Topiknyitó: Hathor 2022. 04. 14. 16:43

Külföldön élni jobb! Hol?  

Hello, külföldön élni jobb.. mondják sokan.
Na de hol, miért, mit csinálva?
Akit érdekel fejtse ki. Talán mostanában mindenki gindolkodott rajta.
Lássuk! Jó szórakozást!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
bankos
bankos 2022. 04. 19. 16:32
Előzmény: #158  Törölt felhasználó
Kár észre venni téged 😀 elolvastad a topik címèt?
Te irogatod, hogy itt a jobb....írtam mèg egy példát, hogy az ilyen pondro jobban lásson 😀
Én közgazdász vagyok
LappangSouchong
LappangSouchong 2022. 04. 19. 16:29
Előzmény: #152  Törölt felhasználó

Három napja kezdted. "Rokonság fiai németben a sofőrködnek asszem négy -öt éve." - írja valaki. Erre te: "Jah, meg is fognak halni 58 évesen. Főleg az éjszakai kamionos."

Aztán mindenkiről vélelmezted, hogy mosogatni van kinn, valaki írta, hogy "2008 óta Hollandiába élek. Jó hely , elvagyok  ; )", őt simán lehazaárulóztad, bravó.

"Inkabb vagyok kutyák királya mint királyok kutyája..." - itt mindenki királyok kutyája, aki kiment, mármint szerinted.

Aztán sztereotipizáltad a külföldiek véleményét a magyarokról, hiszen miért pont a köcsög külföldieket ne sértegetnéd.

Aztán mesélsz "egy ertelmesnek hitt kollegam"-ról (nyilván nem értelmes, mert nem azt gondolja, mint te), köcsög angolról, eleresztesz még néhány sértést ide-oda, aztán ráfordulsz arra a klímás-műkörmös vonasra, amiben leégsz, mint a Reichstag.

Közben előbb cukifiúzol, írástudatlannak titulálod a beszélgetőtársaidat, elmondod, kinek hol jobb lennie, ki hol csicskul, és amikor három nap után kapsz két fórumtársadtól 1-2 megjegyzést, akkor "Egyszercsak ideirt egy serto szoveget hamutaknyos, majd bankos. Majd miutan visszaazolok en vagyok a köcs%#@g."

