kispapírosoknak szól ez a beírásom: nézegetem már hetek óta a delta és DM árfolyamát, egymás alatt vannak, nem nehéz a kereskedési listában ránézni a deltában fillérenként 20-30-40 ezer eladó van, a DM-ben 1-2-3 forintonként van kb 20 ezer eladó, néha több csak azon gondolkodtam a napokban, hogy a DM-et fel lehetne húzni 60 forintig annyi erővel, amennyivel a deltában sehova nem megy az árfolyam de persze nem divatos papír most a DM, és a delta "divatos" a sehova nem tartó árfolyamával de ez csak egy fikció, mert lehet, megindulna a DM és ugranának be tolongani az eladók szóval ez csak egy képzelgés mondjuk azért beírtam, hátha valakik kedvet kapnának a delta helyett DM--et venni de persze nem gondolom komolyan az egészet
állítólag holnap nagyon szép idő lesz, a vasárnap kicsit bizonytalanabb sok sikert a fiadnak ! és csodálatos zöld almás-piros almás hétvégét ! :) már nyakig főzök holnapra, paradicsomleves kész, hideg túrógombóc kész, tetején majd eper lesz , a husit frissen csinálom holnap és a krumplipürét, római salátát , ez utóbbi a kígyóuborka helyett, amit nem kaptam tegnap a lidl-ben kisunokám kérdezte, mi lesz a meglepetés holnapra mondtam, találd ki! azt mondta, nem találja ki, mert akkor nem lesz meglepetés na ugye :)
8850-es otp kiment záróban :) ez a nap szép lett :) richter, otp, még egy kevés DM-ke is kiment 35.2-n /33 és 33.6-os vételek /, de csak részteljesült, 372 darabot nem vittek el a 2K-ból
stayerke, szívből kívánom, hogy add sokkal jobban, mint én, nekem muszáj volt adnom egy részt, mert megint csontra költöttem magam 7650-nél , de azért hízik a te májad is remélem, hogy együtt vettünk richtert és milyen gyönyörűen életre kelt :)
Nehéz eldönteni korán volt, vagy nem, de én még tartom! Nem hagyom magam "megfertőzni", én pár forintért nem adom el, inkább rajtam ragad, de egyelőre várok a nagyobb nyerő reményében! Nem kritizállak, tedd ahogy jónak látod, én a sportfogadásnál pörgök ennyire, itt jobban be vagyok lassúlva!
Persze, hogy előbb-utóbb csökkenni fog az infláció, de nem ettől a mesterséges és ostoba beavatkozástól! Otp árfolyammal kapcsolatban remélem igazad lesz, az eurót tekintve inkább ne legyen!
leves