bocsánat mobilról vagyok...szóval kb 500 részvényes van abból 10 részvényesnél van 5.800.000 db rv kb tehát a valós közkéz nagyon kicsi 200.000 db körüli lehet...nagyon ügyesen csinálták mert meg van a prémiumhoz szükséges közkéz az 500 db részvényessel tehát a részvényesek számát hatékonyan növelték, de közben a "nagyok" szépen begyűjtötték a részvényeket és tartják őket a korábbi kb 200k közkéz nem változott viszont a részvényesek száma nagyot nőt is meg van a prémiumhoz szükséges szám, profik irányíthatják a történéseket szvsz
Ezer éve OGYK, és örökké az is marad. Féllábon, strandpapucsban ugrálva is megnyeri a VK-ját. Azóta nem polgi mióta összeférhetetlen... Kamu KDNP-s (mint a többségük, be kellett ülni oda, hogy meglegyen a frakció), közepesen fajsúlyú, de nem ügyetlen pasi, nagy Dózsa drukker. Szerintem névazonosság, mégha ritka is a név...
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link