ja, és azt nem is írtam, hogy amikor nem kaptam a lidl-ben egy darab kígyóuborkát sem 299-ért az akció napján délelőtt 10-kor, a pennyben kaptam 229-ért gyönyörű friss kígyóuborkát ez a victor hugo utcai lidl egy borzalom
na majd meglátjuk, hogy a lidl ha meghírdet akciót és az akció kezdődő napján 10-kor már nem kapható, amivel csalogatja a népeket, mit csinál majd ez után a mérhetetlen hasznával, amit bezsebelt az elmúlt évben a mocsok 40-60-80%-os hasznukkal
nem érdemes találgatni olyat, ami sosem fog kiderülni viszont a csemegém nyilvános:) és tényleg finom:) persze csak nekem, mert ízlések és pofonok .... eszembe jut egy színházi előadás a múltból pillanatról pillanatra beigazolódott, ami abban a darabban történt pedig akkor még az én hajam is égnek állt, hogy na nem, ezt nem lehet de lehet és nemcsak lehet, hanem történt
nem vagy egyedül, veled vagyok, nekem is otp-ből van a legtöbb csak épp rossz a "sanyiló", amire tettünk kiszabadulhatatlan folyamáradat van benne , lehúzós mocsárfolyam ma hallottam a rádióban, hogy belekeveredett valami orosz pénzmosásba is a bolgárokon keresztül "valamelyik óriásbank" érintett magyarországon melyik lehet az?
Az fáj, hogy az OTP és a Richter is megállíthatatlannak tűnik, csak fordított irányba! Sajnos nekem otpből van nagyon sok, az meg nagyon lefelé mutat! Mindegy, elengedem a görcsölést, egyszer majd megfordul a szélirány!
adtam ma az egészségnek, mert minden nap kell nekem valami csemege, és nem tudom, hogy én találtam-e ki ezt a csemegét, mert nem néztem utána a neten a csemege: főztem egy jó sűrű tejbegrízt, csak annyi a különbség, hogy rumaromát is tettem bele, tehát lett egy pici sóval, eritrittel, vaníliával és rumaromával főzött tejbegríz, ezt kiterítettem, hogy kihűljön, aztán felkockáztam és darált diós kicsit cukros "bundába" beforgattam a kockákat, a végén tettem baracklekvárt mindegyik kockára és ha majd eszem, tejszínhabot is nyomok rá, éljenek a csemegék jelige szerintem 3 napig ehető, ha hűtőbe teszem ha ezt senior olvassa, lehet, behány tőle a leírás alapján, de a rumízű tejbegríz kockák meglepően jól harmonizálnak a darált dióval és a baracklekvárral , szóval nekem bejött
tegnap nagyon megbántam, hogy eladtam a richtert, úgyhogy ma visszavettem alacsonyabban, mint ahogy eladtam tegnap, de semmi értelme nem volt a tegnapi eladásnak hacsak az nem, hogy a visszavétel több lett, mint az eredeti eladás, mert a "nyúltex-nyereséget " is beletettem álltam vételben még néhány papírban, de más nem jött össze, csak a richter és az otp
mai kaja:30 deka darált marha, újhagyma apróra vágva, lilahagyma apróra vágva, fokhagyma 2 gerezd préselve, só, bors, worcester szósz, mustár, 1 tojás, hamburgerpogácsa, kisüt, fűszeres édesburgonyapüré, és római salátából saláta nyammm:) ez a római saláta iszonyú finom, nem esik össze, mint a fejes saláta, ropogós marad ki fogom próbálni ezt a római salátát a hagyományos tojásos nokedlihez is éljen a tavasz !
stayerke, nem hülyéskedek, teljesen bizonytalan vagyok, jégen csúszkáló idiótának érzem magam egyszer az egyik kispapírt rántják meg, aztán a másikat, egyszer az egyik blue-t, aztán a másikat, idegbeteg ez a tőzsde, az ország állapotát mutatja
stayerke, teljesen bizonytalan vagyok mindenben összevissza megy minden, a legtöbb kispapírom DM-ből van, pfffff, nem írom, milyen magasról is, most csak néha rámadnak 33.5-től 32.8-ig, és azokat tudtam eladni 35 és 35.2-n, tegnap egy nagy hibát követtem el, vettem az epduferr-ből pár ezer darabot 30-on, pedig miután megvettem, már láttam, iceberg-et művel benne valaki 30-on, és ma be is igazolódott ááááááá
leves