VAN egy 2.4% koruli osztalek. Ami kulonben nagyon tulmeretezett, mert ez tobb penz, mint az osszes eves nyereseg. A ceg egyszeruen tul sokat fizet ki osztalekban. Es majdnem annyi mint az egesz free cashflow. . Mennyi volna normalis/realis ? Es abbol mi is jon ki arfolyamra? Mondjuk, ha a nyereseg 50%-at fizetnek ki osztalekban. Az olyan 35Ft/ev osztalek volna. Az a realis szint, es akkor marad penz neemi fejlesztesre, expanziora is.. . Es mennyi osztalek-hozamot kellene mutatnia egy jo osztalekfizeto cegnek? Mondjuk 5% korul. Igen am, de akkor nem szabad tobbet adni a reszvenyert mint... 35Ft/0.05= 700Ft. . Vadul tulertekelt a Kulcsszoft.
Off: Nem az a célom, hogy tetsszen az embereknek, ellenben kifejezi a többségük véleményéről a véleményemet... Amúgy meg a Ron Swanson a legjobb karakter az egyik legjobb sitcomból, aki szereti az ilyesfajta humort az sokadszorra is szétröhögni magát a Parks and Recreation nagyon is emberi humorától. Erősen ajánlott önfeledt kikapcsolásra!
Nem vagyok hajlandó FB-ni... Twitter oldala viszont kicsit szegényes... Ez a blog beírás viszont tanulságos volt. Meddig is érdemes tartani? 2023-ig, és azon is túl... 😏
Felhívnám arra is a figyelmet, hogy aki tájékozott akar lenni minden fronton, nem hátrány nézegetni Kulcsár Tibor úr FB oldalát. Intenzív a kommunikáció, napi szintű. Keresnek ügyfélkapcsolati munkatársat magyar és szlovák területre is, egy sor reklám, marketing, szakmai anyagok, vízió, elejtett mondatok, interjúk...lehet csemegézni.
Szerencsére záró előtt valaki rám dobott 140db-ot 2840-en. Jövő héten még fogom bővíteni a pakkom,amíg van még ilyen jó áron.Hamarosan el fognak szabadulni a lovak!
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link