"FYI: az, hogy valaki "VIP egészségügyi ellátás"-t vesz igénybe, az akkor SEM érzékeny személyes adat, ha az viszont az, hogy mi miatt. Köszönöm a figyelmet, folytassák." - /Lattmann Tamás/
"A propagandisták küzdenek, mint malac a jégen és közben bűncselekmények sorát követik el. Ma éppen azt állították, hogy én 10 napig a Honvéd Kórház VIP részlegén feküdtem 2021-ben. Segítek, soha nem feküdtem a Honvéd Kórházban, de 10 napig egyetlen kórházban sem. Azt is állítják, hogy én a rokonaimnak intéztem ellátást a a golyóálló üveggel és lehallgatás védelemmel felszerelt VIP részlegen. Segítek, egyik rokonom sem feküdt ott. Azt is írják, hogy rajtam több Covid tesztet végeztek a VIP részlegen. Segítek, én magam mondtam el korábban, hogy a volt feleségemmel közösen teszteltek ott, amikor külföldi utakra kellett őt kísérnem.Ezenkívül még újabb bűncselekményt elkövetve felsorolja a Pravda, hogy melyik rokonom hányszor kapott ellátást a Honvéd Kórházban. Azt már elfelejtik hozzátenni, hogy ezek az ellátások nem azokban a VIP kórtermekben történtek, ahova valamiért a magyar sajtó munkatársait és engem nem akartak beengedni két hete.Én soha nem a Honvéd Kórház Speciális Rendeltetési Centrumának járóbeteg ellátását kritizáltam, ahol egyébként sok ezer katona és egyéb tisztviselő kap kezelést, hanem a VIP fekvőbeteg kórtermeket kívántam bemutatni az egyszerű földi halandóknak, akik sokszor 40 fokos, omladozó falú kórtermekben, egészségre kifejezetten veszélyes higiéniai körülmények között kénytelenek “gyógyulni”. A Magyar Nemzetet és minden más médiumot feljelentek különleges adatra elkövetett személyes adattal való visszaélés miatt, amely a hazugságokat terjeszti. És egy kiegészítés: Ha édesanyám igénybe vette a speciális rendeltetesű centrum ellatasait (nem a VIP szobákat) azt nem én intéztem el neki, hanem a Kúria főtitkáraként, később az OBH elnökhelyetteseként a jogszabályok alapján tehette ezt meg."
Rogány tónyi nagyon nem találja a fogást mp-n, pedig rohamosan közeledik a bukás.
"Oszd meg, hátha…Az alábbi levelet írtam Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkárnak az iskola bejárásokkal kapcsolatban. A válasz megérkeztéig itt kérdezném államtitkár urat, hogy eljutottak-e hozzá az iskolákból a tanárok és a gyerekek segélykiáltásai. Eljutott-e a hír hozzá, hogy * Az egyes iskolákban a hőmérséklet elérte a 39 fokot is;* Gyakorlatilag nincs olyan tanterem, amelyben 30 fok alatt lenne a hőmérséklet;* Sok diák és tanár rosszul lett az átmelegedett tantermekben;* Van olyan iskola, ahol hónapok óta nincs vezetékes víz;* Az orvosok szerint az egészséges szervezetnek sem tesz jót, ha 35-39 fokban kell huzamosabb ideig tartózkodni. Akinek valamilyen kezelt szívbetegsége van, ilyen körülmények között túlzott megterhelést kap, a gyógyszerek ellenére is belecsúszhat egy szívelégtelenségbe, szívritmuszavarba, vérnyomásproblémába. A kisgyermekek pedig túlhevülhetnek. Ha eljutottak ezek a hírek, akkor mit tesz/tett a kormányzat az elviselhetetlen, embertelen körülmények javításáért? Államtitkár úr, Zárásként álljon itt egy diák beszámolója: “Az iskolám Budapest közepén van. Nagyon régi, elég rossz állapotban. Természetesen olyan, mintha egy kemencében lennénk. Néhányan kiütlek a rácsos ablakba (a földszinten) mert ott egy kicsit élhetőbb volt. A többiek pedig már mindennel legyezték magukat. Majd bejött egy tanár, és elkezdett fenyegetőzni, hogy aki az ablakban ül fegyelmi eljárást indít ellene. Nem tehetem meg, hogy külföldön éljek, de egyre jobban azt érzem, hogy jobb lenne meghalni.” "
A rendszer az összeomlásba lavírozta magát, ezek már az utolsó rúgásai.
