Akkor ez volt a híres Bisnode-rally?:-)) Anno Kulcsár mennyit rakott be a könyvbe egyben??? Végül aztán nem kelt emlékeim szerint. Most nincsen belőle, de vannak szép emlékeim:-))
"Ezzel a minősítéssel a Kulcs-Soft Nyrt. a pénzügyileg a legmegbízhatóbb cégek közé került be az
országban.
A Kulcs-Soft Nyrt továbbá tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogy cégünk meghatározó piaci szerepe,
stabil 10 éves tőzsdei jelenléte és nemzetközi piacokon való aktivitása hozzájárulhat a további
értékteremtéshez részvényesei számára." Ez azért kemény.
Törölt felhasználó2019. 11. 21. 16:37
A Kulcs-Soft Nyrt továbbá tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogy cégünk meghatározó piaci szerepe, stabil 10 éves tőzsdei jelenléte és nemzetközi piacokon való aktivitása hozzájárulhat a további értékteremtéshez részvényesei számára.
nagy pakk cirka 20 milla értékben? ne vicceljünk már. egy két éve egy ferka árát tette be és senkinek nem kellett... szaros 20 millából még egy felnit se kap a ferrarijára... mókázunk itten utaim, ha Kulcsár elad, az egy az egyben több száz millás pakk csere lesz és nem 10 kötésből álló fityfasz tételek... :))
Hat pedig itt kb nincs kozkez piacon nem tud eladni reggel szvsz egy nagy pakkot valaki megvett valakitol és ha esetleg tőle vettek az elég biztató ha más befektető szerint is megéri a papír a mostani árfolyamát sőt nyilván ő is akar majd keresni én nem lennék meglepve egy nagy IT holdingon
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link