hehe :D én mondjuk másból hoztam a zsét.... viszont, látom visszatömködik kicsit ezt az 1600-1700-at. sebaj. kicsit nagyobb pakokkal is be lehet így szállni, aki merész. ha letörünk, nos akkor így jártunk :D ez a részvény is felfelé haladó trendben van hosszabb távon grafikonilag.
én kiakadok ettől mennyire figyelik az embert! privát üzenetben beszélgettünk egy autórajongó haverommal hogy kéne venni CB rádiót, és akkor menet közben tudnánk diskurálni az autók közt. ekkor még nem kerestem rá google-ben meg a CB rádióra, se sehol.... erre baszki elkezd ömleni a CB rádió akció!!! ismétlem: privát üzenetben beszéltük a sráccal :) erről ennyit mi "privát" manapság :D
Minden esetre, mióta belevettem ma reggel (sikerült valahogy benindzsáznom a vonatra, remélem még időben) azóta a facebookomon folyamatosan jön fel magától a Kulcs-Soft hirdetése :D
Törölt felhasználó2019. 11. 22. 10:07
Talán a tegnapi közlemény tartalma megmozgatta a befektetők fantáziáját.. Örülök, hogy van benne élet
1700? nem szégyen bevallani. én lassú voltam. 1700on szereztem... innen már csak 1-200 forint korrekció lehetséges szerintem...ha csak nem tör ki felfelé különösebb korrekció nélkül. láthatóan itt azért adogatják páran. szokásos "csúcs-hatás".
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link