"Eddig minden pert megnyertünk az ócska, hazug kormánypropaganda ellen. A megyei lapoknak (Mediaworks) például ezt a helyreigazítást kell megjelentetniük. Felkészül a tv2, a “köz”média, a hírtv, az origo, a mandiner, a ripost, a bors, stb. “valótlanul állítottuk és híreszteltük, hogy Magyar Péter az Ötkert nevű budapesti szórakozóhelyen perverz beszólásokkal alázta a tinilányokat, kiskorú lányoknak obszcén, sőt perverznek mondható ajánlatokat tett, és úgy beszélt kiskorú lányokkal, mint aki a lányokat valamiféle „szextárgynak” gondolja, valamint beszólásokkal alázta a kiskorú lányokat. Valótlanul állítottuk és híreszteltük továbbá, hogy Magyar Péter a nevezett budapesti belvárosi szórakozóhelyen az egyik kiskorú lány édesapját megfenyegette, hogy majd a testőrei elintézik. Valótlanul állítottuk és híreszteltük továbbá, hogy Magyar Péter a nevezett belvárosi szórakozóhelyen az egyik kiskorú lánynak azt mondta, hogy „örülj, ha szétteheted nekem a lábad”, illetve azt a kijelentést tette, hogy „szeretem a friss húst”, utalva ezzel arra, hogy kiskorú lányokkal kíván szexuális kapcsolatot létesíteni.”"
Átvert fideszagyakat ismét hülyének nézte rubel viktor. :))
"Tisztelt Lázár Miniszter Úr! Sajnálom, hogy a kezdeti nyitottsága ellenére mégsem akarja megnézni, hogy a salgótarjáni vagy az ózdi, vagy a lajosmizsei honfitársai milyen körülmények között és mennyi idő alatt jutnak el 2024-ben a fővárosba. Ha ezt megnézné, akkor lehet, hogy nem az ön batidai kastélyához vezető, szinte senki által nem használt alsóbbrendű út újulna meg több, mint 3 milliárd forint közpénzből. És talán akkor nem a bizalmasa és gimnáziumi társa vezetné a MÁV-Volán csoport végletekig központosított beszerzéseit. Én nem találkozót kértem öntől, még csak nem is fogadóórát, ahol 14 év kormányzás után előadhatja az újabb csoda ötleteket, miközben pont ön húzott/állíttatott le létfontosságú vasúti fejlesztéseket. Én arra kértem, hogy jöjjön el ezekre a vonalakra és számoljon be az embereknek arról, hogy miért és hogyan juttatták a MÁV-ot ilyen helyzetbe 14 év kormányzás alatt. Miniszter úr, fél az emberekkel együtt Ózdról vagy Salgótarjánból a sajtó jelenlétében Budapestre utazni? Fél vasutasokkal találkozni? Mitől tart miniszter úr? Esetleg kevés lesz az 5 pontos akcióterv, így 14 év után? Ui.: utána kimehetünk az ön által veszélyes helynek tartott Bécset is felfedezni. Természetesen vasúttal, hátha lát a hanyatló nyugaton valamit, ami mégis használható két rettegés között."
"Add tovább! A Heim Pál Gyerekkórház főigazgatójának, Nagy Anikó volt fideszes egészségügyi államtitkárnak a reakciója a TISZA Párt adományaira jól mutatja, hogy a szervilizmusnak és a NER-es hatalmi gőgnek nincs határa. Pont ez lesz a bukásuk egyik oka. A TISZA Párt jószándékkal gyűjtötte a több száz liter fertőtlenítőszert és majd 5000 guriga wc papírt, miután pár hete azzal szembesültünk, hogy a nagy múltú gyermekkórház várójában, ahol naponta több száz (sokszor fertőző) gyermek megfordul, nincs fertőtlenítőszer és wc papír a mellékhelyiségben. Az átadáskor Fekete Ferenc orvosigazgató udvariasan megköszönte a TISZA Párt adományát, majd tegnap a kórház vezetése (azt nem tudni, hogy önszántából-e) kirakott egy gúnyos posztot, miszerint abba a raktárba helyezték el az adományokat, amely eddig is tele volt. A raktár ott jártunkkor egyáltalán nem volt tele (még meg is kérdeztem az egyik kollégát, hogy van-e másik raktár, mert egy nagy kórházhoz képest rendkívül kevésnek tűnt, amit ott láttunk). Persze ha tele lett volna, akkor az a kérdés merülne fel, hogy március óta miért nem volt az említett helyiségekben se fertőtlenítő, se wc papír. Szülői beszámolók szerint egyébként évek óta