Tőzsdei bevezetéskor nyomtatott 6 millió darab 10 Ft névértékű részvényt aminek a 95 százalékát eddig megtartotta. Eljött az idő, hogy 3000 Ft-on eladja nektek.
2020. február 11. napján 10:00 órai kezdettel
rendkívüli közgyűlést tart,
a 1016 Budapest, Mészáros utca 13. alatti székhelyén. A közgyűlés napirendi pontjai: 1. A közgyűlés tisztségviselőinek megválasztása, a szavazás módjának meghatározása. 2. A Társaság cégnevének módosítása. 3. Az Igazgatóság felhatalmazása saját részvény vásárlására. 4. Egyéb kérdések Új cégnév. eladta Kulcsár a céget?
Én feltétlenül bízom benne. Nagyon kicsi még a kapitalizáció. A mostani fundamentumoknak megfelelő, viszont egy nagy ívű tőkepiaci történethez -ha lesz- még kevés. Nem biztos, hogy 4ig 2 lesz, de egy szép meneteléshez adott minden feltétel. Technikailag mindenesetre meglehet, mert gyönyörű a chart.
Valamivel több lehetett, viszont ott már sokan rávehettek a korábbi vételeikre, pár napizói is lehetett. Szóval a túlnyomó többség - pakk szinten - pluszban kell, hogy legyen, és láthatóan alig ad el belőle...Három napja zöldben, és amennyire én leveszem, ha megy tovább a héten a szolid emelkedés, akkor néhány hét kényelmesen felfelé vonulás jöhet: https://invst.ly/peyj8 Nagy zászló célár: cirka 5700? Bent lehet a pakliban, 2200-2800 közöttit is kvázi megcsinálta a 3460-nal. De teljesen igazad van, lássuk az 4000-t először, január végére kész lehet, nem? 👆
Szépen beárazta a piac pár nap alatt Kulcsár úr fundamentális kinyilatkoztatását. Ha további növekedési-fejlődési lehetőségek felsejlenek, ez az árszint lehet az organikus fejlődés ugródeszkája. Éppen néztem 3200-3460 Ft valami 15k db volt a forgalom, ha igaz. Ennyi van/lehet beragadva, nem sok, az egyébként is kicsi közkéz 5 %-a sem. Bármilyen enyhén pozitív fejleményre is könnyen ath lehet a papír. A 3460-2580 Ft- os korrekció 1.618 fibója 4003 Ft. Madártávlatból a nagy, 1250-3460 Ft emelkedés 0.382 fibója 2615 Ft. Az alj 2580 Ft, ami alapján kijelenthető, hogy 0.382 fibo szint kvázi sértetlen maradt, így esetlegesen a zászló kitörés feltételei sem sérülnek. Annak célárát le sem merem írni, maradjunk a földön, növekedjen szépen lassan a cég, nem szerencsés, ha idő előtt elszaladunk fundamentális megindokoltság nélkül.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link