A folyamatos, primitív nyüszítésedet be lehetne már fejezni. Orbók Àdám volt a profilképed, eladtad bukóban. Kulcsár volt a profilképed, eladtad bukóban. Most nincs profilképed, nyalogasd a sebeidet és hanyagold ezt a fórumot, senki nem kíváncsi rád, meg a gyönyörű helyesírásodra sem napraforgó királyfi.
Törölt felhasználó2020. 03. 04. 09:11
Előzmény:
törölt hozzászólás
Látszik, hogy előre tervezett menetrend van a bejelentéseknél. Biiztosan lesz valami márciusban is...
Béke van az olajfák alatt! Arra még várhatsz/várhatunk. A mindenkitől is be lesz gyűjtve, ami elszedhető... Türelem, nyugodtság elvtársak. Harcunk győzni fog!
Jobb, mint ülni ölbe tett kézzel, és bámulni a monitort... Nekem nincs szívem eladni. Pedig egy szűkös 100k-t ki tudtam volna belőle pörgetni. Beleszerettem? Vagy csak belustultam? Tudja a kisf@szom.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link