ami a múltat illeti, meghalt Török Ádám, a fiatalkorom nagy résztvevője a Bem rakpart, Závodi Janó, és 3 éven át minden hétvége a gimi alatt tasszka már mondta, nem sokat szenvedett, váratlan halál volt szia fuvolás !
én is gondoltam, beleásom magam, amivel a jövőben szeretnék foglalkozni, vettem otp-t nyitóban , 10070-nél már dörzsölgettem a kezem, gondoltam, elmegy 10150-ig, az jó is lesz nem lett jó de a baj nem jár egyedül délelőtt a kedvenc 1-es olvasószemüvegem szára egyetlen mozdulatra letört jó, sajnálom, de van egy 1,5-ös is, megyek a fürdőszobába lemosni , egy pillanat alatt kiesett az egyik lencséje basszus a táskámban van egy 2-es szemüveg a közértes apróbetűs cuccokhoz, na azt használtam napközben, de nem jó használni hosszan harmadik baj ma: gondoltam, leszaladok a piacra, darált marhát venni a töltött cukkinihez, zsebrevágtam egy 5 ezrest, akarok fizetni, nincs meg a pénz henteském rendes volt, mondta, majd elhozom a pénzt, odaadta a 30 deka darált húst mai veszteségem : két olvasószemüveg, egy 5 ezres, és rosszul vett otp :)
Volt egy kisebb eladásom otpben, amikor úgy gondoltam, hogy visszafordult 10040ért! Szerintem utólag bánni fogom, hogy csak ennyit adtam, de oly sokszor döntöttem rosszul mostanában, inkább játéknak fogom fel. "Élvezem" a szabadnapokat, a héten igazi "fiatal nyugdíjasként" fognak telni a napok, beleásom magam azokba a dolgokba, amikkel a jövőben szeretnék majd foglalkozni!
vigyázz a kezeddel, ha csuklózúzódás, lassan gyógyul na most lebőgtem vagy nem? 400-as tkomot ma eladtam 415-ön, nem maradt tkom 2600-as mol-t eladtam 2670-en és 2680-on, nem maradt mol 7655-ös richtert eladtam ma 7920-on, abból maradt vételem 7920-ról nem túl jól állok osztalék szempontjából, de ez még változhat:)
jobbulást stayerke, remélem, nem fáj ! micsoda nap lett ! :) azt hittem, ma semmi nem történik, erre el tudtam adni a 7655.ös richtert 7920-on és szerintem korán a 400-as tkom-ot 415-ön remélem, nem most megy 430-ig, mert egy darabom sincs ... a richter ! szép vételek lettek benne !
Fincsi! Az már kevésbé, hogy valószínűleg eltörtem a csuklómat, azt, amelyiket 2 éve is! Ma késő délután történt a baleset, holnap azt hiszem a sürgösségin kezdek! Francba...
stayerke, a "hideg túrógombóc" egy élmény lett a hétvégén a gyerekeknek : sűrű vaniliás -édes- tejbegríz, ha kihűlt, hozzá a túró, szintén vaníliával és édesítve, kicsi só, mint minden édességhez kell --- aztán darált diós morzsába forgatva a vizes kézzel formált gombócokat, és a teteje eritrites-görög joghurttal nyakonöntve , ja és mindegyik gombóckába egy-két szem meggy belenyomva középre fiiiiiiiiinom:)
arra tippelek, hogy a nagyhomlokú "okos " külügyminiszterünk csütörtöki "présemberes" nyilatkozata után jöhetett az orbánnak egy komolyabb üzenet, amiért pénteken már kilépést hírdetett a kémbankból és előadta, hogy az amcsik a szövetségesünk arra tippelek, az embert elkezdték morzsolgatni, vegyen vissza, mert ha nem, kiadnak info-kat róla-róluk, ami egyenes bukáshoz vezet csak találgatás .... nem érdekes
stayerke, köszönöm a szép almákat, nem tudom, miért, de ez a piros alma-zöld alma páros "MÁGIKUS" hatással vannak rám, pedig csak egy telefon-applikációs kellék :) a tőzsde a jövő hétre egy homályzóna, még csak találgatni sem szeretnék, mi lesz ...
Most jutottam oda, hogy írjak! Tényleg fura hét volt, az tény, hogy nem a tétlenség volt a legkifizetődőbb, de munka mellett nem tudtam foglalkozni vele. Gratula neked, voltak szép köreid! Nem tudom még meddig kell ülni a langyos vízben, de kitartok. Továbbra is azt gondolom, hogy sokkal nagyobb tér van felfelé, mint le, csak ki kell várni! Neked is szép hétvégét!🍎🍏
jövő hétre: amcsik megint beestek, nem jó jel richterem van 7655-ról, ha alámegy, aláveszek , a 390-es oszti nagy csábítás mol-om jelenleg nincs, de azt ide-oda vagdossák, 2574 tegnap, ma 2690 mintha őrültek kereskednének benne , egyre ijesztőbb
mai nap tanulsága: túlgondoltam a richtert, többet vártam , nem adtam 7800-on de a mol aránylag jól sikerült, amikor 2660 után lerántották 2630-ig, majdnem eladtam 2660-on, de végül jobban sikerült , tehát nem vagyok szomorú, tegnapról mára 70 és 80forint /rv nem rossz:)
amcsik végre szépen húztak felfelé remélem, holnap nem dől tovább lefelé ez az ólajtós magyar tőzsde nagyon ajánlom ! mol-nak és richternek! ne dőljetek össze , könyörgöm ! kéne valami nyereség-kivonás:) vagy egyik, vagy másikból husik, szedjétek össze magatokat ! :)
leves