kiváncsi vagyok visszateszi? de lehet hogy már engedi az árat felfelé?
Törölt felhasználó2017. 08. 16. 10:05
40
db
860
HUF
999
HUF
749
db
100
db
851
HUF
1 176
HUF
55
db
500
db
850
HUF
1 399
HUF
145
db
100
db
811
HUF
1 400
HUF
880
db
818
db
700
HUF
—
–
82
db
650
HUF
—
–
Az a bajom, hogy most bent álltam vételen, jó zsugori áron. Még rosszabb áron is vennék talán, de nagyobb baj, hogy értelmes mennyiséget sem lehet vásárolni, kiálltam inkább. Ez annak kiváló, aki lentebb összegyűjtött sokat.
Es 100.000 ft-al kereskedjek? Mert ha vennek milliokert akkor azt hogy vennem Es hogy adnam el kesobb? Varjam hogy a tulaj kiszolgaljon? Vagy Hetekig varjak amig a piac felszivja vagy mi? Ez sehogy sem jo! Szuper egy pappper.
Itt kicsit mas a helyzet mint a Csepelnel, ott keves kozkez nagy sztori, na de itt a kozkez szinte 0. Ha jol szamolom 3%!!!Kulcsar tartja kezeben az osszes reszvenyt szinte.Idei eredmeny maga Kulcsar mondta tessek megnezni az eves jelentest hogy rosszul sikerult, ez a rossz eredmeny a.bet legmagasabb osztalekhozama volt, ugy hogy a nagy durranas iden jon, nezzetek utana a bizxpertnek.Szoval ezt a tulaj odateszi ahova akarja s mivel veszi veszi es veszi ezert nem kerdes hogy hova teszi!Megyek irok a.Csepelhez is de azt a forumot mar alig kovetem, tekintve a nagy nepszerusegnek nincs idom elolvasni mindent :)
Szerinted milyen árszinten érdemes még venni? Nem követtem az itteni kereskedést. Ezt is spekák húzigálták vagy valódi fundás várakozások vannak? A jelenlegi forgalommal sztem sem kell foglalkozni. Ha a vonat elindul, tépés 100 milla forgalommal, mint csepkó.
Sztem meg hulyeseget irsz, igaz forgalom nem sok, de ez volt konzum csepel stb...Itt Kulcsar tartja kezben a dolgokat s nem veletlen veszi s nem adja!Ket het s megnezheted a feleves jelentes utan az arfolyamot!
KULCSSOFT