szemben, jöjjenek azok bárhonnan, legyenek azok bárkik."

badsector1
badsector1 2024. 11. 02. 11:42
"A Fidesz ahelyett hogy kormányozna és próbálná beindítani a teljesen lefagyott magyar gazdaságot, vagy próbálna tenni valamit a válságban lévő magyar egészségügyért, a széteső MÁV megújításáért, vagy a létminimum alatt élő idősekért és gyerekekért, inkább újabb és újabb milliárdokat költ propagandára és lejárató akciókra. Már minden hölgyet felkerestek, akivel akár csak egy buszon vagy liftben utaztam életem során és már nyilván készül a Tónika Show újabb epizódja is.
A Fidesz az elmúlt hetekben gőzerővel keres karikaturistákat is a fiatal, nem pályakezdő, hanem kifejezetten jó és kreatív grafikusok között. Elsőre nem árulják el, hogy mi lenne a munka, de ha valaki kitartó, akkor a végén mégiscsak elmondják, hogy a Tisza Párt kapcsán kellene politikai karikatúrákat, lejárató, gyalázkodó mémeket készíteni. Az instrukciót ők adják és nagyon sok pénzt fizetnek majd érte (vagyis mi adófizetők). Hát itt tart a magát kereszténynek és polgárinak hazudó kormány 2024-ben.
ui.: néha azon tűnődöm, hogy a Karmelitában tényleg van, aki azt gondolja, hogy az ilyen photoshopok miatt fog majd valaki arra a kormányra szavazni, amely hazánkat az Unió legszegényebb és legkorruptabb országává tette?! Kevés lesz ez Tóni…"

szegény tóni, nincs semmi használható ötlete mp lejáratására.
Dehogynincs
Dehogynincs 2024. 11. 01. 19:09
Előzmény: #7734  signal2
1956-ban máe éltem, de még azt sem tudtam, mi a gravitáció, a Sztálin-szobor ledöntését sem láttam,
de felnőtt fejjel megnézve a felvételeket, látványos lehetett.
Ugyanilyen látványos volt 2022-ben az összefogás kudarca és idén júniusban a parlamenti ellenzék ledöntése.
Lehet nem szeretni a gravitációt, de attól még érvényesek a gravitáció törvényei. Már akkor is érvényesek voltak, mielőtt megjelent a Földön az ember.
Lehet ismerni és nem ismerni a társadalom és néplélek törvényeit, de azok is érvényesek és hatnak.
Függetlenül attól, hogy neked vagy nekem tetszenek-e.
Dehogynincs
Dehogynincs 2024. 11. 01. 17:46
Előzmény: #7734  signal2
Ha az emeberek ismernék a valószínűságszámítás alapjait, akkor senki nem lottózna.
A nyereményalap 40-60%-át fordítják a nyereményekre.
A lottót üzemeltetni érdemes és nem játszani.
A tőzsde merőben más, mert ott az árfolyamokban van ugyan valamennyi véletlenszerűség, de korántsem annyi, mint a lottóban.
Ha a pártok tudják, milyenek a szavazók, akkor számoljanak azzal! Ne utólag, hanem előre.
signal2
signal2 2024. 11. 01. 15:37
Előzmény: #7733  Dehogynincs
Tudtam akkor is, addig sem értettem egyet vele, de a június 9 nagyon látványos volt. 
Dehogynincs
Dehogynincs 2024. 11. 01. 13:29
Előzmény: #7731  signal2
Ezt június 9. előtt nem is sejtetted?
Dehogynincs
Dehogynincs 2024. 11. 01. 13:28
Előzmény: #7728  InaktivForumozo
Ezzel szemben listára szavazol.
Egyéniben korántsem biztos, hogy az indul, aki eddig a parlamentben üldögélt.
A képviselők egyszerűen megélhetési gombnyomogató. A legtöbb képviselője a fidesznek van és ők egyértelműen nem a választiókat képviselik, hanem a hatalmat. Bármit megszavaznak. Például a vasárnapi boltzárat és annak eltörlését. Vita nélkül, egyangúlag, sőt egyhangúan, azaz unottan, egykedvűen.
Ráadásul a rendeleti kormányzás miatt marhára nem számít, mit tesz egy képviselő.
signal2
signal2 2024. 11. 01. 12:55
Június 9-én egyértelműen kiderült, hogy a többség nagy ívben szarik arra, ki, hogy végzi a munkáját. 
badsector1
badsector1 2024. 11. 01. 11:52
A többseg nem így szavaz.
badsector1
badsector1 2024. 11. 01. 11:49
"A TISZA Párt érzi a történelmi felelősségét és a választásokig hátralévő időszakban minden nap azért fog dolgozni, hogy egy olyan kormányprogramot és csapatot kínálhassunk a magyar embereknek, amelyből hazaszerető kormány jön létre legkésőbb 2026-ban. 
Mit is jelent a hazaszeretet valójában? 
Azt, hogy a haza bennünk van és mi mind, kivétel nélkül a haza részei vagyunk. 
Azt, hogy a borsodi zsákfaluban élő 4 éves kisfiú is számíthat a hazájára, hogy ő is részesülhet minőségi oktatásban, valódi egészségügyi ellátásban, hogy ő belőle is válhat a tehetségének megfelelő kíváló kutató vagy éppen sportoló. 
Azt is jelenti a hazaszeretet, hogy a beteg gyerekét vagy felmenőjét gondozó honfitársainknak is lehet emberhez méltó életük, hogy nekik sem kell nyomorogniuk és ők is részesülhetnek megfelelő pihenésben. A hazaszeretetbe beletartozik az is, hogy az idős honfitársainknak nem kell választaniuk az élelmiszer, a gyógyszer és a rezsi számlák befizetése között. És igen, az is hazaszeretet része az is, hogy tisztességes munkáért tisztességes bért fizet a munkáltató, még ha éppen az állam is az."
InaktivForumozo 2024. 10. 31. 08:54
Előzmény: #7718  badsector1

