nem beszélve a blue-król, hogy melyik esik nyomoronc tőzsdén nyomoronc árak , kalimpálnak a blue-k is az milyen , hogy a pénzügyminiszter üzent az ellenzéki karácsony gergőn keresztül budapestnek: kb. az üzenet lényege: "te rohadt paraszt oroszlán budapest, ahol meg merték szavazni nem a fideszt, rohadjatok meg, azaz kb 2 millió ember rohadjon meg, majd mi megmutatjuk, büdös állatok, hogy nem kap budapest semmit, hanem elveszünk, elveszünk, elveszünk mindent !
van már waberer 2820-ról, van takarékjzb 386-ról, opus 118-ról, dülöngélő kispapírok különös egyvelege megvan a DMet még veszem lefelé, meglátjuk kevés kispapírt veszek már, egy-két még talán megéri de mit tudom én ! bármelyik zuhanhat a mélybe
stayerke, nézem, javult a richter, javult az otp, ma egyáltalán nem néztem a tőzsdét, egy kispapírban megjelent egy "rontó", adott nekem 33.6-on és 32.8-on DM-et és aztán megjelent egy "javító" és megvett tőlem 35-ön 2500 darabot , tehát egy pici nyereség lett ma
unokám fél 5-kor ment el tőlem, és a vonatról hívott nemrég, hogy a nekem szánt ajándék---- egy nagy doboz trüffelcsoki, amit nagyon szeretek, a hátizsákjában maradt, elfelejtette ideadni bááááááá:) de nem fogja megenni, utálja az édességeket, mondjuk trüffelcsokiszomorúságot kaptam 20 perce:) madártejet csinálok estére magamnak, ezzel vigasztalódom
:) még a kötelező vásárlást kéne elrendelni rendeleti kormányzással, hogy dőljön az áfa a nagy hasukba reggel ---azaz délelőtt 10-kor lerobogtam a lidl-be, karfiolt kaptam 799-ért , bár két hete a pennyben 599-ért kaptam, de kígyóuborka egy darab sem ! a meghírdetett spenótkrém 219-ért egy darab sem ! ugye mindig csütörtöktől él az akciós hét, délelőtt 10-kor már két akciós termékük nem volt, illetve az eladó letagadta , hogy lenne raktáron ez a victor hugo-i üzletük csapnivaló
Kormányinfó: kötelező akciók a boltokban! Édes Istenem! Ezeknek teljesen elment az esze? Mit várnak ettől, mert az infláció emiatt tuti nem fog csökkeni...
stayerke, sül a karfiolstreakünk :) még csak jelképesen a richterben:) meg fog sülni, jól eladjuk :) nagypapádnak millió puszi, a mennyekben is neked jobbulást, én meg konyhamalackodom :)
Köszönöm kérdésed, igen már alap dolgok egész jól mennek, de azért még van hová javulnia! Annak ellenére, hogy többnyire nem reagálok a főzős, vásárlós sztorikra, amiket mesélsz, mindig szívesen olvasom! A nagyapám szokott eszembe jutni, konyhafőnök volt annak idején, na ő velem ellentétben rendszeresen főzött, sütött, nagyon szerettem!
nem sok időt töltöttem ma tőzsdézéssel, vettem cuccokat richter 7650, otp 9850 , mol nem ment le 2650-ig egy reménytelen kispapírt eladtam , pici nyereséggel levittem a henteskémnek a tartozást és vettem még darált marhát, nagyunokám jön hozzám holnap délután, megrendelt rántott camembert sajtot és karfiolsteak-et, nézem, a lidl-ben holnaptól olcsóbb a karfiol, reggel lesprintelek venni, de még egy megjegyzés a "rohadt olcsó lidl-ről": ma 2300-ért láttam a zöld és fehér spárga csokorját, a piacon 1200 ugyanez, de nem vettem, csak láttam mondjuk nem megélhetési kérdés a spárga, csak szeretem a zöldet na jó, a lidl-ben holnaptól 299/darab a kígyóuborka, azt is veszek, uborkasalátához stayerke, javul a kezed?
Nagyon sajnálom! Az ilyen rossz napok után még jobban felértékelődnek a szép napok! Az idő múltával minden rossz dolgot meg tudunk emészteni és ha nem is felejtjük el, de megtanulunk együtt élni vele.
leves