Srácok a papírok 95%-a Tibi bácsinál van. Ez nem tőzsdei sztori (bár a cég eredményei tényleg brutál jók) hanem Kulcsár Tibor személyes márkájának egy csillaga.
Kulcsár Úr saját magát köpi szembe folyamatosan. Van egy videoja arról, hogy ki a spekuláns és ki a befektető. Mindannyian örülünk, hogy jelenleg nem befektetőként viselkedik a saját cégében, mert kivásárolt minket. Nekem ezzel szivességet tett, de a saját cégének???
Az a gáz, hogy a tulaj húzza, ha nem veszi, akkor forgalom sincs és a kedves urak úgy várják, mint a messiást, ha meg eltűnik, akkor megy a sírás, rívás, hibáztatás.. :)
Engem baromira nem érdekel,hogy ki veszi.Veheted tőlem te is.Ez csak azokat zavarja,akik kimaradtak a nagy emelkedésből.1200-1300-ról duplájára emelkedett.Egyre biztosabb kezekben az a kevés kis közkéz.Az osztalék is biztos,hogy jó lesz,és papa a több 100 milliós osztalékból veheti tovább.A csúcs 3460 volt,amit remélem,hogy most túlszárnyalunk.Hajrá kulcs,hajrá papa!!!
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link