Persze. Ezért van az választás: ha a képviselő nem azt csinálja / rosszul csinálja azt, amivel meg lett bízva (képletesen szólva amiért a fizetését kapja), akkor nem szavazok rá.
badsector1
badsector1 2024. 10. 31. 08:12
Előzmény: #7726  euler
akkor bebizonyítottad, hogy a korábbi állításoddal szembe, nem kell mp-re szavaznod, ha nem akarsz.
euler 2024. 10. 31. 00:26
Előzmény: #7725  badsector1
Április 28-án, a Puzsér-interjú után írtam, hogy 
"Nekem ennyi elég volt, hogy nem bízom az Uniós képviseletemet a TISZA-párt random megválasztott képviselőire."
.
Kiírtam a legfontosabb EU-ellenes kijelentéseit is: Előzmény: #7791  euler
De ki emlékszik már arra az interjúra. Az EP szavazásaik viszont igazolják az akkori aggályokat.
.
Ebben a topikban pedig pár nappal a választás előtt azt is elárultam Signalnak, hogy úgy szavazok ahogyan ő.
badsector1
badsector1 2024. 10. 30. 23:04
Előzmény: #7721  euler
te nyáron mp-re szavaztál?
euler 2024. 10. 30. 20:50
Előzmény: #7722  bronz
whataboutism - #8582
.
De mi legyen a neonáci mihamóval?
Toroczkay vagy a kufirczinfó mit mond? 
bronz 2024. 10. 30. 20:24
Előzmény: #7722  bronz
Rosszul írtam, létezhet az Orbán-Gyurcsány paktum.
bronz 2024. 10. 30. 20:22
Előzmény: #7721  euler
Ízlelgessük ezt a mondatot, ezt írta a DK futtató Népszava.
"Magyar nem számol azzal, hogy ennek az egységnek éppen az ő megosztó személyisége a legfőbb akadálya."
Tegyünk a helyére egy másik nevet
"Gyurcsány nem számol azzal, hogy ennek az egységnek éppen az ő megosztó személyisége a legfőbb akadálya."
Tetszik vagy sem, 14 éve a nyomorult DK és Gyurcsány tartja hatalomban a Fideszt.
Most van először reális esély arra, hogy a Pedofideszre szabott választási rendszerben is el legyen zavarva a Pedofidesz komcsi Orbánnal az élen.
Ez elhiszem, hogy nem tetszik eulernek és abtöbbi DK fanatikusnak, ez van.
Aki változást akar, az igen is jelen állás szerint a Tiszára szavaz. Itt nincs Gyurcsány féle nehezéky már az beszédes mellesleg, hogy létezik az Orbán-Gyurcsány paktum, hogy mindkettő Magyart támadja.
Ha Fletó változást akar, akkor most félreáll a DK-val együtt 
euler 2024. 10. 30. 19:56
Előzmény: #7712  badsector1

Topik gazda

badsector1
badsector1
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek