Az én véleményem: a Kulcs-nál látják, hogy a spekák rácsaptak a papírra. Lesznek beragadások, amik nem tesznek jót a cég hírnevének. Szabó elad OTC-n a közölt árfolyamon, hogy lehűtsék a kedélyeket. Érdekeltek az árfolyam emelkedésében, de nem úgy, hogy limit nélkül résekkel emelkedjen. Egészségesebb, ha folyamatosan, a nyereséggel arányosan, a cég értékével emelkedik, ahogyan az elmúlt években történt. A cég értékes, de az árfolyam most indokolatlanul előre szaladt.
Egy hangos kisebbség. Übertrollok, a világtalan fajtából, és önbizonytalan, későn beszálló kisbüfik, önjelölt vezér bikák...😱 Opus-szimptóma, már fórum ügyben...
Ja, mint a Bourbonok. Felejteni meg nincs mit, annak, aki semmit sem tud...🤭 Ez egy normális topik. Itt, aki “lebeszél” - mostmár többnyire értelmes hozzászólással - az is azért csinálja, mert érdekli a papír csak olcsóbban, rövidre; aki “felbeszél” az mindegy, hogy a remélt “előremutató osztalékhozam” miatt, vagy valami váratlan, sokszorozást hozó fejlemény (új tulajtárs, akvi, kis közkéz, anyámkínja) reményében, de általában színvonalasan teszi. Értelmes párbeszédek szoktak folyni, kis froclizgatással, pro és kontra. Minek ide átcsámpázni a 4iG lassan 10 topikjából (lásd szombat), és benyomni ide az oda beírt okoskodást, szinte változtatás nélkül? Úgy, hogy erről a papírról elemi ismeretek sincsenek. Mondjuk a 4iG-ről se. Nyomják ott a hülyeséget, marják csak egymást, mint a megveszettek. El vagyunk mi itt a kis homokozónkban a nagyokosok nélkül is. Kérdezünk, válaszolunk, hangosan gondolkodunk, élcelődünk, kereskedünk...
És a társtulajdonos megkapta az őt illető 0,083 százalékát. Ezt valóban titkolni kell. Röhejes vagy :)
Törölt felhasználó2020. 01. 19. 19:55
Akkor lett volna gáz szerintem ha rendes piacon adta volna el...de OTC valakinek előre megbeszelt aron...szerintem uj tarstulajdonos van .Csak titkolni kell mert elszaladna az árfolyam
Az az érzésem, ez az 5000 db meghökkentően túl van lihegve. Felejtsük már el ezt a Mari néni-kisbüfi szemléletet, ha elad, akkor szar van a palacsintában. Bocsi, csak már vicces olvadni a rugózást a semmin. 😀 Szigorúan szvsz.
Nem értem, hogy a Kulcsár 3K-s kijelentését miért értelmezik sokan úgy, hogy ennyit ér, és nem többet, hisz ilyet nem mondott. Persze azt sem mondta, hogy jelenleg ennyit biztosan ér, aztán a folyamatok függvényében majd ennél jóval többet is fog... Szerintem ez a kijelentése arról szólt, hogy ezen az árszinten nincs túlértékelve... Aztán persze itt ez a vezérigazgatói OTC eladás. Vajon miért kellett? Miért ilyen áron, miért most, és vajon kinek, hisz eddig csak KT adott el? De még ennek is lehet pozitív kicsengése. Mi van, ha juttatásként kapni fog egy nagyobb pakkot, és hogy ne lépjen át bizonyos határokat, átadott mondjuk egy családtagjának 5000 db részvényt. Valami árat mégiscsak oda kell írni...
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link