Hát nem lehetsz túl sikeres ha egész nap itt lógsz és nem lehetnek túl jó meglátásaid ha elvileg kezdő befektetőként pont egy nyereséges osztalék fizető céget fikázol ahol hetek óta az árfolyam csúcs közelben van...de tudjuk, hogy ez nem igaz egy arctalan speka vagy aki olcsón akar venni mert érzi a pénz szagát ezt onnan tudom, hogy egész nap lebeszélsz és ide irogatsz
Szerintem nem akarják teríteni, vagy olyannak adta át, aki segít piacot bővíteni a cégnek, és egyébként jól keres évekig az osztalékon, vagy a fia kapta... 😎 No, és az árazás, mindenki ezen pörög, tök egyszerű: az 50 napos átlagon adta (ha jól láttam), ez lehetett a megállapodás. Ezzel csak moderálni lehet, fékezni a speka rohamot, ha jön, de 2000-3000 között nem lehet normálisan csak hónapok alatt eladni...
Érthető a kiakadás, de dec. 31. óta megy a provokálás, főleg a “zsánerönarcképtulajdonos” “úriember részéről. Megjegyzem annyi blődséget írt már le, hogy senki sem veszi komolyan. Csak egyszerűen fárasztó... Más fórumokon szokott este ilyen buli lenni, de mostmár ide is csak a KÖNYVVIZSGÁLÓ vagy az “akasszunk fel bárkit” elmeháborodott hiányzik...👌
Ha tippelnem kellene savozasos jatek még lehet benne (nem sokszor 1-3 alkalom), ezt a spekak csinaljak, a tulajdonos meg hagyja (nincs is ezzel semmi gond). Savon a kb 2600-3000ig ertem, mint eddig is lattuk. Az azert szerintem jo penz. Ma 3000 alatt sok speka szalt ki. Nekik vissza kell venni, kerdes ki mennyire turelmes (esetleg ossze vannak e hangolva). A jovot hosszabb tavon nem tudom, ha az otcn kapott pakkot teriteni akarjak, akkor kell hirt krealni, amiben a kulcs ember maga Kulcs ur. De amikor a hir jon az mar rv terites lesz (legalabb is most ugy gondolom).
Itt tényleg nagy dolog készül a lebeszélők egyre aktívabbak és egyre nagyobb hazugságokat írnak hogy tudjanak olcsóbban venni, lehet hogy már csak pár nap van a tűzijátékig? 🤔
Mondasz valamit, de ez is csak egy verzió. Van benne ráció, néhányan későn kapcsoltak, és van papírjuk lenyomni, meg aztán pénzük begyűjteni. Túl sok ilyen kört már nem futhatnak, mert én ugyan nem hiszem, hogy lesz mostanában valami extra hír, viszont a cég az új évben sem állt le - lásd VG-cikk - a hangulat pörgetésével, és akik még vennének nem lehetnek abban biztosak, hogy nem lesz mégis valami durranás. Ráadásul vékony jég ez, mert kis pénzzel is le lehet visszafelé dugózni, és akkor (mint ma is) nem tudják egész nap magukra dobálni, hogy lenyomják. Plusz azt sem lehet tudni, hogy egy igazi speka csapat nem téved ide a friss nyerőjükkel (Nutex és társaiból), akik viszont pár száz misivel olyan rángatást csinálnak felfelé bármikor, hogy csak mindenki néz. Az idegek játéka ez, persze annak, aki nem vásárolt még be rendesen. Szerintem van gazdája, moderálják, és nem engedik ész nélkül kitörni, mert tudják, hogy abból csak “anyázás” lesz, a cég fikázása meg nem érdekük, a Kulcsár nem is az a típus, hogy örülne neki. Lehet, hogy marketingről szól az egész emelkedés, ennyit 30 év alatt nem szerepeltek erre-arra, mint az utóbbi 3 hónapban... Tehát moderált TA van/lesz (amit nem csak Kulcsár úr és társai, de a piac maga is vezényel), speka próbálozásokkal. Aki kiül benne pár évet, kihasználja a hullámzást, felveszi növekedő osztit, az jól járhat. Ja, és bocs a felesleges beszólásért...
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link