Hát ha nem pár száz darabbal kereskednél hanem komoly befektető lennél biztosan neked is adnának otc-n. El tudom képzelni akkor mit művelnél a fórumon. :-)
Nem kell a rizsa, Etiópiában éheznek! "Tudja, Tamás Gáspár Miklós szerint, ahogyan bolsevik kutyából sem lesz demokratikus szalonna, úgy levitézlett fórumos spekulánsból sem lesz csettintésre sztárbefektető." Borkai Coelho, csók a családnak
Gruppenmorgen! Zoltán! Akárki is legyen, Maga egy okos ember! Töltöm a felest! Kulcsár Edina köldökéről is ihatná, de most érje be ennyivel. Remélem, nem bántottam meg, Viktor lássa lelkem, jót akarok.
Húha. Most nagyon megijedtem. Meg is húzom magam. Ja nem.... 2200ra vártam valóban. Valaki kapott is annyiért múlthéten. Sokat nem tévedtem. Nem tudtam hogy ezt a papírt csak azok vehetik akik nem fórumoznak.
a piac felárazta a korábbi 1200 Ft-os szintről a részvényt 3000 ft környékére ennek valószínűleg megvan az oka ha csak speka lett volna akkor nem maradt volna ezen a szinten és azért már 3 hónap eltelt azóta, hogy elindult a részvény
Gruppenmorgen! Hát perszeeee hogy NER lesz basszus, mert bevásároltál. Múlt héten még 2200 ért vennél. Itt befektetők vannak nagy részt, senki nem kíváncsi a speka vergődésedre. Ner meg nem ner... Neked nem mindegy? 4-5000 Ft nál már sehol nem leszel, igaz, 3500 Ft nál se. A jó érzésű ember már régen keveset fórumozik, ph@sz kíváncsi az ilyenekre. Húzd meg magad inkább. Nah, hívom Lilikét, nem érek rá. Olimpikon vagyok, 50 felett is bírom a stroppát.
A Kibocsátó tájékoztatja a Tisztelt Részvényeseket, hogy a Társaság intenzív jövőbeni terjeszkedést tűzött ki célul a térségben, elsősorban a visegrádi országok területén. Ennek keretén belül a Társaság egy olyan leányvállalat megalapítását készíti elő, amelyen keresztül első lépésben a szlovákiai piacon jelenhet meg ügyviteli termékeivel. A Társaság a piacra lépés forrásainak biztosítása érdekében jelenleg vizsgálja a nyilvános értékpapír kibocsátás és/vagy új stratégiai partner, befektető bevonásának a lehetőségét is.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link