Örülök, hogy megjegyezted az esetet. Csak itt még arra is emlékszik mindenki, aki olvasta a beírásod, hogy szó szerinti beszélgetést idéztél (kreáltál) Kulcsár urat nevesítve az egyik “beszélőként”. Köszönd meg a Portfóliónak (meg nekem... :D), hogy törölték. Így legalább nem lettél feljelentve.
Nem. Nem igaz, amit írtál. Ahogyan meg tetted az, egyenesen megengedhetetlen.
Ha teheted ne foglalkozz ezzel a papírral, ha túl buta vagy, akkor azért ne, ha túl okos, akkor meg azért. A “hülye is látja” (ez egy szófordulat volt csupán), hogy napok óta naponta 1-2 pár ezer részvénnyel bíró száll ki, meg 5-10, akinek 250-500 darabja van, mint ezt máshol volt, aki is leírta. Ha meg “lebeszélni” akarsz, akár emberi hitványságból (mert így érzed jól magad), akár haszonlesésből, akkor tedd kevésbé átlátszóan...
A MOSTANI HELYZETNEK SEMMILYEN HATÁSA NEM LESZ PÁR HÓNAP MÚLVA AZ ÁRFOLYAMRA. Ettől még 3000 és +5000 is lehet... A sohaviszontnemlátásra!
Nem. Nem igaz, amit írtál. Ahogyan meg tetted az, egyenesen megengedhetetlen.
Ha teheted ne foglalkozz ezzel a papírral, ha túl buta vagy, akkor azért ne, ha túl okos, akkor meg azért. A “hülye is látja” (ez egy szófordulat volt csupán), hogy napok óta naponta 1-2 pár ezer részvénnyel bíró száll ki, meg 5-10, akinek 250-500 darabja van, mint ezt máshol volt, aki is leírta. Ha meg “lebeszélni” akarsz, akár emberi hitványságból (mert így érzed jól magad), akár haszonlesésből, akkor tedd kevésbé átlátszóan...
A MOSTANI HELYZETNEK SEMMILYEN HATÁSA NEM LESZ PÁR HÓNAP MÚLVA AZ ÁRFOLYAMRA. Ettől még 3000 és +5000 is lehet... A sohaviszontnemlátásra!
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link