Azért nem igazán így van,ez nem az opus.Ott mészárosnak mindegy,mert kilopja a cégből a pénzt,és még osztalékot is sajnál fizetni.Itt a papa veszi magasabb árfolyamon is,és osztalékot is fizet,nem is rosszat.Ha nem érdekelné,hagyná a fenébe,hiszen van neki elég,és a többszörösét költi árfolyam karbantartásra,mint amennyi osztalékot lát a magas árfolyamon vett részvényei után.
Na úgy nézem ,marad ,az egyharmad ,meg.nekem így is jó.nyomda ,Zwack államkötvény.fizikai arany.minden más életveszélyes.kesobb .aranyat sem tudom megenni.az a kérdés az mikor lesz
Szerinted,Nem azét zsákolta papa még 2600-on is,hogy 1700 legyen.Alig van már közkéz,aki akarta 2000 fölött bőven eladhatta.Most sem adja már senki.Neked már nem lesz ilyen papírod,hiába is próbálod lebeszélni.Mi akiknek van,várjuk a zsíros osztalékot.
Jogos persze,de amíg van osztalék ,marad veszem amúgy mindig novembertől veszem ,oszti bejelentesiig,utána adom osztiig.zwack stabilabb.ha nem lesz még süti megyek Zwack a vagy aranyba vagy parnacihaba.orbantol meg visszakapjuk az 50 millió ōrōksėget ,nemsoká.az is megy majd valahova.en értem amit írtam.,másnak nem kell.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link