Egyrészt a kérdésem implikálja a választ az első kérdésedre: igen láttam. Másrészt a második kérdésed valójában egy állítás, konkrétan a saját kitalációd, így nem lehet rá válaszolni. És akkor most megválaszolhatod a kérdésemet.
A nonverbális kommunikáció arról szólt, hogy egy ellenséges környezetben jelezte hogy békével jött, készséggel válaszol a kérdésekre. Nem csoda ha időnként kényszeres volt a mosolya, egyből azzal kezdtek hogy dollárbaloldal. Egy kocsmajelenetben hasonló helyzetben az lenne az adekvát, hogy megmarkolja a üveget, a válla fölé emeli és visszaszól:ki a dollárbaloldal, a kurva anyád. Bandiujoncnak lehet hogy ez a szituácio ismerősebb.
Választ nem kaptam, csak kérdésre kérdést, ha jól rémlik. A gond azzal van, hogy egyszerű összefüggést sem értesz, amit nem akarok elhinni. Komolyan nem gondolom, hogy ne értettél volna.
" Érdekes amúgy, hogy gyakorlatikag arra szólitotta fel a DK-n kivüli ellenzéki szavazókat (Momentumostul, MKKP-s-tül, stb), hogy az 5 százalék környéki pártokra ne szavazzanak, mert azzal a Fideszt segitik." . Na ezt én speciel pont fordítva látom. 3% alatt tényleg kár egy-egy pártra szavazni. de 5% körliekre meg pont hogy érdemes. mert azzal hogy átlendülnek az 5%-on kapnak egy mandátumot míg ha leesnek 4-3-2%-ra azok a százalékok tényleg elvesznek.
Ok, belenéztem néhány percet én is. Nem volt egy jó, és összeszedett szereplés (mondjuk elég komoly volt az ellenszél, de politkusnak birnia kell), de engem speciel a youtube kommentek szinvonala jobban zavart, mint CSK szereplése. Lehet az is segitett, hogy nem eleve prekoncepciokkal ültem le megnézni (illetve, de: valami nagyon szörnyűt vártam, de csak egy átlagosan szar ATV-s beszélgetés volt).
Jobban áll Bandinak a korábbi ironikus stilus, mint amit most felvett, de sebaj, térjünk rá a topik témájára. Megnéztem MP Telexes interjúját. A maga módján tényleg nagyon érdekes, hogy ugyanezen szövegeket mennyien hitelesebbnek látják az ő szájából, mint azoktól, akiket ezt évek óta ismételgetik. De a helyzet az, hogy ameddig vélhetően többet árt az Orbán rendszernek, mint használ, addig háttérbe szoritom a szkeptikus énemet (amelyet részben táplál, hogy találkoztam vele még vakhitű Orbánista korszakában is). MP egy politikus, aki hozzá tud járulni a Fidesz meggyengitéséhez- remélhetőleg. Érdekes amúgy, hogy gyakorlatikag arra szólitotta fel a DK-n kivüli ellenzéki szavazókat (Momentumostul, MKKP-s-tül, stb), hogy az 5 százalék környéki pártokra ne szavazzanak, mert azzal a Fideszt segitik. Hosszabb távon ezzel azért saját lehetőségeit szűkiti. (lusta vagyok a hosszu i-ket előhúzni, bocs)
Plakátokkal???? Aki megy választani, az arra szavaz akit a plakáton lát? Én úgy szoktam, hogy tudom ki az akit támogatni akarok, tudom milyen zászló alatt fut .
"Péter Magyar Tartsatok velem holnap este 21.00 órakor egy élő, kötetlen beszélgetésre a TikTok-on. Tegyetek fel kérdésetek, szóljatok a legfiatalabb generációnak. Mindenkit várunk szeretettel. TikTok link kommentben. #TikToklive#kérdésekésválaszok"
Akkor a Momentum aktivistákat-szavazókat leszámítva, többieknek szól az eredeti kérdés: Látta más is ezt az atv-s szereplést? Milyen hangulatjavító szer okoz ilyen tüneteket? https://www.youtube.com/watch?v=BOCCppn2hfo
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)