Miért éppen a Kulcs-Soft?A Kulcs-Soft piacvezető az ügyviteli rendszerek területén, ezért kézenfekvő volt, hogy Magyarország piacvezető webáruház készítő cégével alakítsuk ki közös megoldásunkat.
Más van itt. Engem kísértetiesen emlékeztet pl. az öt nappal ezelőtti kereskedésre... Lehet, hogy az OTC-s pakkok kötnek ki a végső gazdáiknál? Azt nem ‘tom, hogy ennek mi értelme volna?
"Móricz Gábor, a 4iG egyik legnagyobb, 20 százalékos korábbi befektetője, aki tőzsdére segítette a szoftvercéget, korábban a HVG-nek azt mesélte,visszautasíthatatlan volt az ajánlat,azt gondolta, valamennyi részvényessel jót tesz, ha olyannak adja el a részét, aki sikeresebben tudja működtetni a céget - így utalt diplomatikusan arra, hogy Mészáros Lőrinc futtathatja fel az akkor veszteséges vállalatot. A HVG-nek korábban név nélkül egy bennfentes arról beszélt, hogy a 4iG-csoport 2017-ben 450 millió forintot veszített, részben azért, mert az elnyert közbeszerzések hónapokat csúsztak. A kiadásokat az is megdobta, hogy szakembereket kellett elküldeni, és az értékesítési elképzelések sem jöttek be."
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link