és ezek ha hülyére keresik magukat kiszállnak és kuka minden kicsi.az a kérdés mikor ,én arra számitok talán 2018 év végére.
Törölt felhasználó2017. 10. 23. 19:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
tudja aki összeszedte magát opikonziban könnyen jött,könnyen ugrál és amugy lehet is látni a kisrészvényeken micsoda ki be ugrálás folyik azlrt vannak ekkora forgalmak.és a porondon van jo pár oriás büfi,nem nagybüfi.
Nyomda sehova nem fog indulni, hacsak nem jelentenek be valami giga bizniszt Afrikában. :) 6% hozamot tud, év elején volt jó vétel 1200-ért. 1440-nél én dobtam és Opit vettem. Azóta az kb háromszorozott.
nyomdát én dobtam, pedig nagyon jó cég...medve piacon csak azt tartanék, de most nem vonzó még a 7%-os osztihozam sem, opival összehasonlítva...igen, én jóval 2000 fölé várom a rábát
Törölt felhasználó2017. 10. 23. 18:05
Előzmény:
törölt hozzászólás
lesznek de nem biztos hogy a tözsdén,ugyanis fidesz gyözelem lesz,tözsdét felfelé nyomják majd,matolcsi,a diktatura kiteljesedik,aztán belsö konfliktus,vagy külsö meglátjuk,
Én az opi nyerőt akartam áttolni rábába, de sajnos luxus lenne opit eladni most vagy akár csak korrekcióra is játszani...de így is a portfólióm: 50% opi, 50% rába. Meg kell induljon a rába is hamarosan! Sok sikert!
Vegyél és ülj rá pár hónapig. Bár szerintem nem fogsz és 500-nál majd siránkozol, hogy miért nem vettél 310-nél. :) Dehát... Te dolgod. Én drukkolok Neked, csakhát ez kevés a sikeredhez.
Kisbüfik topikja