ez a helyzet. Nagy Anikó igazgató asszony szoros kapcsolata az eredménytelen államtitkári időszaka után is megmaradt az állampárttal, ennek példája, hogy azon kevesek közé tartozik, akik 2023-ban részt vehettek a Fidesz–KDNP téli kihelyezett frakcióülésén. A Telex tudósítása örökítette meg, ahogy Bayer Zsolttal közösen épp megérkeznek az eseményre. Érdekesség, hogy korábban Mészáros Lőrinchez köthető cégek nyerték el a betegellátó épületek felújítását célzó tendert - a tervezettnél jóval drágábban: 21 milliárd forint helyett 31 milliárdért - a terveket elkészítették, de az érdemi munka azóta sem indult el, miközben a befejezés tervezett dátuma 2023. március 31-e volt. További érdekesség, hogy 2023-ban az Intézet kapta a második legtöbb 1%-os felajánlást, számszerűen 299 millió forintot és ennek ellenére nem tudja biztosítani a sürgősségi váróban az alapvető higiéniai eszközöket... Tisztelt Főigazgató Asszony! Ha valóban tele volt a raktár, akkor miért voltak üresek a mosdóhelyiségek? A feltöltött raktár "bemutathatósága" a fontosabb, vagy a fertőzések megelőzésére szolgáló minimális higiéniás feltételek biztosítása a beteg gyermekek és szüleik számára? Legalább Takács Péter államtitkártól sikerült begyűjteni egy lájkot. Megérte? A magyar emberek adományát jó szívvel vittük. Köszönet minden egészségügyi dolgozónak a hősies munkájukért! #nemműködikazállam #lépésrőllépésre #élhetőMagyarországotépítünk"
Nemzetünk világszerte elismert orosz ügynöke teljesen alkalmatlan az ország vezetésére, mostanában pl. arra derült fény, hogy kórházi wc papír és vasúti váltó helyett is mészaros túlárazott tenderjeire mennek a befizetett járulékaink.
Azért mert kritikus vagyok GyF-cel szemben, az még nem egyenlõ azzal, hogy nem szeretnék változást akár GyF-cel is. Viszont marhára nem akarom Gyurcsánnyal leváltani Orbánt. MP-vel szemben én is kritikus vagyok, de vele már leváltanám Orbánt. Ha valaki kritikus bárkivel szemben, az pusztán azt jelenti, hogy vagy le akarja váltani ezzel a bárkivel Orbánt vagy nem akarja leváltani ezzel a bárkivel.
Hát, pont ezért linkeltem, mert szerintem a fidesz leválthatatlan választáson (sportszerűtlenek, és nincsenek gátlásaik - ha azt mérik, hogy a nyilvános kövezés népszerű lenne, akkor bevezetik). 2022-ben kollaboránsnak tartottam mindenkit, aki beült a parlamentbe. (Ebben következetlen vagyok, mert már nagyjából "elfelejtettem".) Hogy mit kellene tenni? Az jó kiindulópont, hogy MP képes tömegeket az utcára vinni (nekem ez az egy dolog szimpatikus benne)...
Ha te ellenzéki vagy, biztosan van egy-két keresetlen szavad, a Fidesz terveiről, arról, hogy lehetne ugyanannyi vagy kevesebb szavazattal mégis biztosítani a kétharmadot. Egy autokrata rendszerben választási csalásról beszélni értelmetlen. Már amiatt sem lehetnek tisztességes, szabad választások, mert a rendszer autokrata, a választási csalás két ciklus között folyamatosan zajlik, amikor a hazug propagandát ezerrel nyomják, amikor a választási törvényeket, sőt az alkotmányt változtatgatják az aktuális érdekeik szerint.
Jut eszembe, miért is töröltétek 2022. nyarán a korábbi álellenzéki profilokat? Tudod, akkor, amikor azt regisztráltátok, amit most használsz... Már akkor is kérdeztem, hátha azóta sikerült valami választ összebarkácsolni a megafon központban
Mit össze nem kinlódsz itt, hogy ellenzékinek add el magad.... Már korábban lebuktál. Hekki, wlm, stb. Próbáljátok meg felépíteni egy olyan felhasználót, amelyik nem ófideszül beszél
Amíg megvan az elég szavazójuk, addig nem kell csalni... Ezért fontos, hogy a legutolsó kis faluban is legyen ellenzéki delegált 2026-ban is, nem kell elaludni.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)