Olvastam egy jelentős szakértelemmel bíró cég a Fitch solutions ez évi előrejelzését. Külön rámutatnak, hogy a felhő technológiával foglalkozó cégeknek mekkora jelentősége lesz az IT 4.0 az IT 5.0 területein! NAGY.
100 k a max másfél év alatt, szerintem a töredékéért vesznek majd (mai árfolyamon az 292 m lenne), hiszen minél több pénzt fordítanak srv-re majd, annál kevesebb osztalékot kap a 93 %-os tulajdonos! Nem ellensége a saját pénzének. Szerintem.
De nem. Le van zárva pénzügyileg az előző év, most már csak le kell könyvelni az évvégét (az alapján adóznak, stb), és elkészíteni éves jelentést, könyvvizsgáló “leokézza”. Az srv-ről még közgyűlési döntés sincs. Tehát nem lehet a tavalyi eredményből vásárolni, azt csökkenteni vele, csak a 2020 évit majd! Tavalyi adózott 394 m volt, idén a legjobb esetben lehet 500 m felett (erről már társalogtunk), 700 tuti nem lesz.
Még véletlenül sem akartam! Ezért is kérdést tettem fel... Amúgy teljesen igazad van, a Cölöp úr meg egy “ikon”, ugyanabban a papírban (is) utazunk. Kiváncsi lennék, hogy mire gondol. Ennyi...😏 Most erre azért kérdeztem rá, mert már múltkor is úgy tűnt, mintha azt gondolná, hogy az idei osztalékot befolyásolná a jövendő srv. Nyilván nem gondolja így, de, aki elsőre elolvassa, amit írt, annak úgy tűnhet. Akár.
Árfelhajtó tényező lehet ezek közül mind. De önmagában az is, hogy alig alig lehet mennyiséget venni már most is. Háromezer alatt meg már nem sokan akarják odaadni, ez látszik.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link