1-2 kivételtől eltérően akik a topikba irnak eléggé egyértelműen Orbán ellen vannak, tehát egy oldalon állnak. Csak egy szerény javaslat: akik feltétel nélkül hisznek abban, hogy a TP jelenlegi üstökösszerű rajtja lineárisan folytatható, mi lenne, ha nem egyre fokozott arroganciával kezelnék a szkeptikusabb, vagy csupán csak óvatosabb véleményeket? Nem az én tisztem megvédeni Cseh Katalint, de amit tőle hallottam, kifejezetten kulturáltan és pozitivan nyilatkozott a Magyar Péter jelenségről (lehet azóta volt új szöveg, nem tudom). Őt is eléggé durván és folyamatosan betámadta a propaganda (esküvői történetes hazugságokon keresztül addig, hogy gyakorlatilag folyamatosan hazaárulónak van kikiáltva az EP-n belüli munkája miatt). Bár biztos vagyok benne, hogy Bandi kolléga tette az elmúlt 14 évben a legtöbbet az Orbán-rendszer lebontásáért, de legalább végre örülhet, hogy ezt a nagy terhet átadhatja végre.
Orbán majd akkor fog vitáért könyörögni, ha minden felmérés szerint nem a fidesz vezet. Ami lehet hogy 2, de 6 év múlva sem fog bekövetkezni, ha a fidesz tábor egy komolyabb részét nem lehet lehozni a propaganda drogról.
Szánalmas, amit ezek a pedofilmosdató kommunisták művelnek. Persze ez is kontraproduktív lesz, mert ennek így nagyobb híre lesz, hogy lekapcsolták, mint alapból, de ezek már elvesztették a fonalat, nem találnak fogást Magyaron.
"Orbánék rettegnek…egy nappal a TISZA Párt anyáknapi rendezvénye előtt leállították a debreceni Kossuth téren üzemelő webkamerát. A többi eszköz működik a városban.Miniszterelnök Úr,Nem kell félni, nem fog fájni.Mindenkit várunk holnap szeretettel. Legyünk rengetegen, hogy megremegjenek a debreceni önkormányzat és a Karmelita ablakai."
ez már egy töketlen diktatúra, olyan mint a kádár rendszer volt 1988ban. webkemerát kapcsolnak ki Debrecenben, így már biztos nem fog megdőlni az orbán rencer. :))
Törölt felhasználó2024. 05. 04. 21:37
Ezt a maffiát el kell takarítani. Ha erre most kicsi esély is pislákol, mint kezdeti lépés, akkor ki a tökömet érdekel Csehkatika toporzékolása?
Addig fogják messiásozni a fidesz és csatlósai MP-t, míg a végén ez beteljesül... A fidesz is MP szekerét tolja, csak még nem vették észre. Jól látszik, hogy a fidesz már nem képes önkorrekcióra. MP lejáratásval már jó párszor felsültek, de nem tudnak változtatni, és nem veszik észre, hogy kontraproduktív az egész.
Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy olyan szinten leromlott a politika Magyarországon, hogy a normalitás látványa ilyen hatással van az emberekre. Június 9-e érdekes lesz. Sokat fog tisztulni a kep.
Rákosremetén 300 aláíras kellett, reggel óta gyűjtötték, délután odament MP, és még akkor is közel ezren várták, hogy aláírhassanak. MP sz.ros csizmával ropja a csárdást az asztal közepén, amit 14 éve búskomor hangulatban ül körbe az épp aktuális ellenzék. Ez az MP tempó. Egyelőre működik.
MP már az elején elmondta, hogy ő a jelenlegi politikai pártok közeléből kb. bárkivel együtt tud működni, kivéve a tűzhöz közel állókkal. Persze, van benne kockázat. 1,5 hónapja a meki egy boxában elfért a teljes MP brancs, mára milliós követőtábora van. Aki nem komálja a kockázatot, az ennyi idő alatt 4 főről akár nyolcra feltornászhatta a hallgatóit. MP máshogy csinálja, nem nyugdíjas tempóban, nyolcszor megrágva az almapürét.
Az Orbán-rendszer eltakarításáig a rendszeren belül kell küzdeni. Hitler ellen is nehéz lett volna zsidóvédelemmel kampányolva nyerni. Akármennyire is ez lenne emberileg alap.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)