Közben meg látom, felém is küldtél jegyzéket, hogy minek az igazolását várod tőlem. Nebassz. Aztán még mindig folyik belőled a #156 és 158#. Állj már le.
Törölt felhasználó 2022. 04. 19. 16:28
Előzmény: #157  bankos
Te pontosan munkanelkuli segelyre való vagy.  De szanalmas Istenem! Kimegy csicskulni mosogatni hogy aztan 12 honap segelyt kapjon. 🤣🤣
Ingyenélő.
bankos
bankos 2022. 04. 19. 16:24
Előzmény: #156  Törölt felhasználó
Én 6 év tapasztalatából írtam ide....úgy gondolom ez alapján lehet....te meg beszologatsz mindenkinek a semmire.....
Amúgy legyen akkor még egy dolog.....ennyi munkaviszonyra 12 hónap munkanélküli járt, ami elég baráti volt..... Itthon 3 hónap és dobnak át 22500 forintra.... Nem lehet össze hasonlítani a kettőt....adott szakmát hasonlítd... Ne az ügyvédet , a te klímaszerelőddel 😀
Törölt felhasználó 2022. 04. 19. 16:20
Bankos. Te sertegethetsz, majd szolsz a moderatornak hogy dobjon ki engem. Szerintem te ocsmány egy jellem vagy.
bankos
bankos 2022. 04. 19. 16:18
Előzmény: #154  bankos
Nem azt mondom,.hogy sokat jelent...de most nyáron leszek itt 10 éve a fórumon......az ABC tanultad mèg amikor én regisztráltam ide 
bankos
bankos 2022. 04. 19. 16:16
Előzmény: #152  Törölt felhasználó
Anyuci a szádba adja mèg a joghurtot látszik a 20 éves fejedre...😀 Meg nyomod egész nap a Fortnite-ot... De megnéznélek élőben 😅😅
bankos
bankos 2022. 04. 19. 16:15
Előzmény: #151  Törölt felhasználó
Az csak hab a tortán, hogy észre sem veszed magad....kár foglalkozni veled te aberrált idegesítő.. nincs más dolgod, mint itt okoskodni, ez tesz boldoggá? Ennyi a boldogságod látszik 
Törölt felhasználó 2022. 04. 19. 16:14
Előzmény: #150  LappangSouchong
Varom hogy leird hamutaknyos mondatai es bankos mondatai az iranyomba nem voltak sertők....
Vegig azt mondom h maradjon mindenki itthon es bokdoguljon es ne menjen kulfokdre. Erre ideir a hamutaknyos egy total ellentetes kiertekelest..
Törölt felhasználó 2022. 04. 19. 16:12
Előzmény: #150  LappangSouchong
Egyszercsak ideirt egy serto szoveget hamutaknyos, majd bankos. Majd miutan visszaazolok en vagyok a köcs%#@g. 
LappangSouchong
LappangSouchong 2022. 04. 19. 16:09
Előzmény: #144  Törölt felhasználó
Ha megengedsz egy észrevételt: nagyon magas lóról beszélsz mindenkivel, pedig rendre kiderül, hogy nincs mire. Amire szükséged van, az a szerénység és tanulás. Közben sértegeted a beszélgetőpartnereidet. Hamutaknyos, meg kinek a nyelve lóg kinek a valagából. Nyilván idő kérdése, hogy a kitartó negatív munkád meghozza a gyümölcsét, és kapsz pár keresetlen megjegyzést a kevésbé türelmesek részéről. Akkor meg sivalkodni fogsz, hogy milyen attrocitás ért. Javaslom, hogy próbálj meg tisztességes hangnemben társalogni, többre mész.
bankos
bankos 2022. 04. 19. 16:09
Előzmény: #148  Törölt felhasználó
Na mi van ez pofán vágott mi....monitor mögött okoskodsz kinek mit kéne csinálni, az élethez közöd nincs....
Nem mosogattam..
De aki mosogat kint is többszörösèt keresi az itthoninak....apropó valakinek mosogatni is kell....volt ismerősöm aki azt csinálta, hogy itthon rendben legyen a családja..úgyhogy ez tiszteletre méltó is...legyél szerényebb, mert szánalmas vagy..
JAVASLOM a moderatornak, hogy dobjon ki innen....
Mert rontod a levegőt, okoskodsz olyanokkal akik tapasztalatból beszélnek és fogalmad nincs a valóságról..
Törölt felhasználó 2022. 04. 19. 16:03
Előzmény: #147  bankos
Nem madár hanem macska. Remelem jot mosogattal 6 evig 😅😅
bankos
bankos 2022. 04. 19. 16:00
Előzmény: #144  Törölt felhasználó
Az én nyelvem valaki valagából? Hülyegyerek.. szánalmas vagy😀 menj ki kicsit a friss levegőre mozdulj ki, mert be vagy bolondulva.....a markodat is hagyd békén már...
Én kizárólag azért szóltam hozzá ehhez a témához , mert 6 évet voltam németben....így tapasztalatból tudok hozzá szólni....és nem okoskodni a semmire, mint te....te madár 
Törölt felhasználó 2022. 04. 19. 15:59
Előzmény: #145  Peterbond
Tanulj hianyszakmat es nem kell kulfoldre menned. Rem egyszerű.
Peterbond 2022. 04. 19. 15:56
Előzmény: #140  Törölt felhasználó
https://www.ksh.hu/stadat_files/mun/hu/mun0175.html
.
Budapest 540.000 ezer bruttó ( 360.000 nettó ) az átlag. Szóval nem 100-an hanem jóval többen keresnek 300 nettó felett. De ez 100.000-el van az országos átlag felett és 75 ezerrel a 2. Győr moson sopronhoz képest. 
.
Az országos jövedelmi tizedek szerint így áll a helyzet egy főre vetítve bár ez háztartásokra van vetítve:
.
https://www.ksh.hu/stadat_files/jov/hu/jov0005.html
.
Nem mondom hogy nem lehet itthon is boldogulni ha az ember jó a szakmájában és az a szakma kap is valami megbecsülést ( lásd tanár, ápoló pl nem ). Hiány szakmákkal egyenesen jól is lehet itthoni szinten élni, de ha egyszeri gyári munkást nézzük akkor azért ég és föld a külföld és Magyarország nem csak bérben hanem egyéb feltételekben is ( munkanélküli segély, álláskeresés segítése, szociális háló, egészségügy oktatás stb... ) Szóval van hova fejlődenünk.
Törölt felhasználó 2022. 04. 19. 15:52
Hamutaknyos, osszekeversz bankossal, ő nyelve log ki par ember valagából. 🤣🤣
hamutarto 2022. 04. 19. 15:50
Előzmény: #142  bankos
Egy taknyos gyerek, aki még két egyforma forintot nem keresett.
bankos
bankos 2022. 04. 19. 15:47
Előzmény: #141  hamutarto
Az hát egy aberrált 😀 nekem már bebizonyította, kötekedik folyamat..
Mindenbe bele okoskodik meg így úgy....igazi monitor mögött ülő nethuszár lehet
hamutarto 2022. 04. 19. 15:29
Előzmény: #140  Törölt felhasználó
Szóval te vagy az az okostojás, aki a másik topikban osztja az észt, hogy akinek nem felel meg Mo. jelenlegi állam formája az mehet mosogatni külföldre, pedig itthon lazán meglehet keresni 1-1,5 mil. havonta. Mindeközben itt kunyerálsz befektetési tanácsokért? Igazi gerinces ember lehetsz.!

Topik gazda

Hathor
Hathor
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek