Szerintetek melyik lesz a következő évek legjobb osztalékpapirja a BÉT-en?? Amelyikbe nyugodtan be lehet szállni hosszabb távra.
Ezeken a szinteken lassan a MOL talán..??
MTelekom??
Melyik részvényben van növekedési potenciál is ezekről a mostani szintekről??
Köszönöm a válaszokat!!
Mol (1519-es árral jó a hozam :D) DunaHouse KulcsSoft Elsősorban nem osztalék, de ilyen áron akár az is lehet a 4ig és nem tartom, de amúgy vonzó az ANY
Tudom, de azóta sok minden változott a mol életében, így arra nem feltétlenül számítanék, hogy a MOL nem fizetne ezúttal osztalékot. Idén nagy valószínűséggel fog, max nem lesz rendkívüli osztalék kb 90-100 ft -ra tenném idén az osztit. A jövő meg beláthatatlan, főleg a magyar piacon. :) Mivel fizetnie kell az államnak / corvinusnak, hogy meglegyen a betevő, így valamennyi osztalékra számítanék a jövőben is.
Miért erőlteted a MOL, MTEL vonalat? Leírták páran ÁNY, MASTER, na meg ZWACK és kifújt. MTEL addig szopatja részvényeseit, amíg nem állnak a sarkukra és perlik be a DTEL-t, ezért inkább DTEL-t vegyél, ha már telekom vonal, de ajánlhatnám az AT&T-t is, mert az sokkal jobb választás volna. MOL kétélű fegyver, vagy bejön a 2030-as projekt s akkor jó lehet, vagy marad ez a szint. Idén kb 100 ft osztalékot várnék. Ami felette van cseresznye a hab tetején.
Jobb lett volna nyáron 1200 körül venni.... Bár a tavalyi 81 Ft oszti itt 1400 Ft körül sem rossz. MTel most nem tudom mi lesz.... MOL is kérdéses azért még merre az arra... Pedig szerettem volna magamnak egy jó osztalekreszvenyt..... Nem tudom melyik legyen... Nos??
Mit gondoltok a következő években melyik lehet a legjobb osztalékpapír a BÉT-en?? Ezeken a szinteken talán a MOL?? MTelekom? Melyikben lehet növekedési potenciál hosszabb távon?? Köszönöm a válaszokat!
Legjobb osztalékpapír
Ezeken a szinteken lassan a MOL talán..??
MTelekom??
Melyik részvényben van növekedési potenciál is ezekről a mostani szintekről??
Köszönöm a válaszokat!!