Pont most kapcsoltam be a gépet, hogy ránézzek a mai napra.
ELMÜ, ÉMÁSZ, MOL után K-SOFT osztalékokat is megkaptam (természetesen TBSZ-re), nemsokára érkezik GSP, MTEL, OTP, RÁBA osztalék is.
Egyrészt a tulajdonos egójának fontos, hogy tőzsdei cége van, de tartós befektetési számlán 0 % adóval megkapni minden évben százmilliós osztalékot sem olyan nagy butaság.
Ez pontosan így van, de mivel a közkézhányad közel nulla hogy is lehetne másképp...
Közel tíz évig dolgoztam náluk, teljesen korrekt cég, normális termékekkel (nem KEG meg társaik), van egy viszonylag stabil ügyfélkör, egy minden évben borítékolható nyereség.
Valójában nem értem a mai napig minek mentünk anno tőzsdére, hacsak a kedvezőbb adózás miatt nem (tőzsdei cégnél talán más az adótétel osztalék után), mert tőkére nem volt szükség, a vezetőség alig adott el valamennyi részvényt, azok nagy részét is már visszavásárolta.
A kibocsátási 1000Ft -os ár akkor nem volt reális, talán ez hiba volt hiszen nem ért a cég 6 milliárdot, illetve akkoriban voltak nagyobb árfolyam emelkedéssel kecsegtető cégek is (otp, mol, richter még mindig bőven alul voltak értékelve) amik emelkedtek is rendesen a KS meg esett szinte megállás nélkül...
Na mindegy, csak gondoltam leírom a véleményem kis nosztalgiával az ott eltöltött sok évre :)
Tavaly a free verziot tobb mint nwgyvenezren toltotték le, s ossz 70 ezren hasznaltak.Az idei evtol havi 10 usd az ar, s igen erdekes lesz most hogy mennyien fizetnek erte!A tervek igen pozitivak nyilvan ok jobban ismerik a piacot. A windows store elso helyezesu termeke a Bizxpert a szamlazo programok kategoriaban!
Nem par forinttal hanem parszor annyival.Kulcsár úr szerint a fo bevetelt twrvezik a bizxpert lanytol.Eddig 70.000 felhasznalo havi 10 usd lett januartol az elofizetes.Lehet szamolgatni
KULCSSOFT