rossz emlékem van nekem is legalább a felénél de az a mult,és azt felejtse el,félni nem szabad,de ha nem akar nem vesz,amugy pedig ha a birosági végzés megvan,akkor már nem akkora riziko,megprobálhatja
Igen, könnyebben vannak, akik egész nap tudják követni az eseményeket. Gyorsabban tudnak reagálni. Aki meg dolgozik, úgy értem, hogy munkahelyen, és ebből a szempontból nem a maga ura, az sokszor kimarad egy egy jó lehetőségből.
Szerintem jól teszed. Ezekben a papírokban van most lehetőség. Igaz, rizikó is van bennük, lehet, egyszer csak bezuhannak, de én azt gondolom, hogy, ha így lenne is, utána visszamennek, aránylag rövid idő alatt.
Véleményeim, melyekre ne adj és ne hozz ez alapján befektetési döntést: Enefit a cég maga gyűjtni talán, de max 250-ig, tehát még sokáig itt lehet az árfolyam, perekből befolyhat pénz. Majd. Konzum sávozik, ezt a mozgást le lehet kereskedni. Apeninn mehet tovább, vagy beomlik, sztem lutri Opus: Fundásan 300Ft körül van a fair árfolyama. Alacsonyabb árfolyamról ülni benne érdemes, venni én most nem vennék, hátha lesz némi korrekció, amikor fel lehet ugrani a vonatra.
Köszi, nincs gond. Telefonon sokszor melléütök. Pedig még igyekszem erre figyelni is, mert idegesít, ez alighanem nálam is szakmai ártalom. További jókedvű, kellemes hétvégét neked és a többieknek is!
Örülök, hogy elolvastad, gondolom kezdő korodban ezeken a stációkon te is átmentél. Több fórumban is találkozom a hozzászólásaiddal, érezhető, hogy nem ma kezdtél idmerkedni a pályával. Otthonosan mozogsz a papírok, a hírek és lehetőségek között. Sok sikert továbbra is. Remélem, hogy ez a Teva bejön neked!
ma estére, búcsúzóul hétvégére egy kis vidámság: Liberta, tudom, elírtad, de ezzel fogok viccelni:)
"Nekem tetszik ahogy te kereskedsz, meg gomdolkodsz Éva!" gombolkodom, tehát vagyok, éljenek a gombok:) szép hétvégét gyerekek!
Kisbüfik topikja