Értem én, de attól függetlenül hasznot húzott sok kisbüfi kárára Kucsárral karöltve...szóval miért ne érné kár...(bár ezt állítja az egyik oldal, de ha nem így lett volna akkor nem vizsgálódott volna az MNB nem?)
Sziasztok! Én voltam az egyik, akit az MNB ezen ügylet miatt megbírságolt.Érthető okok miatt, amíg ez az ügy le nem záródik nem posztolhatok semmit, de amennyiben számomra ez bármilyen veszteséggel záródik, ígérem mindenről részletesen beszámolok és azt is, hogy nem csak a fórumon olvashattok erről.
Ugyan már :) attól, hogy Ferrarik állnak a garázsba, ez a húzása bebizonyította, hogy egy fillértoszó g... Aki ezen a szinten, pár forintért lehajol, hogy átbassza a befektetőit, az nem egyéb, mint egy fillértoszó suttyó. Ha elkezdenének piacot vásárolni, pl billingo, számlázz... külföldön is terjeszkedne, osztrákia, németo, horváto., románia, szlovákia stb, akkor a forgalom is megindulna, de nem, inkább pajtikkal forgalmat generál, hogy kétszeres áron eladják az olcsón összeporszívózott rv-eket...
A DMkert folyamatosan tolták a gazdasági műsorokban, pörgették a médiában, hogy rákapjanak a spekik, hogy milyen jó cég. Ez pénzbe kerül. A KulcsSoftnak most ki kell termelnie a főni büntijét, ezért nem lesz itt DMker féle média megjelenés heteken, hónapokon keresztül..
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link