igen, az alján vettem, és amikor a kgy előtt megindult, szép haszonnal dobtam. Most inkább Pannym van,meg RFV-m. Kulcssoft sztem is jó, csak amit írtál, h illikvid, illetve az említett 2 részvényben nagyobb, biztosabb fantáziát látok.Nemkell ugrálni:-)))
Így igaz,hosszú távon nyugodtabb lehet az ember, általában... Pannym van, de az RFV-nél eddig csak pislogtam, pedig bevezetése óta figyelgettem. Egy darabig benne voltál az softban. jól emlékszem?
Én inkább javaslom az RFV-t, vagy Pannergy-t, azokban biztosan nagyobb a nvekedési potenciál. Persze ralli erejéig itt is lehet. MEg hosszú távon is.De hosszú távon sok papírban lehet, nem?
"Ha 24 órával hamarabb van igazad, mint a többieknek, akkor 24 órán át bolondnak tartanak."
Mindezek mellett én sem vagyok teljesen elvakult, sőt... Pillanatnyilag bármi megtörténhet, mindent be lehet önteni, fel lehet húzni DE a tőzsde a jövőt árazza, a kulcs-soft-ot jónak tartom, leszámítva, hogy illikvid. De sajnos az egész magyar tőzsdei placc könnyen rángatható, sok a remegő kéz... Most egyébként is nagyon negatív hangulat uralkodik, ami várható volt... Aki ezt "látta", az a mostani dolgokon nem lepődig meg túlságosan, de én személy szerint hosszabb távon is gondolkodom.
"Nem javasoljuk a Kulcs-Soft részvényeinek vásárlását a jelenlegi, 800 Ft-os szinteken. Aki pedig vásárolt belőle, érdemes még most kiszállni. Ne tévesszenek meg senkit a vállalat jó növekedési kilátásai, stabil működése. A mutatószámok alapján a vállalat részvényeinek reális értéke 130-140 forint körül lehet, de azon sem lennénk meglepődve, ha belátható időn belül 100 forint alatt cserélnének gazdát a részvények. A tőzsdére lépésnek több oka lehetett, ezek közül néhány közvetlenül a tulajdonos érdekeit szolgálta. "
Nem akarok találgatásokba bonyolódni és jós sem vagyok, viszont tőzsdés és spekuláns, az vagyok. :) Ezt egy jó cégnek tartom komoly növekedési potenciállal, az eddigi eredmények is ezt mutatják és folyamatosan bizonyítják.
Akik most adják 600-ig azok nagy butaságot csinálnak!
Talán jobb is így, mert nincsenek tisztában az eseményekkel...
Ne legyen a papír bizonytalan, remegő kezekben!
A Kulcs-Soft az első háromnegyed évben 635,8 millió forintos árbevételt ért el, ami közel 20 százalékos emelkedés a tavalyi azonos időszakhoz képest. A külföldi terjeszkedés hatásaként ebből 992 000 forintot tesz ki a nemzetközi értékesítésből eredő bevétel, amely a BÉT honlapján közzétett időközi beszámoló szerint megfelel a társaság előzetes várakozásainak. A Kulcs-Soft az időszak során 70,9 millió forintos nyereséget könyvelhetett el, 50 százalékkal meghaladva a tavalyi, 46,6 milliós értéket.
KULCSSOFT