Akkor amikor eladja. Múltkor már volt nála szar, akkor épp nem volt neki. Aztán mint tudja mindenki, stroppa mester megrángatta 2600-tól 3000-ig, azóta megint szép papír, jó papír. 3200-nál lesz megint szar. Befektető típus a lelkem. 😃
Ezt inkább magadnak mondogasd! Te beszélsz folyamatosan “estesek”-ről. Akikre itt célozgatsz, úgy láttam eddig mindig a Kulccsal kapcsolatban nyilvánultak meg. Gondolod nincs papírjuk? Már nekem is van. Írjam ezt le az Est fórumon is, mert az is van? Te vagy kicsit eltévedve.
Lassan jó lesz kontraindikátornak :DD Múltkor 2000re várta a Kulcsot,végül is 3080-ig ment. Mielőtt betámadna,tudom hogy ő húzta 2700 ig fél óra múlva :DD
Azzal azért senki sem vádolhat téged, hogy túlságosan képben lennél a tőzsdei IT cégekkel kapcsolatban. 4ig be megy a CT...rossz, hogy megjelentek itt az estesek. Vicces vagy, nyomjad csak 😃
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link