Az biztos. 196.8-on álltam már rég eladáson, pont addig ment, de az enyém nem ment el. Pech :( De másban ma jó nap volt. :) Meg csomó pénzem szabadult fel. Éva, megüzened a napi nyerődet? ;)
Édes jó Istenem, ember, nézz már magadba, ha ilyen sz@r ez a topic, miért vagy még itt? És igen, Évának több mint 20 éves tapasztalata van, napi szinten trédel. Minden megszólalásodból fröcsög a gyűlölet, ha én ilyen frusztrált lennék, már régen nekiláttam volna megoldani a problémáimat.
"akik valóban profik azok nem dicsekednek vele."A gazdagság relatív dolog!Sokan a függetlenség és a szabadság miatt csinálják.A magu/n/k urai mindahányan.Az elemzéshez nem feltétlen kell értani,de nem hátrány ha a grafikonokat helyesen tudja értelmezni,aki üzletel.Sok jó üzlettárs hasznos grafikont tud felrakni,amiből jó lehet boltolni.
Minden tőzsden elmehet a penz sajna! Az en gazdagabb ismeroseim sem tettek ide soha pedig van 6-7 milliárdos csak a kulfold mert ott hamar porog nincs szenvedes mint itt es nem kell felniuk 2-3 jatekostol! Egyik pl Bl és F1 Moto go re jar családjaval jar mindig az 5 ezres kapucsino olyan neki mint nekem csoronak a csapiviz!
Forint gyengülésre számítok dollár és euro ellenében így szvsz oda érdemes tenni. Egyedi részvényeket keresek osztalék feltőrekvőket. És HS ott van igaza hogy vagy bejön vagy nem. Jó időzítés kell
leves