15%:
Volt ennyi és volt 5% körüli is az elején, előtte meg volt amit említettem, hogy nem azt mondták Feri.
Nem én húztam magamra, hanem a rettentő okos, taktikus, művelt többi párt.
Hogy mennyi is az annyi jelenleg, az kiderül az ep választáson, türelem.
"De egyben jelenleg a rendszer leváltásához nélkülözhetetlen minimum koalíciós szinten."
Akinek van hozzá gusztusa, de hogy vele együtt csak az újabb fidesz kétharmad garantált, az biztos. Aki dk-ra szavaz, az konzerválja a Fidesz kétharmadot lényegében.
Ezen változtatni csakis hosszútávon:
14 éve okoz kétharmadot Gyurcsány a fidesznek.
Várunk még 12 évig vele vagy elküldjük újra oda, ahova Horn Gábor is, és létrehozunk ennyi (vagy kevesebb) idő alatt egy se Gyurcsány se Orbán blokkot?
Még egyszer, legalább az ep választás eredményét várjuk meg, az tisztább képet fog mutatni a jelenről.
Ez már nem neked szól, megspórolom a dk hívő tagozatnak a kötelezőt:
Ezt a kommentet a rogáni propaganda késztette és a Fidesz támogatta.
Volt ennyi és volt 5% körüli is az elején, előtte meg volt amit említettem, hogy nem azt mondták Feri.
Nem én húztam magamra, hanem a rettentő okos, taktikus, művelt többi párt.
Hogy mennyi is az annyi jelenleg, az kiderül az ep választáson, türelem.
"De egyben jelenleg a rendszer leváltásához nélkülözhetetlen minimum koalíciós szinten."
Akinek van hozzá gusztusa, de hogy vele együtt csak az újabb fidesz kétharmad garantált, az biztos. Aki dk-ra szavaz, az konzerválja a Fidesz kétharmadot lényegében.
Ezen változtatni csakis hosszútávon:
14 éve okoz kétharmadot Gyurcsány a fidesznek.
Várunk még 12 évig vele vagy elküldjük újra oda, ahova Horn Gábor is, és létrehozunk ennyi (vagy kevesebb) idő alatt egy se Gyurcsány se Orbán blokkot?
Még egyszer, legalább az ep választás eredményét várjuk meg, az tisztább képet fog mutatni a jelenről.
Ez már nem neked szól, megspórolom a dk hívő tagozatnak a kötelezőt:
Ezt a kommentet a rogáni propaganda késztette és a Fidesz támogatta.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)