Erre a véleményre megint csak azt tudom mondani, hogy komolytalan. Bizony Kulcsár úr is a piacról él, ezért nem mindegy x árbevétele van, vagy 5X. Egy körültekintő trader, befektető bizony a politikai összefüggésekkel is számol!
Ez marhaság. Nagyobb, komplexebb vállalati szoftverek 4g technológiával lassúak, az 5g teszi lehetővé, hogy egy vezető akár a tengerparton is dolgozhasson multinacionális cége szoftverén keresztül!
Politikát hagyjuk ki! Már írtam, hogy 30 éve nyereségesen működő céget Kulcsár nem fog a politikának feláldozni. Ő üzletember és elhatárolódik a politikától! Nem arról szól az élete, hogy J1G-vel, ML-el, OV-vel kávézgat :) Szigorúan a magánvéleményem!
Végignéztem a videót. Attól, hogy 5G-n megy az adatátvitel nem kell másképpen fejleszteni. A könyvelési adatok 4G-n is simán mennek. Az 5G gyorsasága elsősorban az önvezető autók egymás közötti kommunikációjához szükséges.
Rejtély számomra, hogy vajon mi ebben a nevetséges?! Ha csak pár nagyobb vállalat megveszi a szoftvert, az ő igényeinek megfelelően módosítják, illetve a külső rendszergazda és a szakértői feladatot is a Kulcs-Szoft látja el, az bizony éves szinte sokszor 2,5 MFt árbevétel!
Javaslom megnézni a videót, hogy milyen köze van a szoftverekhez az 5G technológiának. A gyorsaság lehetővé teszi, hogy nagyobb adatbázisokat telekommunikáció eszközökkel is kezelni lehessen. A fejlesztések ezeknek a lehetőségeknek a kihasználására fókuszál!
5000 darabot vett valaki 10,5 millió Ft-ért. Árfolyam nyeresége 2,5 millió Ft. Nevetséges lenne, ha valaki ennyiért piaci kapcsolatokat, ügyfélkört ad. LOL
Tudod, hogy mi az az 5G? Az 5G az ötödik generációs mobiltechnológia ami az eddigieknél kb. tízszer nagyobb adatátviteli sebességet és jelentősen rövidülő válaszidőt biztosít. Semmi köze a szoftver fejlesztéshez!
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link